WIK'70 Puurs

Gastenboek

Nieuw bericht

Naam:
Bericht:

 Eric Van den Berge

Eric Van den Berge Beste Leden,
Bedankt voor de felicitaties. Ik krijg er rode wangen van! Dit hoeft echt niet voor mij, hoor.
Eerlijkheidshalve doet het wel iets om eens op 1 te staan na een seizoen. Volgend jaar is het de beurt aan een ander lid, iedereen mag dit leuk gevoel wel eens ervaren, doch vanzelf lukt dit niet! Mijn doel was om bij de eerste 10 te eindigen.
Ik heb het geluk gehad om niet ziek te zijn geweest tijdens het ganse seizoen, ik niet gekwetst ben geraakt bij vb een fietsongeval, ik een partner heb die begrip kon opbrengen om onze vakantie in functie van de zondag ritten te plannen…
Mijn engagement haal ik vooral door jullie omdat ik geniet (en soms ook wel eens afzie) tijdens de wekelijkse zondag ritten. Ik geniet van den babbel en de landschappen onderweg, het kop trekken en de weg aan te wijzen. En niet te vergeten onze gezamenlijke terras momenten na de rit.
Ik heb op vrij korte tijd beginnen te genieten van het fietsten en dit is zeker te danken aan de club en zijn leden. Ik ben fier om te rijden in de WIK70 outfit!
Opgelet, er zijn ook nog vele andere WIK leden die ieder op hun beurt ook een engagement opnemen voor de club, ook hen wil ik bedanken! Dit maakt ons al renner en club sterk.
Ik droom van een club waar er elke zondag tussen de 20 à 25 renners aan de start staan, zowel bij de A als de B Wikkers. Meer dames in ons peloton, hoewel we zeker niet mogen klagen en dan rijden ze allen nog goed. Dat we onze 2 volgwagens mogen behouden, we geen accidenten voorhebben, dat we om de 3 jaar in een nieuwe tenue kunnen aantrekken, financieel gezond blijven en de leuke sfeer behouden blijft.

We zien hopelijk elkaar op ons jaarlijks Teerfeest, 8 december. Uitnodiging is bijna klaar, hou dus je mail en de whattapp in de gaten.

Geplaatst op: 09-11-2018

Marina ysewyn

Marina ysewyn Wil mij aansluiten bij datgene wat Benny geschreven heeft.
PROFICIAT Erik wat je een gans seizoen gedaan hebt voor de Wik!!!.👍💐😘
Groetjes FReddy en Marina

Geplaatst op: 07-11-2018

Wim Vereycken

Wim Vereycken Morgen avond woensdag 7 november 19u15 vertrekken we met de mtb aan de kerk van Liezele voor ritje van 25 km,wie graag mee rijdt breng een goed licht mee,als je meerijdt smsje mijn gsm nr 0475/855617 ,als het heel slecht weer is vertrekken we niet,wordt gemeld,groetjes wim

Geplaatst op: 06-11-2018

herman

herman Goed gezegd Benny, ik kan dit alleen maar beamen chapeau!!! Eric

Geplaatst op: 05-11-2018

winckelmans Benny

winckelmans Benny Eric, proficiat, verdiende kampioen. Niet alleen 33 ritten uitrijden, maar tevens ook elke week een mooi staaltje journalistiek afleveren en een sterk engagement betoond voor de club !

Geplaatst op: 03-11-2018

Genijn A

Genijn A Nog ne late gelukkige verjaardag Coi.

Geplaatst op: 03-11-2018

Genijn A

Genijn A Eric ook van mij "nen dikke proficiat" voor je inzet en volharding = clubkampioen.

Geplaatst op: 03-11-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Ik heb bij slotrit ook Huyssens C toegevoegd. Die was ook aanwezig, stond apart op blad vermeld.

Geplaatst op: 31-10-2018

Geert Tersago

Geert Tersago Proficiat Eric, clubkampioen 2018!

Geplaatst op: 31-10-2018

Beste leden

Beste leden
🗣Beste,

Zondag ll. reden we de laatste rit van het seizoen 2018.

Doch blijkt dat er enkele B wikkers nog steeds vol energie zitten en zij willen, zolang het weer het toelaat, nog enkele ritten rijden op zondagmorgen.

Om misverstanden te vermijden enkele afspraken:
-ritten gaan niet meer uit van de Wik zelf, wel van enkele Wikleden
-Freddy blijft zolang hij nog in België is met de volgwagen rijden. Niet de Wikvolgwagen of VolgwagenVanAchter zal de groep volgen, Freddy rijdt met zijn privéwagen. De renners kunnen wel het materiaal (wielen, EHBOkit, AED toestel…) van de Wik blijven gebruiken.
-ze vertrekken stipt om 9uur aan het Vrededaal
-ter plaatse bespreken ze welke rit ze zullen rijden, max afstand bedraagt ongeveer 70km, tempo is gemid. tussen de 25km/u en 26km/u
-opgelet: minder dan 15 renners dan MOET erop de fietspaden gereden worden, club is niet verantwoordelijk. Uiteraard worden de verkeersregels gerespecteerd.
-uiteraard kunnen ook A wikkers en bevriende renner aansluiten. Graag zouden we hebben dat de Wikleden hun Wik kledij aantrekken.
-iets drinken bij den Herve kan uiteraard ook

Alvast veel rijplezier.
🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿
PS:
-Wim blijft jullie uitnodigen voor de MTB ritten op woensdagavond. Zie Whatapp.
-Herman nodigt de Wikkers uit om op vrijdag mee te spinnen. Info volgt via Whatsapp.

Geplaatst op: 29-10-2018

Eric

Eric Zondag, 14 oktober, kiesdag, 9uur een ‘massa’ renners aan de start voor de rit naar Koningshooikt. Zowel de A ploeg als onze B ploeg reden dezelfde rit, ieder op zijn tempo. Samen vertrokken om na 5 km de A ploeg + de vrienden vanuit Branst, De Scheldetrappers, te laten gaan. Met 13 eigen B-wikkers, 2 renners van de Schellekens en een meer dan waarschijnlijk een nieuw lid reden we de 79km aan een gemid. van 25,2km/u de rit gezamenlijk uit.

De rit verliep over de Breendonk, Tisselt, Hombeek, Mechelen, Rijmenan, Bonheiden, Putte, Berlaar, Koningshooikt, Duffel, Rumst, Terhagen, Boom en terug via Ruisbroek naar Kalfort. Misschien vergeet ik wel een gemeente waar langs reden.

Opvallend was dat er veel verkeer was op de baan en vooral in de dorpen waren heel wat mensen op de been. We vermoeden dat ze allen naar of van het stemlokaal kwamen. Of kwamen ze naar buiten om ons te bewonderen?

Met Freddy aan het stuur van de volgwagenVanAchter zijn we zeker van een goede service: hij heeft veel moeten toeteren, heeft het achterwiel mee moeten vervangen van Goedele, door het warme weer konden we snel ons T-shirt met lange mouwen uitdoen en net zoals bij de echte renners gaven we dit al rijdend af door het raampje. Een volgwagen geeft ons een veilig gevoel, gelukkig want een bus en een auto waren bijna op elkaar gebotst en wij konden bijna deelnemen aan de brokken. Bedankt Freddy voor het vele toeteren!

Ook goed dat we vrij gedisciplineerd en zeer alert hebben gereden: netjes achter elkaar, onze voorrang namen maar ook gewacht als we moesten wachten… Gelukkig want de dame in haar grijze auto dacht dat ze voorrang had en nam bijna enkele van ons mee naar den hemel.

Er waren verschillende kopmannen deze rit. Leuk dat ze zich spontaan aanboden. Geen Jan Y en Dennis D gezien tijdens de rit. Waar zaten ze deze keer? 😜

Dit wielerseizoen kan het blijkbaar niet op met het goede weer 🌝. We kunnen fietsen in de beste omstandigheden. Het beetje tegenwind voelden we bijna niet, net als de Bosstraat en sommige namen dan nog extra de kasseitjes van Prayon. De rit eindigde zoals steeds op het terras van den Hervé, waar de A-wikkers en de Scheldetrappers al aan het genieten waren van heerlijke dranken.

Een leuke rit die we volgend jaar opnieuw programmeren.

PS: Inschrijving voor brunch n.a.v. laatste rit niet vergeten aub!!!!!!! en volgende week iedereen paraat!🚴🏿

Geplaatst op: 16-10-2018

herman

herman zondag na de mooie rit dacht ik, nog even alles laten bezinken, en morgen of zo pas reageren.
Blijkbaar wordt er momenteel vrij snel gefietst in de B-groep, eigenlijk te snel naar mijn goesting ha ja want ik had op het einde zelfs geen adem laat staan goesting om nog iets te gaan drinken, dus mannen, laat ons ietsje minder hard rijden en dan kan iedereen mee ZONDER te forceren want dat heb ik gedaan ( ik voel het nu nog)
onze doelstelling staat hier onder:
De B-groep rijdt afstanden van rond de 70km met een maximum van 27km/u en een gemiddelde tussen de 23 km/u (begin seizoen) en 26 km/u (maximum).
Zondag ben ik er terug bij want opgeven doe ik niet graag.
groetjes Herman

Geplaatst op: 09-10-2018

Eric

Eric Aandacht ❗️❗️
Vanaf oktober vertrekken de BWikkers om 9uur ‼️
Dwz morgen 9u aan het Vrededaal .
De Awikkers vertrekken om 8u30❗️

Geplaatst op: 06-10-2018

Eric

Eric Freddy liet ons weten dat hij terug in het land is. Hij neemt zondag as het stuur terug op van de volgwagen VANACHTER.
👍 Bedankt Freddy!

Ook Marina is terug mee huiswaarts gekeerd 😜. Zij neemt zondag terug haar plaats in, in het peloton. Ik vermoed op rij 3 of 4 of toch op kop na die hoogte stage?🙂
🚴🏿

Geplaatst op: 05-10-2018

Publi-WIK

Publi-WIK Verslag rit naar Kobbegem omgekeerd van zondag 23 september 2018.

Het was het weer zoals de weerman het had voorspeld: zachte regendruppels, bakken regen, triestig fietsweer, herfstweer, strakke tegenwind, miezerig, bewolkt…💦🌦🌧💧💨

Daarom werd er beslist om 8u10 om de B rit te annuleren.🚳

Eric en de volgwagen waren reeds ter plaatse om diegene die onze whatsapp B-wikkers en ons gastenboek op onze site niet hadden gelezen op te vangen. Bleek dat ook onze A-wikkers ondertussen ook hun rit annuleerden.

Toch daagden onzen flandrien den Benny en Peter DS op aan het Vrededaal. Peter heeft nog een soloritje gedaan en Benny ging snel de pistolets halen.

Blijkbaar genoten toch heel wat Wikkers van deze zondagmorgen om eens thuis te zijn. 😜

🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿

Geplaatst op: 03-10-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel NOTEER ALVAST WIJZIGING VAN DATUM LEDENFEEST : ZATERDAG 08/12/2018

Geplaatst op: 01-10-2018

Geert Tersago

Geert Tersago Ik zie nu dat ik mijn MIO-account kan koppelen met 'STRAVA' (en nog enkele andere externe websites). Wie is vertrouwd met STRAVA ? Hoe werkt STRAVA? Welke voordelen?

Geplaatst op: 27-09-2018

Ikke

Ikke Goedemorgen,
Xavier heeft me gisteren laten weten dat hij ondanks zijn letsel toch met de volgwagen VanAchter zal rijden, volgende week zondag 30/09. Waarvoor van harte dank.
Dennis zal het leiderschap op zich nemen.
Mogen wij vragen dat iedereen in het bezit van een fietsGPS de rit zou downloaden?
Wist je trouwens dat er nu nog maar 6 ritten te rijden zijn?
Dus iedereen op post zondag as en hopelijk kunnen we genieten van goed fietsweer.

Geplaatst op: 23-09-2018

Eric

Eric Opgelet
Voorlopig alleen de rit van de Bwikkers afgelast.
Onze Aploeg beslist iets later, daar ze vandaag iets later vertrekken,

Geplaatst op: 23-09-2018

Eric

Eric Beste Wikkers,
Regen en veel verwachte regen genoodzaken ons de rit van vandaag te annuleren.Spijtig 😕🚴🏿

Geplaatst op: 23-09-2018

eric

eric Beste,
Mijn WIK outfit is gewassen, mijn fiets is tip top in orde, de benen zijn goed, de rit staat op de fietsGPS, mijn goesting is groot... om morgen de rit naar Kobbegem te rijden.
Alleeeeeeen het weer dat is nog even af te wachten. We houden het weer alvast in de gaten en morgenvroeg bel ik naar Frank en Sabine.
Hou alvast dit gastenboek in de gaten.

PS: onze volgwagenVanAchter staat ook klaar om ons te volgen. Driver van dienst is Eric

Geplaatst op: 22-09-2018

Andre G

Andre G Wij wensen je een spoedig herstel Nest. Sterkte.

Geplaatst op: 20-09-2018

Eric

Eric Zondagmorgen 8u30 verschenen ‘slechts’ 14 B-wikkers aan het Vrededaal om de rit Kruibeke te rijden. De reden van de iets mindere deelnemers was Pukema. Onder de wikkers zijn er ook heel wat Feestbeesten, die het zeer waarschijnlijk iets te laat en te bont hebben gemaakt. Genieten van het leven buiten de fiets is ook meer dan OK, doch zondag worden ze verwacht om mee te rijden.

Zoals we wisten ging de rit langs de Kruibeekse akkers en weiden. We konden onderweg genieten van o.a. smalle maar goed berijdbare baantjes, de koeien die ons beloerden en ons bewonderden en onze mooie outfit ook graag eens wilden aantrekken. We mochten genieten van de geuren van verschillende hoevedieren… Een frisse ochtend maar al snel mochten we het zonnetje verwelkomen. Al weeeeeken kunnen we genieten van prachtig fietsweer.

Onze kopmannen reden de rit foutloos, PROFICIAT! We reden de 79km aan een gemid. snelheid van 26km/u (Eric zijn GPS)! We hadden vorige week afgesproken dat dit ons doel was en het is ons gelukt! We did it!

Het was opvallend stilletjes in het peloton. Reden we iets te snel? Waren we niet in ’t vorm? Neen hoor! Er reden door diverse omstandigheden geen Wiksters mee vandaag. We hebben jullie gemist.

Pierre, die met onze eigen WIKvolgwagen ons begeleidde moest slechts 1 keer technieker zijn. Platte band van de Geert C vervangen. Pierre, bedankt om te rijden.

Vandaag sloot Herman terug aan na enkele weken inactiviteit door een letsel. De eerste 15km reed hij met ons mee om nadien op eigen tempo wat kilometers af te leggen. Leuk om hem weer te zien, den doorzetter.

Net als vorige week was de aankomst terug in De Kol. Daar konden we genieten van heel wat lekkers.

Een zeer knappe rit die kon rekenen op een score van 9,5 op 10. Alvast een rit die we zeker elke jaar opnieuw moeten rijden. Misschien ook wel eens in omgekeerde richting. Wat zou dat geven?

Alvast tot zondag!

Geplaatst op: 20-09-2018

Francois Buyst

Francois Buyst Een gelukkige verjaardag

Geplaatst op: 18-09-2018

De Woensdagavondrijders

De Woensdagavondrijders We bedanken iedereen die onze woensdagavondritten mee inkleurden. De sfeer tijdens en na de rit was steeds opperbest. Laatste spurt van de laatste rit van frituur naar apotheek Liezele werd gewonnen door Wim omdat de favorieten naar elkaar keken.

Geplaatst op: 13-09-2018

Andre

Andre Bedankt Eric, om alzo de rit tot in detail te kunnen volgen.
Goede punten voor opstel (zie school)

Geplaatst op: 12-09-2018

Beste B-Wikker,
Omwille van verlof en omstandigheden is er even geen tijd geweest om een verslagje van de laatste zondag ritten te maken. Onze excuses hiervoor. Vanaf vandaag trachten we de draad weer op te nemen.

Op zondag 8 september reden we de rit LOKEREN. Een rit van 84km doorheen het Waasland. Via Bornem, Temse, Sint-Niklaas, Waasmunster, Lokeren, Zele, Grembergen, Dendermonde, Sint-Amands om alzo via Oppuurs terug in Puurs te belanden.

Met 20 renners (18 B Wikkers en 2 testrijders) vertrokken we richting Temse brug, aan een rustig tempo. Langzaam verhoogden we het tempo omdat iedereen vrij goed kon volgen. Uiteindelijk reden we de rit uit aan een gemid. van 26,7km/uur. We reden soms wel iets te snel, sorry! Volgende keer houden we het tempo iets meer in de gaten. We trachten zondag as de rit te rijden aan een gemid. van juist 26 km/u op onze fietscomputertjes. Zal dit ons lukken?

We konden rekenen op enkele vrijwillige koprijders, doch zij hadden niet allemaal fiets GPS mee of hadden de rit niet gedownload. Slecht 1 iemand had de rit gedownload. Als geschenk mocht hij kop rijden en nadien plaats nemen op de tweede rij. Op het einde van de rit werd zijn stem al wat heerser, want hij moet steeds links, rechts, euh rechts, links, rechtdoor… roepen . Toch reden we gans de rit uit zonder een meter omweg te maken.

Een TIP: voor Kerst of Nieuwjaar een fietsGPS aankopen of beter cadeau krijgen. Zo kunnen meerdere Bwikkers eens de kop rijden.

Het blijft opvallen dat we met sen allen in goede doen zijn: we zijn met gemid. 20wikkers, iedereen kan goed volgen, onze dames doen het zelfs zou goed dat de mannen zich soms krom over het stuur moeten buigen, er wordt veel gepraat in het peloton en na de rit veel wordt gelachen op het terras.

Opletten dat de kopmannen, net als de andere renners, de verkeersregels respecteren en geen risico’s nemen.

Het is een mooi zicht om ons te zien rijden in onze nieuwe outfit. De Wik mag gezien en gespot worden.

Geert, nog steeds gekwetst door zijn val tijdens de rit naar Terneuzen, reed met de volgwagenVanAchter. Bedankt Geert! Hopelijk zit je zondag as op de fiets ipv achter het stuur.

Voor diegene die gekwetst zijn, veel beterschap en doe het rustig aan. Er volgen immers nog vele fietsseizoenen.
Zondag de rit Kruibeke op het programma. Eric en Dennis zorgen alvast dat ze de rit downloaden. Pierre rijdt achter ons omdat de A wikkers naar Brussel rijden en daar is het autoluwe zondag. Al bedankt Pierre.

Net als deze week starten we om 8u30 aan het Vrededaal. Iets drinken doen we opnieuw bij De Kol. (CC Binder Puurs) daar onze stamkroeg gesloten is wegens verlof.

Tot zondag en voor diegene die het te laat maken op Pukema: we vertrekken rustig en rijden rustig 78km via heel wat Kruibekese kronkelbaantjes. Een goede ontspanning na een zware dag/nacht.

Geplaatst op: 11-09-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel @Jan DH : de grote lus Lokeren is ook mooi, iets meer km maar zelfde soort baantjes. Was eentje uit de losse pols getekend

Geplaatst op: 11-09-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Voor de B renners die meerijden naar BXL : 8h aan Vrededaal.
Gerty en Ilse van de trapsters rijden ook mee. Tempo zal tussen A&B ergens liggen. We houden hier alvast rekening mee.

Geplaatst op: 11-09-2018

Francois Buyst

Francois Buyst Ik rijd zondag graag mee met A naar Brussel autovrij, als er nog B rijders zijn dan hoor ik het wel

Geplaatst op: 10-09-2018

jan dehertogh

jan dehertogh Dikke pluim voor erik en de koptrekkers rit naar lokeren mooie rit.

Geplaatst op: 10-09-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Tracks van de ritten ontvangen van de Merckxboys. Ze staan in de ritten nu.
Van Vrededaal naar Kloosterheide moeten we zonder gps rijden. Dat zal nog wel net lukken :-)))
Het weer wordt alvast fantastisch, nu nog de opkomst in beide groepen. En allemaal in nieuwe outfit, dus leg hem al bovenaan in de kast. ;-))

A Dimanchi

Geplaatst op: 31-08-2018

Eric, B wikkers

Eric, B wikkers Onze rit voor aanstaande zondag, 2 september 2018.
Vertrek 8u30 bij Herve. Rijden dan naar de vertrekplaats KLOOSTERHEIDE BORNEM.
We schrijven daar in tegen 8u50, dwz kaart Wielerbond meebrengen!
We rijden daar de rit van 65km en drinken er ene daar als we aankomen.
Nadien rijden we terug naar Kalfort.
Ingrid en Jan L hebben al laten weten rechtstreeks naar de Kloosterheide te komen.

Onzen Jan DH rijdt achter ons met de VanAchtervolgwagen.

https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/4158710/fietsroute/rit-merckxboys-bornemGeplaatst op: 29-08-2018

dehertogh jan

dehertogh jan hallo wikkers, een rechtzetting de rit merkx boys vertrekt niet in branst maar in zaal kloosterheide in bornem.

Geplaatst op: 28-08-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Eric, Swa, we hebben eventueel alternatief waar we EN 75km kunnen aanbieden, EN volgwagen mee kan (op vraag van Pjeir) , EN op tijd binnen zijn, EN dijken vermijden als peloton. Na de val van vorige week is een volgwagen toch nuttig om bij te hebben.
We kunnen morgenvroeg zien wat we doen in functie van de aanwezigen.

Geplaatst op: 26-08-2018

Eric

Eric Dag Swa,
We dachten dat heel wat leden vroeg wilden thuis zijn omwille van de Kalfortse Processie, vandaar de korte rit.
Willen zondag met minstens 15 renners zijn. Met de aansluiting van de Awikkers zal het ons zeker lukken.
@allen, geen volgwagen dwz bandjes zelf meebrengen en hopelijk geen valpartij.

Geplaatst op: 24-08-2018

Francois Buyst

Francois Buyst Hoi mannen, rit voor zondag, van vorige week 140km naar 63km deze zondag? in deze tijd van het jaar moeten we toch nog minstens nog ong 75 km kunnen afleggen he

Geplaatst op: 23-08-2018

Francois Buyst

Francois Buyst Hoi mannen, rit voor zondag, van vorige week 140km naar 63km deze zondag? in deze tijd van het jaar moeten we toch nog minstens nog ong 75 km kunnen afleggen he

Geplaatst op: 23-08-2018

Genijn Andre

Genijn Andre Nog een late gelukkige verjaardag Geert.

Geplaatst op: 22-08-2018

herman

herman proficiat Geert met Uw 66é verjaardag vandaag de dag
spoedig terug onder Uw fietsvrienden is wat ik jou wens

Geplaatst op: 22-08-2018

Genijn Andre

Genijn Andre Geert, Herman en Xavier wij wensen jullie een spoedig herstel en hopen jullie weldra terug te zien in onze fietsgroep.

Geplaatst op: 21-08-2018

dehertogh jan

dehertogh jan spoedig herstel voor de geert en den herman

Geplaatst op: 20-08-2018

Geert Tersago

Geert Tersago Nu zijn we al met drie!
Geen breuken maar een geweldige bloeduitstorting en schaafwonde op linkerdij. Linkerschouder ook gehavend.
Al met al ben ik er nog goed vanaf gekomen.
Bedankt iedereen voor de bezorgdheid.

Geplaatst op: 20-08-2018

Herman

Herman (Tim) : Een spoedig herstel gewenst Xavier en Herman en nu ook de Geert,
Bedankt Timmy

Geplaatst op: 20-08-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Een spoedig herstel gewenst Xavier en Herman

Geplaatst op: 18-08-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel check onze nieuwe film onder rubriek MEDIA/Video en geef je mening op het gastenboek.

Geplaatst op: 18-08-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel gpx staat online. Met volgwagen afgesproken hoe hij moet rijden. Na de brug rijden we via de voormalige boelwerf (dat is het parcours heen).

Geplaatst op: 18-08-2018

een meefietsentende Terneuzenwikker

een meefietsentende Terneuzenwikker GOEDEMORGEN,

ZONDAG 19 AUGUSTUS RIJDEN WE DE RIT NAAR TERNEUZEN.
We vertrekken om 8u ipv 8u30!!!!

ZEGGE HET VOORT!!

Geplaatst op: 16-08-2018

Andre

Andre Opgepast we vertrekken morgenvroeg om 8u30

Geplaatst op: 14-08-2018

Bart De Coninck

Bart De Coninck Wauw! Mooie tenue !

Geplaatst op: 14-08-2018

Eric

Eric Zondag 12 augustus reden we met 23 B-wikkers de rit naar Meerdonk. We legden de rit van 79km af aan een tempo van gemid. 26,4km/u. Ik vermoed dat het onze snelste rit van dit jaar was. Doch belangrijk vinden we dit niet, het plezier hebben aan het fietsen, dat primeert bij de B-Wikkers!

De eerste 40km konden we genieten van de wind in de rug, hierdoor lag het tempo vrij hoog. Bij het terug draaien in de polders mochten Johan en Dennis volop genieten van de strakke tegenwind. Gelukkig zijn dit 2 sterke beren. Iedereen zocht achter de rug van zijn voorganger naar de goede positie. We bleven zoals het hoort netjes naast elkaar rijden. Omwille van onze eigen veiligheid is het rijden in een windwaaier uitgesloten.

Slechts 1 man had pech, de Willy, met een platte band. Gelukkig was onze Freddy met de volgwagenVanAchter er snel bij.

Het mag zeker weer gezegd worden dat we ook deze rit foutloos hebben gereden. Proficiat aan de eerste koptrekkers. Onze 5 dames stonden weer hun mannetje in onze ploeg vol testosteron. Iedereen kon goed volgen, ondanks het hogere tempo en felle tegenwind. Uiteraard waren we tevreden dat we na de rit iets konden drinken op het terras van den Herve. Zonnig weer = dorst.

Woensdag a.s. staat er den Herman Vermoesen Classic op het programma. Samen met 3 andere bevriende ploegen rijden we ongeveer 70km, richting Aalst (zie op home pagina).

Zondag 19/08 rijden we met sen allen de rit naar Terneuzen. Ik hoorde in het peloton dat er heel wat B renners er tegen op zien: is te ver voor mij, duurt veel te lang, er rijden A-Wikkers mee… Ik kan jullie vertellen dat jullie dat allemaal aan kunnen. Je hoeft geen schrik te hebben. Klopt dat het een lange rit is van 140km, de A-Wikkers rijden achteraan en gaan soms mee op kop rijden maar aan het tempo van de B-Wikkers. We vertrekken met zijn allen en komen met zijn allen terug toe in Kalfort. Pierre rijdt mee met de vlogwagenWIK. Iedereen zorgt dat hij zijn boterhammetjes bij heeft want in Terneuzen is er op zondag weinig te beleven.

Na 15 augustus staan er nog ‘slechts’ 12 ritten geprogrammeerd. Dus voor diegene die nog niet al te veel hebben meegereden een moment om hier iets aan te doen.

En vanaf volgende week stralen we in onze nieuwe outfit.

Geplaatst op: 14-08-2018

Onze nieuwe outfit is toegekomen!

Onze nieuwe outfit is toegekomen! Het lijkt of de Sint is langs geweest bij den Tim thuis!
Er staat immers voor ieder WIKlid een pakje klaar.
Het is echt waar!
De nieuwe out fit is toegekomen. 👍
Graag vandaag ieder zijn pakje bij Tim komen afhalen. Tussen 14u en 23u ben je hiervoor welkom bij Tim thuis, Eikevlietbaan 38 te Puurs.
Als je morgen meerijdt, uiteraard de nieuwe outfit aantrekken aub!!!! En ook de weken, maanden nadien 😜.
Opgelet: de truien met lange mouwen zitten nog in Italië, de rest is er allemaal.
Weldra voorzien we een fotoshoot ivm groepsfoto voor de sponsors, de pers, voor onze website, individuele foto, voor in onze slaapkamer...

Het wachten loonde de moeite. Ze zijn mooi!!
🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿🚴🏿

Geplaatst op: 14-08-2018

Eric

Eric Het is haast niet te geloven maar het blijft zomeren!🌞 Wij, de wielertoeristen 🚴🏿, mogen alvast niet mopperen. Natuurlijk is het soms wel iets te warm en is er wat weinig zuurstof in de lucht, doch wie weet zijn regenjasje nog liggen? Hopelijk mogen we van dit weer nog een paar weken, op zondagmorgen, volop genieten.

Vandaag de rit Sinaai omgekeerd op het programma. Het werd een vlotte rit langs Wase wegen. We kenden zo goed als allemaal de rit, doch deze in omgekeerd richting rijden is toch iets anders. De 75km legden we af aan een tempo van gemid 26km/u. Een goed tempo, aangepast aan de B-Wikkers en aan de warmte (voldoende stops ingelast).

We waren zondag met 22 Wikkers aan de start. Ook bij de aankomst waren het er nog steeds 22, iedereen kon dus vrij goed volgen. Ook reden we bijna foutloos. Geen probleem, want onze volgwagenWik met Pierre achter het stuur en Lieven, Tim en Jan Y, op de fiets mochten hierdoor eens wat sneller rijden om ons terug in de halen. Hopelijk krijgen ze geen verkeersboete 👮voor te snel rijden, in hun brievenbus.

Enkele Wikkers reden de Dodentocht. Ook zij kwamen allemaal gezond en wel toe. We denken er aan om volgend seizoen te Dodentocht te programmeren voor de B-Wikkers. Zijn we dit als regionale club niet verplicht? Onze sponsors komen dan ook hierdoor even in de spots te staan. En 100km dat kunnen alle A&B Wikkers vlot aan, daar ben ik zeker van.💪

Iedereen die van verlof terug is, sluit terug snel aan op zondagmorgen. Diegene die nog moeten vertrekken, een fijn verlof gewenst.

Noot: enkele Wikkers doen mee vrijdag 10/08 aan de wandel 🏃Dodentocht. Toi Toi voor hem!! Ik vermoed dat we die zondag niet zullen zien.

Geplaatst op: 09-08-2018

Ter info

Ter info Beste Wikkers,

Diegene die dachten om de 3 Provinciëntocht te rijden, deze info ontvangen:

Beste
Vorig jaar 2017 was onze 20 ste en laatste organisatie

Sportieve groetjes ! Guy

maw deze toch wordt niet meer georganiseerd.Geplaatst op: 08-08-2018

een supporter van André

een supporter van André André succes met je nieuwe fiets.
Gelukkig was je fiets versleten en jij zelf niet!

Geplaatst op: 06-08-2018

Genijn Andre

Genijn Andre Oei, barst in de kader... = veranderen van fiets.

Geplaatst op: 03-08-2018

Eric

Eric Zondag zal Pierre de B-Wikkers volgen met de volgwagenWik ipv Freddy.
Bedankt Pierre om onzen Freddy te vervangen.👍🚴🏿

Geplaatst op: 03-08-2018

Eric

Eric We mochten zondag even genieten van iets minder warmer weer (24graden) dan de voorbije weken. We voelden dat er wat meer zuurstof in de lucht was. Doch het blijft warm en daarvoor moet elke Wikker zijn voorzorgsmaatregelen zelf treffen zoals o.a. goed gevulde drinkbussen, insmeren met zonnecrème, aangepaste kledij aantrekken (niet te warm kleden onder de WIK outfit). Kan je niet tegen de warmte dan pas je best eens een zondag (dat is immers niet zo erg)… al zij we wel fier als we met veel zijn. Onze Freddy zorgt voor extra fris water en er liggen nog wat koekjes in de volgwagen (overschot Fléche). We lassen een iets langer plaspauze in of stoppen 2 keer onderweg.

Zondag waren we weer met een grote groep, 28 renners (27 wikkers en 1 testrenner). We reden een rit van Jan DH. Jan had een rit voorzien om via Dendermonde te genieten van het Waasland. Een vlotte rit van zo’n 78km kregen we onder onze wielen geschoven. We konden weer ervaren dat het Waasland heel wat te bieden heeft. Via Beveren naar Temse keerden we terug naar Kalfort.

Ons tempo was gemid. 26,2km/u. Een haalbaar tempo voor al onze B-wikkers al hadden sommigen op het laatste wel wat last van de felle tegenwind. Onze A-wikkers bleven netjes achteraan rijden en pasten hun tempo aan. Alleen Lieven zagen we soms eens naar voor snellen. Hij nam wat foto’s van ons peloton. Deze zijn ondertussen te bewonderen op onze Facebook pagina.

Ik kreeg de boodschap dat er achter mijn rug (rij meestal mee vooraan) dat er soms al eens met 3 en soms met 4 naast elkaar wordt gereden en dat de bochten soms iets te fel worden afgesneden. Deugnieten! Opletten wikkers, dit is gevaarlijk voor ons en voor andere weggebruikers.

Het is tof dat ik op het deelnemersblad, iedere zondagmorgen, veel aanwezigheidskruisjes mag tekenen. Geert T. heeft er wel extra werk mee en het kost de club iets meer (€1 opleg bij 1ste drankje), maar dat nemen we er zeer graag bij!

Noot: vanaf 16 augustus tot ? vertrekt Freddy op vakantie. Dwz dat we zelf met onze volgwagenVanAchter moeten rijden. En, ja Marina zit naast Freddy op hun verlof .

Geplaatst op: 02-08-2018

ritten op zondag 5 augustus 2018

ritten  op zondag 5 augustus 2018 Voor de Wikkers die meerijden zondag as met de Fietsdodentocht:
7u15 aan het Vrededaal Kalfort
7u30 inschrijven Breeven Borenem
7u45 vertrek Breeven Bornem
Opgelet: er rijdt geen volgwagen mee

Voor de Wikkers die niet meerijden met de Fietsdodentocht:
8u30 vertrek aan het Vrededaal, rit Sinaai omgekeerd
VolgwagenVanAchter voorzien, samen met Freddy

Geplaatst op: 01-08-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Dikke proficiat aan onze ladies. Enkele hebben reeds meer dan 1000km in ons peloton afgelegd. Halverwege seizoen mag het eens in de verf gezet worden: een gemengd peloton is amusant, leuk, haalbaar. Onze ladies zijn een verrijking voor de ploeg.
Go Go Go doe zo verder. Een challengeke: wie haalt de kaap van 20 ritten:-)))

Geplaatst op: 29-07-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Ik heb klassement aangepast incl rit van 22/7.

Geplaatst op: 29-07-2018

Eric

Eric Zondag 22 juli om 8u ’s morgen geeft de thermometer al 20 graden aan. Het belooft dus een warme dag te worden, zeker om te fietsen. Doch onze Wikkers laten zich niet kennen en met 22 wikkers en 8 Scheldetrappers aan de start mogen we van een succes spreken.

Vandaag gingen we de rit van 15 augustus verkennen. De rit op 15 augustus heeft de naam Herman Vermoesen Classic gekregen. Daardoor mocht Herman zelf niet ontbreken. Omwille van een operatie aan zijn elleboog is hij enkele weken out. Hij moest dus plaats nemen naast onzen Freddy in de volgwagenVanAchter. Den Herman leek te genieten als een echte sportdirecteur, doch had hij liever meegereden, vermoeden we.

Jan Y had vandaag de leiding over de groep. Hij loodste ons naar de omgeving van Aalst en terug naar huis. Bedankt Jan Y.

Herman had het parcours uitgetekend die ons via landelijke wegen, met heel wat bochtenwerk en enkele hellingen met bijhorende afdalingen liet rijden. We reden al eens fout omdat onze GPS ’sen soms last hadden van de warmte of omdat we soms wat te hevig waren en een kleine afslag misten. Het parcours is 70km lang en we reden de rit aan een gemiddeld tempo van 26,35 km/u.

Omwille van de warmte lasten we een extra lange tussenstop in na 40km. Ook vandaag had Freddy wederom gezorgd voor heerlijk fris water. Thanks.

We keurden de rit goed. Omdat we op zondag 15 met toch een pak meer renners zullen zijn opteren we om te rijden met minstens 6 renners die het verkeer regelen op de kruispunten en gevaarlijke wegen zodat we veilig en aan een rustiger tempo met sen allen kunnen genieten van de rit. Ook voorzien we een extra stop na 43km, waar we iets gaan drinken in de chalet van de plaatselijke vis club. Uiteraard gaat er minstens 1 volgwagen mee.

Voor de BBQ ’s middag graag inschrijven als je wil deelnemen. Inschrijven is een Sms’ke of mailtje sturen naar den Herman.

Zonder enige pech kwamen we allen toe en konden we wat rusten op het terras van den Hervé. Omwille van de groten dorst genoten we extra van al dat lekkere vocht, met of zonder schuim erop.

Ook volgende zondag wordt er weer warm weer voorspeld. Iedereen moet zelf uitmaken of hij wel of niet rijdt met zulk warm weer. We zorgen opnieuw voor een extra lange pauze of lassen we 2 pauzes in. Onze dokters maken er ons attent op ons niet extra te forceren. Er zit immers weinig zuurstof en veel fijn stof in de lucht.

De rit van de Jan DH, zondag as, is niet te downloaden. De rit zit in zijn hoofd en benen. Gewoon Jan DH volgen is de boodschap. We kunnen dus niet fout rijden.

Geplaatst op: 26-07-2018

Eric

Eric De aanwezigheidslijst van zondag 22 juli wordt pas eind deze week aangevuld op onze site.
Geert zorgt hier iedere week voor.

Vakantie hé mannen en dames.

Geplaatst op: 25-07-2018

Een woensdagmiddagrijder

Een woensdagmiddagrijder De renners die op woensdag 13u15 vertrekken aan het Kerkhof van Puurs, starten nu woensdag om 8u30!!
Reden is het voorspelde warme weer. De rit is max 75km en tempo is niet hoger dan 25,5km/u.

Geplaatst op: 23-07-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Parcours A-renners Kruibeke of Vlezembeek kan altijd nog dienen als alternatief de komende weken.

22/7 wordt er samen gereden met B-ploeg.
Op de agenda normaal gezien : 29/7 St Pieters Leeuw en 5/8 Fietsdodentocht.

Lieven zal in samenspraak met Tom Caluwaerts (trappers) de komende 3 zondagen overleggen en beslissen welke ritten de A-renners rijden.

Door blessures en vakanties zijn zowel bij WIK als Trappers weinig A renners aanwezig. Lieven zal Pjeir op de hoogte houden.

Geplaatst op: 21-07-2018

Lieven Dierckx

Lieven Dierckx Omwille van de vele afzeggingen zal de A-ploeg aansluiten bij de B-ploeg. Volgende week evalueren we opnieuw.

Geplaatst op: 20-07-2018

Eric

Eric *Een verslag van de rit naar Nieuw Namen op 8 juli is niet gemaakt wegens vakantie en vooral door het gebrek aan tijd omdat we moesten supporteren voor onze Rode Duivels. Er was alvast één gelijkenis tussen onze jongens in Rusland en deze rit, nl. we ondervonden geen hindernissen onderweg, we maakten geen fouten zodat alles vlot verliep. Zij stoten door naar de volgend ronde en wij reden zonder maar 1 meter omweg de rit uit! Dat was voor onze de eerste keer van het seizoen!

*De rit naar Meise was zoals verwacht iets pittiger dan de vorige ritten op zondagmorgen. We kregen nl. heel wat hoogtemeters onder onze wielen. De ene helling wat steiler (max 10%) en langer dan de andere. Met de zomerse temperaturen was het extra puffen, doch iedereen geraakte op zijn tempo, steeds over de top.
We mochten genieten van de noordelijke rand van Brussel in al zijn pracht. Kleine wegen, mooie zichten, het blinkende atomium in de verte, starende koeien in de wei die ons bewonderen, kasseiwegen,… Een prachtige rit die zeker voor herhaling vatbaar is.

We reden de 80,3km aan een gemid. tempo van 25,7km/u. Niet slecht met zulk pittig parcours en met de extra tussenstoppen om extra te drinken en om wat water af te laten. Ook vandaag reden we slechts 50 meter fout. Proficiat voor de verschillende kopmannen.

De 22 B-wikkers en 2 bevriende renners genoten duidelijk tijdens en vooral na de rit van hun inspanning. Prachtig dat we met zoveel zijn en dat iedereen goed in vorm is.

Bedankt Freddy om de volgwagenVanAchter te besturen en om ons extra te verzorgen met oa fris, gekoeld water.

Er zijn deze rit geen punten uitgedeeld voor de pechprijs. Nochtans deed onze Denni hiervoor een poging, gelukkig was het loos alarm.

Volgende week rijden we de rit van 15 augustus. Jan Y is die rit onze kapitein.

Enkele B-wikkers zijn geveld door ziekte of een blessure. We wensen ze snel beterschap zodat we ze terug snel in het peloton kunnen aansluiten.
En diegenen die nog op verlof gaan, geniet er van!

Geplaatst op: 19-07-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel A-team zal vandaag aansluiten bij B enhun vergezellen naar Nieuw Namen.

Geplaatst op: 08-07-2018

Eric

Eric Zondagmorgen, 1 juli om 8u was het wederom prachtig fietsweer, maar ze voorspelden vanaf 11u zeer warme temperaturen. Daarom hadden we op voorhand opgeroepen dat elke Wikker twee gevulde drinkbussen zou meenemen. Freddy zorgde voor extra gekoeld water in zijn VanAchtervolgwagen.

Met 22 renners reden we de rit naar Overmere. Via grote en minder grote straten van de gemeentes Bornem, Temse, Waasmunster, Hamme, Zele, Overmere, Berlare, Wieze, Lebbeke, Opdorp, Sint-Amands en zo terug via Oppuurs reden we naar Kalfort. In het totaal 79km. Ons gemiddelde was 25,6km/u, iets trager dan anders. De reden hiervoor was dat we enkele extra plas- en drinkpauzes inlasten.

Leen mocht voor de eerste keer kennismaken met gelukkig niet het asfalt maar met de graskant, oef. Christophe mocht afrekenen met twee platte banden. Beide scoorden in de pech rangschikking.

We konden deze rit zeker appreciëren. Volgend seizoen programmeren we deze waarschijnlijk opnieuw. Geert gaat ervoor zorgen dat de obstakels: de paaltjes op de Mira brug, de steentjesstrook in Overmere en de baan met de nieuwe tractorsluis vermeden zullen worden maw hij zal het parcours wat bijsturen.

Blijkbaar waren er zondag heel wat gegadigden om deze rit op kop te rijden. Leuk om dit vast te stellen. Geert en Jan waren onze kapiteins en konden dus rekenen op heel wat extra steun.
We blijven oefenen om onze GPS te lezen, doch is dit niet eenvoudig en als de zon er nog eens opzit kunnen we niet alles lezen. Rijden we fout, geen probleem, we vinden de weg altijd terug!

We blijven hopen dat we elke zondagmorgen om 8u30 met minstens 15 renners kunnen vertrekken. Pas dan mogen we op de openbare weg rijden. Als we met minder dan 15 renners zijn dan moeten we verplicht op het fietspad rijden. Dus allen op post, breng gerust een bevriende wielertoerist mee. Misschien krijgt hij of zij het fietsvirus ook te pakken?

Op het terras van den Hervé mochten we genieten van het gezelschap van onze A-wikkers en van al dat heerlijk, lekker vocht! Den Herve zorgde weer voor wat kaas en salami, bedankt.

Zondag rijden we de rit naar Nieuw Namen. Jezelf extra bevoorraden als het weer extra warm zou worden, is zeker niet overbodig!

Geplaatst op: 03-07-2018

Eric

Eric Zondagmorgen, 1 juli om 8u was het wederom prachtig fietsweer, maar ze voorspelden vanaf 11u zeer warme temperaturen. Daarom hadden we op voorhand opgeroepen dat elke Wikker twee gevulde drinkbussen zou meenemen. Freddy zorgde voor extra gekoeld water in zijn VanAchtervolgwagen.

Met 22 renners reden we de rit naar Overmere. Via grote en minder grote straten van de gemeentes Bornem, Temse, Waasmunster, Hamme, Zele, Overmere, Berlare, Wieze, Lebbeke, Opdorp, Sint-Amands en zo terug via Oppuurs reden we naar Kalfort. In het totaal 79km. Ons gemiddelde was 25,6km/u, iets trager dan anders. De reden hiervoor was dat we enkele extra plas- en drinkpauzes inlasten.

Leen mocht voor de eerste keer kennismaken met gelukkig niet het asfalt maar met de graskant, oef. Christophe mocht afrekenen met twee platte banden. Beide scoorden in de pech rangschikking.

We konden deze rit zeker appreciëren. Volgend seizoen programmeren we deze waarschijnlijk opnieuw. Geert gaat ervoor zorgen dat de obstakels: de paaltjes op de Mira brug, de steentjesstrook in Overmere en de baan met de nieuwe tractorsluis vermeden zullen worden maw hij zal het parcours wat bijsturen.

Blijkbaar waren er zondag heel wat gegadigden om deze rit op kop te rijden. Leuk om dit vast te stellen. Geert en Jan waren onze kapiteins en konden dus rekenen op heel wat extra steun.
We blijven oefenen om onze GPS te lezen, doch is dit niet eenvoudig en als de zon er nog eens opzit kunnen we niet alles lezen. Rijden we fout, geen probleem, we vinden de weg altijd terug!

We blijven hopen dat we elke zondagmorgen om 8u30 met minstens 15 renners kunnen vertrekken. Pas dan mogen we op de openbare weg rijden. Als we met minder dan 15 renners zijn dan moeten we verplicht op het fietspad rijden. Dus allen op post, breng gerust een bevriende wielertoerist mee. Misschien krijgt hij of zij het fietsvirus ook te pakken?

Op het terras van den Hervé mochten we genieten van het gezelschap van onze A-wikkers en van al dat heerlijk, lekker vocht! Den Herve zorgde weer voor wat kaas en salami, bedankt.

Zondag rijden we de rit naar Nieuw Namen. Jezelf extra bevoorraden als het weer extra warm zou worden, is zeker niet overbodig!

Geplaatst op: 03-07-2018

Eric

Eric Zondag 24 juni 2018 reden we de rit Klein Sinaai. Om 8u30 stonden er 25 B-wikkers klaar om de 80 km te rijden. Wederom konden we rekenen op ideaal fietsweer en was ook Freddy, onze chauffeur van de volgwagen VanAchter weer paraat. Leuk dat we met een hele meute zijn, doch hierdoor moeten we extra attent zijn dat we netjes achter elkaar rijden, de bochten niet afsnijden, wachten op elkaar na het beklimmen van een helling… ook vandaag was dit geen probleem.

We reden via Temse, Tielrode,Waasmunster naar Sinaai. Daar keerden we om, om via Waasmunster en Sint Niklaas terug via Temse naar Kalfort te rijden. De 80km reden we aan een tempo van 26km/u, ideaal voor een B-wikker.

Onderweg genoten we van het Waasland in al zijn pracht.

Door een klein misverstand waren we even een deel van de ploeg en de volgwagen kwijt. Delhaize, Carrefour, Spar werden verward met Colruyt. We spreken af dat we steeds de kopmannen volgen, rijden die eens fout, geen probleem. Zij vinden steeds de goede weg terug!
We gaan vanaf volgende week rijden met een wegkapitein. Hij zorgt dat hij steeds vooraan het peleton zit en een GPS, met de rit erop, bij heeft. Hij beslist bij bv wegomleggingen om deze te volgen of een alternatieve weg te kiezen. Hij is die dag de BOSS van ons peleton. We evalueren dit na enkele ritten.

Herman kreeg punten voor de pechprijs. Een platte band op een wiel met schijfremmen wil zeggen bandje vervangen ter plaatse. Gelukkig zijn er heel wat handige harry’s in onze groep.

NOOT: wanneer je je inlogt met je paswoord op onze site dan kan je veel meer zien dan dat je niet zou inloggen. Zo kan je ritten bekijken, iets op het gastenboek plaatsen met je foto…

Zondag rijden we naar Overmere, 78km, de route staat op onze website. Vertrek 8u30. Iedereen zorgt voor voldoende dranken en wat extra lekkers. We verwachten hoge temperaturen!

Geplaatst op: 30-06-2018

Eric

Eric Beste,
Op zondag 17 juni reden we met 15 Wikkers de rit naar Scherpenheuvel. Een prachtig parcours dat pas in de buurt van Scherpenheuvel ons wat heuveltjes onder de wielen schoof. We mochten genieten van goed fiets weer dwz niet te veel wind, geen regen en niet te warm. Met Tim en Johan op kop reden we steeds aan het zelfde tempo heen en weer van Kalfort naar Scherpenheuvel. Uiteindelijk reden we de 140km aan een tempo van gemid. 26km/u.

In Scherpenheuvel aten we onze boterhammetjes op en branden heel wat Wikkers een kaarsje. Ieder met een persoonlijke boodschap zoals oa een goede gezondheid te behouden, goede studiepunten toewensen, dat ongelukken wegblijven, dat er vrede op aarde zou zijn, dat we de lotto eens winnen, een goed lief zouden vinden… Als herinnering hebben we een foto van de groep getrokken voor den Basiliek, zie op onze facebookpagina.

Op 5 km voor het einde gingen T & J van kop en dan bleek dat er nog heel wat Wikkers energie over hadden. Ze begonnen zachtjes 30km/u te rijden en gingen steeds harder rijden… de max snelheid dat we registreerden was 42km/u! Alle Wikkers konden vlot mee dwz dat iedereen keigoed in ’t vorm zit.

We hoorden dat er wel wat B wikkers niet meereden omdat het te ver zou zijn, er misschien wel te snel zou gereden worden, we te vroeg vertrokken en te laat weer thuis waren. Ik ben ervan overtuigd dat iedere B wikkers mee kan en met sen allen rijden we samen die 140km uit. Het is evident dat we voor een lange rit iets vroeger vetrekken en iets later toekomen. Onze volgende lange rit (140km) is naar Terneuzen op 19 augustus. Allen die dag op post!

De grote vakantie komt eraan! Iedereen die nog moet vertrekken wensen we van harte een goede, leuke vakantie toe. Je kan gerust een foto posten op onze whats app WIK’70 Fietsvrienden. Uiteraard is het best dat je na je verlof snel terug aansluit op zondag. Vermoedelijk zijn er wat grammetjes bijgekomen, zijn de beenspieren iets minder groot… en wil je graag terug met je fietsvrienden een toereken rijden.

En nu ga ik snel nog een voetbalmatchke kijken, dat is de reden waarom het verslagje iets later is dan anders.

Geplaatst op: 22-06-2018

Eric

Eric De volgende 6 ritten van onze Bploeg worden deze week door de Geert op onze site geplaatst.
Ons rittenschema werd aangepast nav de werken aan de brug in Boom.
We verwelkomen alle renners: A en B Wikkers, testrijders, dames en heren... We hopen dat enkele nog niet geziene B Wikkers eens zouden meerijden. Voor de gekwetsten: rustig aan en snel beterschap. We hebben ook voor jullie een kaarsje laten branden in Scherpenheuvel.
Tot zondag om 8u30 🚴🏿

Geplaatst op: 17-06-2018

Wim Vereycken

Wim Vereycken He wikkers ,ik ga kop trekken de laatste 20 km bij de B ploeg,ik ben nen diesel e

Geplaatst op: 13-06-2018

verslag Rit Jan Boagerts classic 2018, op 10 juni

verslag Rit Jan Boagerts classic 2018, op 10 juni Zondag 10 juni reden we samen met de A en B-wikkers naar de startplaats van de Jan Bogaert Classic 2018 in Temse. In het totaal schreven we 32 wikkers (28 mannen en 4 dames) in. De 22 B-wikkers reden de tocht van 70km. De A-wikkers verkozen de tocht van 90 km. Voor een groot deel reden we over hetzelfde parcours.

Het mag gezegd worden dat we heerlijk konden fietsen, onder een stralende zon, op een prachtig uitgestippeld parcours via vele Wase landelijke wegen. Zoals verwacht waren er heel wat deelnemers. Veel hinder ondervonden we hiervan niet.

We reden via de Velle naar oa Beveren, Moerbeke Waas, Sint Gilles Waas, Puivelde, Belsele, Waasmunster en via Tielrode arriveerden we terug op de Zaat in Temse.

Het tempo van de B-wikkers was 26,2km/u en reden ongeveer 90 km. De A-wikkers hadden zeer waarschijnlijk iets meer mee en minder tegenwind, waardoor ze ongeveer 31km/u. behaalden en reden 110km.

Onze dames kregen een gratis cavaatje aangeboden door de organisatie, wat onze dames zeker niet afwimpelden.

Aan allen die meereden, Proficiat, omwille van jullie goede conditie en het perfect rijgedrag. De WIKKERS mochten gezien worden! Volgend seizoen rijden we alvast met z’n allen in dezelfde outfit.

Na een korte evaluatie op de terugweg naar het Vrededaal onder de B-wikkers kwamen we reeds tot de beslissing om ook volgende jaar de Jan Bogaerts Classic te programmeren. Iedere Wikker was tevreden over de organisatie, de controlepost, het ontvangst, de afpeiling en het parcours.

Eén minpuntje was dat we volgend jaar beter moeten afspreken met elkaar, om daar toch ene te drinken, de drinkbus af te halen en dan gezamenlijk naar Kalfort te fietsen. Sorry, ik, Eric, neem dit gerust op mij en de B-wikkers hebben me hiervoor al laten zweten, de deugnieten!

We zoeken bij de B-ploeg, renners die mee op kop willen rijden. Wanneer we elke rit 8 Wikkers vinden dan moeten ze ongeveer 20km kop trekken. Laat het gerust weten als je zin hebt.

Bedankt André om met de volgwagen te rijden en zeer moedig van Dennis om eens mee te rijden met onze A renners. Hij was natuurlijk voor niets vorig seizoen onze Kampioen.

Geplaatst op: 12-06-2018

Eric

Eric Beste,

Nu zondag, 17 JUNI 2018, rijden we met zowel met de A als de B wikkers naar Scherpenheuvel. Een lange tocht naar het Bedevaartsoord van zo'n 140km (70 heen en 70 terug).
We voorzien een tussenstop in Scherpenheuvel. Er is een beetje tijd om een kaarsje te branden om oa gezond en gelukkig te blijven...
Afspraken:
-vertrek aan het Vredesdaal 8uur stipt
-iedere deelnemer legt €5 in de pot waarvan we iets kunnen gaan drinken
-boterhammen + hapjes zelf meebrengen, we voorzien wat koelboxen
-iedere Garmin en of Mio toestel eigenaar download de rit
-tempo is dat van de B wikkers, A renners rijden mee kop
-één volgwagen mee, Pierre is de chauffeur
-plat rijden of vallen ten strengste verboden

Geplaatst op: 12-06-2018

Eric

Eric Beste,

Door omstandigheden, vakantie, zal de 'RANGSCHIKKING' pas dit weekend aangevuld worden.


Geplaatst op: 12-06-2018

Tom

Tom Gisteren met perfect fietsweer de Jan Bogaert classic gereden. We misten in onze vaste A-kern wel Timmy en Lieven maar Johan en Bart zorgden voor knap kopwerk. Cool om te zien dat Dennis het snedige tempo vanzelf verteerde : weerom bewezen : veel "B-renners" kunnen ook met de A mee :-)

Geplaatst op: 11-06-2018

Eric, verslag rit Kobbegem

Eric, verslag rit Kobbegem Perfect fietsweer op zondag 3 juni om de rit Kobbegem te rijden. Achttien Wikkers stonden te trappelen om oa de heuveltjes in Brussel op en af te rijden. We reden de 80km aan een gemiddelde van 25,2km/u., niet echt een hoog gemiddelde. De redenen waren dat we vandaag te maken hadden met heel wat wegenwerk-omleidingen maar vooral de wegafsluitingen omwille van de Breweries Marathon deden ons verscheidene keren stoppen en brachten onze GPSsen en onze kopmannen in de war.

De GPS geeft bij foutrijden ons hiervan een signaal en zoekt zelf een alternatief om terug op de route te komen. Doch daar kiest hij niet steeds fietspadden uit waar de volgwagen meekan en stuurt hij ons soms op onverharde wegen. Niet gemakkelijk te rijden voor de GPS kopmannen en daarom hoorden we tijdens deze rit zeer regelmatig: links, nee rechts, nee toch rechtdoor, omkeren, richting Brussegem of was het Merchtem?, oei Kermis en markt in Vilvoorde… We vermoeden dat we gans dit seizoen nog wel met heel werkzaamheden en omleidingen zullen te kampen hebben. We zorgen dat we volgend seizoen tijdens het weekend van die Breweries Marathon richting Waasland rijden.

De rit verliep zoals verwacht over kleine heuveltjes, heel wat vals plat, kleine weggetjes en verschillende dorpskernen. Een mooie rit als we de route zouden kunnen gevolgd hebben. Nu hadden de 18wikkers de primeur om meer van het voorzienne parcours te rijden dan erop.

Geen pechprijspunten, alhoewel we plots hoorden roepen, platte band! Er was er eentje die ons fopte om een brief te deponeren in een brievenbus.

Iedereen is goed aangekomen in Kalfort. Waar we weer samen met de A wikkers genoten van iets fris.

We merkten op dat er heel wat wikkers aan het genieten waren van vakantie. Zo vertoeven er wikkers in Frankrijk, in Zwisterland, in Plopsaland, in Spanje… Geniet van jullie vakantie en sluit zeker terug aan als je thuis bent. We moeten zorgen dat we iedere zondag met 15 renners zijn dan mogen we pas op de openbare weg rijden!

Bedankt aan de Swa om met de volgwagen te rijden. Freddy en Marina zijn er immers even tussenuit.

Geplaatst op: 06-06-2018

Eric

Eric Beste,
Zondag as rijden zowel de A en B wikkers de Bogaerts Classic. We rijden er samen naar toe en splitsen daar. De A wikkers rijden de lange rit van 90km, de B-ploeg rijdt de korte rit van 70KM. Doet hierbij nog de 20km heen en weer naar Temse en komen we aan 110km en 90km.

We vetrekken aan den Herve om 8UUR.

Andre volgt de B ploeg met de volgwagen. Gelieve jullie kaart van de wielerbond mee te brengen, zo krijgen we korting bij de inschrijving. Onze club trakteert door de inschrijvingskosten op zich te nemen, skol.

Dus allen op post om 8uur op het terras van de Herve!!! Men zegge het voort!

Geplaatst op: 05-06-2018

Eric

Eric Beste,
Na een korte vakantie is de verslaggever weer paraat!
Ik merk op dat het verslag van de rit naar Erembodegem op 20 mei nog niet online staat.
Met 22 wikkers vertrokken we onder een stralende zon via Sint Amands naar Erembodegem. Onderweg kwamen we enkele heuveltjes tegen die we gewaar werden in onze kuiten. Het was een mooi parcours: zo reden we vaak over kleine boerenwegen met daarin heel wat bochten en konden we genieten van het Brabantse landschap.
Voor de kopmannen was de rit niet zo eenvoudig. Ze keken meer naar hun GPS dan vooruit. De GPS had het moeilijk om ons te sturen. Zo werden André en enkele andere wikkers een huisoprit opgestuurd. Gelukkig konden ze tijdig stoppen. De bewoners zaten nog aan het ontbijt. We vermoeden dat ze niet genoeg koffiekoeken hadden voor al onze wikkers. Het bleek dat slechts enkele renners de rit hadden gedownload. Eigenlijk te weinig zodat het aflossen op kop moeilijk was. Daarom een oproep voor diegene die beschikken over een fiets GPS. Laad zeker ook de rit op dan kan je je mee vooraan in de groep nestelen.
Na 74 km met een gemiddelde van 25,8km/u, kwamen we voldaan en wederom ongeval vrij aan bij den Hervé.
Misschien niet opgevallen, maar we reden de eerste 5km aan een tempo van 25km/u, zodat alle diesels zachtjes konden warm lopen.
Pechvogel van deze dag was Andre: zijn opritmaneuver en zijn ketting zorgen leverden hem vandaag één pechpunt op. Opgelet: tijdens de rit van 13 mei had Jan DH ook platte band, ook hij verdient één pechpunt.
We merken op dat iedereen goed kan volgen, de ritten kan appreciëren, dat er gelachen wordt in het peloton, dat de opkomst groot is… kortom, bij de Wik zit je goed (op je fiets)!

Geplaatst op: 02-06-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel AAN ALLE DEELNEMERS BEDANKT.

TOT VOLGEND JAAR

Geplaatst op: 30-05-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Kijk even de ritten na. Voor de FLECHE heb ik iedereen punten gegeven die vooraf, tijdens, na heeft gewerkt. Ik hoop dat ik niemand vergeten ben. Laat me dan aub weten.

Geplaatst op: 30-05-2018

Winckelmans Benny

Winckelmans Benny We hebben als een top-team samen gezorgd voor een top verloop van een prachtige rit. Niets anders dan tevreden gezichten, veronderstel ik !

Geplaatst op: 29-05-2018

Biking Ladies

Biking Ladies Genoten van een mooie rit, en uitstekende organisatie, tot volgend jaar👍

Geplaatst op: 28-05-2018

wtc den belly's

wtc den belly's goede organisatie , super begeleiders .
dikke proficiat

Geplaatst op: 28-05-2018

Wim Vereycken

Wim Vereycken De bevoorrading was heel goed verlopen,Julleke was in form voor de bananen te snijden,drinken was niet te volgen met bijvullen bij aankomst A ploeg,super goede samen werking,top team !

Geplaatst op: 28-05-2018

Andre G

Andre G Goedemorgen en gelukkige verjaardag Benny.
Goe bezig !!!

Geplaatst op: 28-05-2018

André G

André G Langs deze weg kunnen we onze vriend Eric op de hoogte brengen van onze activiteiten op onze Fleche d'Asperge. We reden in 2 groepen met ongeveer 60 deelnemers voor de 75 km en meer dan 100 deelnemers voor de A-groep. Onze B-groep hield het tempo rond 26 km per uur en ieder was vlot mee. Er dreigde wat regenval, ... maar we waren steeds snel weg van de donkere wolken. 1 bandbreuk en we zorgden ervoor dat de ongelukkige kon terugkeren in het peleton. Daarna nog een "glaske" op het terras van Herve en ieder gelukkig weer naar huis.

Geplaatst op: 27-05-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel GPX FLECHE BESCHIKBAAR OP WEBSITE

Geplaatst op: 25-05-2018

Herman

Herman bedankt Eric voor het (altijd weer) mooie verslag en 45 ja zo voelde ik mij die dag, doe der nog eentje van 18 bij en we zitten juist
maar of je nu 63 of 45 bent, nooit opgeven en roeien met de riemen die we hebben, zonder beschaamd te zijn om te zeggen "mannen een kilometerke minder want ik zit er door"
Terloops, het voorbije week-end de Moezel gehad met mooie ritten en pittige hellingen wel met het Cardiab Cycling Team maar die staan mooi hun mannetje en vrouwtje!!! 176 km en 2472HM op 3 ritjes 30+81+65km

Geplaatst op: 17-05-2018

Geert Tersago

Geert Tersago Ik arriveerde om 7 minuten voor half negen aan Vrededaal en stond daar.....alleen. Niet echt alleen want Denis stond daar met de volgwagen. Ik heb Yvette gebeld en gevraagd of ik met Biking Ladies mocht meerijden. Het antwoord was (natuurlijk) ja. Enkele minuten voor half negen waren we met vier en iets na halfnegen met vijf want Peter kwam nog aangefietst. De geplande tocht van Jan kon niet doorgaan omdat de Bosstraat afgesloten was en het centrum van Reet onbereikbaar. Op mijn voorstel om met de Biking Ladies (die ook maar met vijf waren) mee te rijden werd volmondig ja geantwoord. Allen samen mét volgwagen naar de Beukelbaan. Daar nam Ludo Tersago het voortouw. Zijn tocht verliep helaas via enkele wegen die onbereikbaar waren voor de volgwagen. Gevolg: hop naar Denis thuis waar deze zijn fietskledij aantrok en mee vertrok. Het was al half tien. Vervolgens onder leiding van Ludo een mooi tochtje van 60 km naar zijn werkomgeving, de veiling van Sint-Katelijne Waver. Onderweg naar huis werden we nog geconfronteerd met een regenbui. Toch nog een mooie afsluiter in Café Excelsior met Daisy, Lucie, Yvette, Ludo, Benny en ik zelf.

Geplaatst op: 13-05-2018

Eric

Eric Beste,

We zoeken nog enkele medewerkers om de bevoorradingspost te bemannen/bevrouwen tijdens onze Fléche op zondag 27 mei 2018.
Partner, kinderen, vrienden... zijn uiteraard ook van harte welkom.
Voorlopig is Wim V de enige kandidaat om op deze post te staan.
Graag iets laten weten maandag as, voor 20u, naar Eric.

Woensdag as vervolledigen we de medewerkerslijst, zodat iedereen die zich ondertussen heeft opgeven om te helpen weet wat hij/zij moet doen. Deze komt donderdag as toe in jullie mailbox.

Alvast bedankt A en B wikkers.

Eric

Geplaatst op: 12-05-2018

Eric

Eric Zondag 13 mei zal onzen Denni plaats nemen achter het stuur van de B-wikkervolgwagen ipv van Freddy die belet is.
Alvast bedankt!

Geplaatst op: 08-05-2018

Eric

Eric Zondagmorgen 6 mei 2018. Er is een schitterende, zonnige dag voorspeld, 26 B-wikkers aan de start, de volgwagen volledig in orde (dwz incl. Freddy), lachende gezichten, vele blotte benen en armen, gevulde drinkbussen… klaar om de voorziene rit Fléche d’Aspéche van zondag 27 mei te gaan verkennen.
We reden naar onze controleplaats in Brussegem (43,6km)via een mooi uitgetekend parcours. Soms voelden we al eens een hellingetje onder onze fiets, doch voor iedereen vlot te doen. Op de controlepost konden we iets fris drinken en wat warm water aflaten. Herman trakteerde voor zijn 45ste () verjaardag. Bedankt Herman!
De resterende 34 kilometers reden we weer verschillende hellingen over. Gelukkig konden we nadien genieten van afdalingetjes en kwamen we met zijn allen tevreden toe in Kalfort. Daar werden we verwelkomt door onze A-wikkers. Samen genoten we van elkaars gezelschap en van het welgekomen fris vocht. Om 18u spottende we nog Wikkers op het terras van den Herve!

We reden deze zondag 77,6km en dit aan een gemid. van 25,8km/u. Geen lekke banden, geen valpartijen, geen technische mankementen maw geen punten voor de pechprijs.

Wanneer we een korte evaluatie maken van deze rit, kunnen we zeggen: mooie parcours, hoogtemeters vielen mee, soms smalle wegen met tegenverkeer (moto’s zullen wel wat werk hebben om ons daar vlot te laten rijden) en geen zeer gevaarlijke kruispunten. Controle post is meer dan TOP! We geven het een positief advies of een goed rapport (9,5/10).

Tips die we ontvangen hebben: niet te snel van start gaan en rustig opbouwen om nadien tot een gemid. van 26km/u te komen. Misschien best wat B-wikkers verdelen over de groep, zodat ze mee PUTTEN kunnen roepen zodat de laatsten ook op de hoogte zijn. Na de scherpe bochten vooraan iets inhouden zodat er geen gaten vallen. Naast elkaar rijden per 2 blijft een must.
Bedankt Herman voor je extra engagement en traktatie. Rust nu maar even uit.

Geplaatst op: 07-05-2018

Herman

Herman prachtig Eric, we gaan met zen allen een mooi parkoers proefrijden voor de Fléche, ik verheug me er al op om kop te "mogen" doen, maar géén schrik, ik zal me inhouden ( grapje hé)
Hopelijk zondag mooi weer, we kijken er al naar uit.

Geplaatst op: 01-05-2018

Eric Van den Berge

Eric Van den Berge Beste B-wikker,

Nu zondag, 6 mei 2018, staat de rit naar Land van Asse op ons programma. Deze gaan we annuleren!

Graag willen we de rit die we rijden op onze Flèche op zondag 27 mei onder jullie wielen schuiven. We willen deze rit rijden om nadien definitief de omloop vast te leggen. Maw we zijn allen proefkonijnen. Onderweg voorzien een stop met een drankje op onze controlepost (plasstop) en nadien genieten we van weer wat lekkers op het terras van den Hervé. We rijden deze ter controle: de juiste afstand, de hoogtemeters haalbaarheid bekijken, de straten toegankelijk zijn voor 101 renners, de volgwagen overal vlot kan volgen… Herman heeft het parcour dat TIM DS had uitgetekend een beetje gewijzigd in functie van oa de controlepost, de hoogtemeters, de verkeerslichten... Hij mag als bedanking veel kopwerk doen.

De B-rit van onze Flèche d’ Aspèche is 80,4km lang. Controlepost ligt op 43,6 km bij Anneke en 159 hoogtemeters moeten we trotseren. We vertrekken zoals steeds om 8u30 en we zullen omwille van de tussenstop iets later toekomen in Kalfort. Onze kopmannen zorgen dat we gemid. 26km/u rijden.

Alvast tot zondag, samen met een heerlijk zonnetje?!

Geplaatst op: 01-05-2018

Eric

Eric Zoals ze hadden voorspeld. Regen, regen, regen en dan nog een koud windje erbij om 7u’45’s morgens.
Na enig overleg annuleerden we de rit naar Overmere. Via onze nieuwe whatsappgroep B-wikkers konden we heel wat leden bereiken en lieten heel wat leden voor 8u ons ook weten om vandaag de koersfiets op stal te laten staan.
Spijtig, want we hadden er allemaal veel goesting om een rit te rijden.

Nu is het 10u50 en nog steeds is het aan het regenen. Een goede keuze om de rit te annuleren vandaag.

PS:
-Toch 5 renners kwamen aan de start (Eric, Lieven, Luc D, Geert C en onze flandrien Benny), na overleg keerden we allen terug huiswaarts. Freddy kwam ook ter plaatse met de volgwagen B ter plaatse om onze paraplus te bezorgen.
-Sorry, Geert C, nu kon je eens voor de eerste keer van het seizoen met ons meerijden. Het lukt je later nog wel eens!

Geplaatst op: 29-04-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel OPGELET 29/4 rit A groep om 8h15 vertrek!!

Geplaatst op: 28-04-2018

Eric

Eric Zondag 8u30 aan het Vrededaal. Een gespannen Ingrid en een ontspannen Alain ’s morgens aan de start. Zij hadden immers de verantwoordelijkheid de ‘Rit van Ingrid en Alain’ in goede banen te leiden. Zouden we wel goed rijden? We zullen toch zeker geen onverwachte hindernissen tegenkomen? Het gaat toch niet regenen? Gaan we niet te snel rijden met die A-wikkers erbij? Er gaat toch niemand vallen? Wie zou er op kop willen rijden? Vele onzekerheden....

Het was niet nodig om gespannen te zijn want alles verliep perfect! Wij, 36 Wikkers, genoten van de mooie rit. We kwamen op wegen waar we nog nooit hadden gereden. We ontweken de regen , we genoten na 50km van een heerlijke zonnetje. Een rit die we volgend seizoen zeker opnieuw willen rijden.

We reden de 71,4km aan een gemid. van 26,1km/u. Een korte sprint thv den Hazewinkel deed bij sommigen deugd, bij anderen pijn. Iedereen geraakte vrij vlot tot aan het zonovergoten terras van de Hervé. Goe bezig heren en dames!

We ervaren dat het rijden met en in een grote groep niet eenvoudig is. Wanneer de koprijders ‘PUT’ roepen dan stopt de echo in het midden van het peloton, dit moeten we vermijden. We moeten extra luisteren naar het getoeter (=signalen) van de Pierre. We moeten trachten rekening te houden dat het wel even duurt vooraleer gans de bende een straat heeft overgestoken. En dat de laatsten stilstaan bij een bocht van 90°…

Op deze rit ontmoeten we ‘slechts’ één gevaarlijke chauffeur die dwars doorheen ons peloton reed, gelukkig voor hem kon Tim hem niet inhalen. Slechts 1 lekke band (Eric) is er genoteerd.

Bedankt Ingrid en Alain voor het uittekenen van de rit, het verkennen van de rit en het begeleiden van de rit.

Nog enkele weetjes en vraagjes:
- De foto van hen op kop op het einde van de rit is gelukt!
- Wie wil er volgend seizoen ook eens een rit uittekenen, verkennen en begeleiden? Laat het ons weten!
- Zondag rijden we richting Overmere, 80km. Start stipt om 8u30!

Geplaatst op: 24-04-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Al de Beeeees die sprongen op den Hazenwinkel kunnen zondag makkelijk mee met ritje van de Aaaaa's naar Werchter ;-)))) 8h Vrededaal, be there.

En anders drinken we ene samen na de rit he. ;-)

Geplaatst op: 23-04-2018

Wim Vereycken

Wim Vereycken Mooi ritje van Alain en Ingrid naar Mechelen,een duimpje voor die 2,woensdag 19 u15 vertrek aan Herve ritje van 50 km ,tempo wordt aangepast ,Bart DC (banaan)rijd op kop,bij slecht weer laten we iets weten ,Wim

Geplaatst op: 22-04-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Alain, Ingrid bedankt voor de rit vandaag.
Aan iedereen, kijk even klassement. Ik denk dat ik iedereen toegevoegd heb.

Geplaatst op: 22-04-2018

de werkgroep Flèch d'Aspèche 2018

de werkgroep Flèch d'Aspèche 2018 Beste WIK leden,

Weldra zal je een mailtje ontvangen van de werkgroep Flèch d'Aspèche 2018 met een vraag voor jullie allemaal.
Graag dus even je mail openen aub.

Eric

Alvast bedankt

Geplaatst op: 19-04-2018

Kire

Kire Misschien sluiten er wel eens wat B wikkers aan op woensdagavond. Dan moeten we wel goed in 't vorm zijn want met een gemid. van 30km/u is dat wel een must.
Alvast veel fietsplezier op woensdagavond. En voorzichtig hé!

Geplaatst op: 19-04-2018

Eric

Eric Gisterenmiddag een ritje van 70km gereden met de gepensioneerde wielertoeristen, die in Puurs, elke woensdag om 13u15 vetrekken aan het Kerkhof. Swa T. zorgde voor een heel mooie rit doorheen het Waasland. Een rit die we volgend seizoen met onze club inplannen.
Uiteraard genoten we van het mooie weer en van een verfrissend terrasje ergens in Bazel. Iedereen die goesting heeft is welkom. Gisteren waren we met 13 renners, waarvan 6 Bwikkers. We rijden aan een tempo van ongeveer 25km/u. Ideaal om wat extra trainingskilometers op te doen.

Geplaatst op: 19-04-2018

Wim Vereycken

Wim Vereycken Ritje Scheldewikkers goed afgelopen ,goed weer langs de Schelde en 50 km gereden ,gemiddeld 30,2km,de Liezelse harde kern was aanwezig,tot zondag.Elke woensdag om 19u15 vertrek aan den Hervé .

Geplaatst op: 19-04-2018

Bart De Coninck

Bart De Coninck Eerste rit Scheldewikkers in ideaal fietsweer doorgegaan. De Liezelse harde kern was paraat.

Geplaatst op: 18-04-2018

Onze WIK wielerradio

Onze WIK wielerradio Beste luisteraars,
We vernamen dat enkele WIK leden zaterdag as de rit LUIK- BASTENAKEN-LUIK gaan rijden. We wensen hen veel fietsplezier en fietssterkte toe.
Zondag kijken we op TV wie er eerst over de streep komt :-)

Indien jullie wat willen uitbollen, zeker welkom zondagmorgen 8u30.

Geplaatst op: 17-04-2018

ERIC

ERIC Zondag 15 april reden we de rit naar Opwijk met 25 B-wikkers. Via Eikevliet, Hingene, Bornem, St Amands, Opdorp, Opwijk, Steenhuffel, Londerzeel, Tisselt, Heindonk, Willebroek en zo via Ruisbroek reden we terug naar Kalfort. Een kleine 75 km die we reden aan een tempo van 25,2km/u. We reden iets sneller dan de voorbije weken maar door de vele verkeerlichten, een platte band, gesloten overweg, valpartij en vele haakse bochten trok dit ons gemiddelde wat naar beneden. Ik wil hiermee zeggen dat we allemaal goed en snel gereden hebben.
Het weer zat ons helemaal mee. De zon en een zacht mee of tegenwindje lieten ons genieten van het fietsen. Door de hevige regen zaterdagnacht en de boeren die op hun velden werken, kregen we soms wel wat slijk onder onze wielen. Dit resulteerde dat onze kledij en fiets besmeurd werden door slijkdruppels. Wie kan ons goede tips geven hoe je best een slijk besmeurde fiets kan wassen? Hoge druk spuit, tuinslang, emmer met sop, laten afregen… ? Iedereen heeft er zijn idee hierover. Is er in de buurt een fietswash?
Aan de watersportbaan trachtten er enkelingen vandoor te gaan. Doch heel wat andere wikkers sprongen vlot mee. Ook de kasseitjes in Ruisbroek werden door heel wat renners gesmaakt. Maw heel wat renners zijn reeds in topvorm.
Deze rit zijn er punten verdient voor de pechprijs. Goedele met een platte band en Rudi DB ging even onderuit (schaafwonde).
Zondag laten we ons leiden (lijden) door Alain & Ingrid. Samen met de A-wikkers rijden we dan doorheen oa het Mechelse.

Geplaatst op: 17-04-2018

Tom

Tom Rit Ingrid parcours staat op de site... dan is het geen verrassingsrit meer hé ;-);-);-).... zeer jammer dat we die gaan missen maar ik wens jullie nu al een prachtige rit met volle zon en vlotte kilometers ! Suc6 Ingrid !!!

Geplaatst op: 15-04-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Rit Ingrid staat op de site

Geplaatst op: 14-04-2018

ERIC

ERIC OPGELET!

Er staat sinds woensdag een nieuw parcours uitgetekend voor Rit Opwijk op onze home pagina!!
Reden is dat er een stukje niet kon gereden worden wegens wegwerkzaamheden. Herman had dit goed opgemerkt. Geert heeft dit aangepast in een ander wat gewijzigd parcours. Xavier heeft dit gecontroleerd en goedgekeurd. Dus Bwikkers deze graag opladen op je fiets GPS.
Bedankt boys voor deze perfecte samenwerking!

Ik heb op mijne Mio de rit Opwijk zonder problemen kunnen downloaden.
Toch zondag, 8u30!

Geplaatst op: 13-04-2018

Bart De Coninck

Bart De Coninck Stilaan wordt het ook tijd om onze woensdagavondgroep ' De Scheldewikkers ' te activeren. Onze vaste omloop langsheen de oevers van de Schelde bedraagt 50 km met 2 'volle gas' momenten. Het kan een test zijn voor de betere b-renner of h/zij het tempo van a aankan of dienen om gewoon in form te komen/blijven voor renners die een paar zondagen naéén moeten passen.
We vertrekken steeds aan Kalfort Kerk ( naast Hervé), in april nog om 19.15u, vanaf mei 19.30u . We zullen beginnen met een gemiddelde snelheid van 29 à 30 km/u.
Onze eerste afspraak is 18/04!

Geplaatst op: 10-04-2018

ERIC

ERIC Zondag 8 april reden we met 22 B wikkers de rit naar de Wase Heuveltjes. Aan een tempo van gemid. 25km/u reden we de 75km uit.
Het was de eerste keer dit seizoen dat we konden genieten van heerlijk fiets weer. Eindelijk zagen we terug heel wat ongeschoren onderbenen bij onze renners. Er reden heel wat leden met korte mouwen en zagen we al wat zweetdruppels op sommige voorhoofden verschijnen.
Jan DH tekende een parcours uit in het Waasland waardoor we de meest ‘moeilijkste’ Wase hellingen moesten beklimmen. Niemand van ons kwam echt in de problemen. We hadden geen lekke banden of materiaal pech, waardoor Freddy, in de volgwagen, een rustige zondagvoormiddag had. We reden de rit goed gedisciplineerd dwz netjes per 2 naast elkaar, hielden ons perfect aan de verkeersregels, heel wat renners namen spontaan de kop eens over… Een leuke en ontspannende mooie rit.
Na de rit genoten we op het zonoverladen terras van den Hervé van wat fris om onze dorst te laven. We mochten eveneens genieten van lekkere hapjes. (bedankt Hervé).
We hebben de rit opgenomen met onze GPS en misschien rijden we het volgende seizoen de rit opnieuw maar in omgekeerde richting, de rit van de ‘afdalingen’ in het Waasland.
Volgende week rijden we een vrij vlakke rit. We vetrekken om 8u30 stipt. Een moment voor de Wik leden of testrijders die nog niet of weinig kilometers hebben gereden om aan te sluiten. We zorgen ervoor dat jullie in het midden van het peloton zullen zitten en indien nodig krijgen jullie een duwtje (fysiek of moreel) in de rug.

Geplaatst op: 10-04-2018

Andre

Andre Nog een zonnige en gelukkige verjaardag Ingrid.

Geplaatst op: 08-04-2018

Ysewyn Marina

Ysewyn Marina Vandaag een goede rit zonder wegenwerken bedankt Jan H ik heb ervan genoten.👍😘

Geplaatst op: 08-04-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel excuus voor laattijdig invullen rit Grimbergen. Klassement is geüpdatet.

Geplaatst op: 07-04-2018

André

André Peter, langs deze weg een spoedig herstel toegewenst met uw knietje.
Denkelijk uw linker ... wegens voetbalactiviteiten in uw jeugdjaren !???

Geplaatst op: 05-04-2018

Herman

Herman een terechte opmerking ("Het mag gezegd worden dat de dames perfect passen in onze club en dat sommigen zelfs beter rijden dan sommige van onze mannen.") in Eric zijn verslag, maar.....er is nog hoop voor de mannen!! zolang de vrouwtjes de heren niet gaan duwen is er geen probleem.blijven trainen is de boodschap.


Geplaatst op: 03-04-2018

Onze WIK wielerradio

Onze WIK wielerradio Via onze WIK wielerradio en onze mannen in de volgwagen hoorden we dat al de Wikkers die gestart zijn voor de rit 'de Ronde van Vlaanderen 2018' goed zijn aangekomen. Een beetje moe en dikke benen maar enorm voldaan en terecht fier. Een dikke proficiat voor hen, van alle andere leden van de Wikkers!!!

Geplaatst op: 02-04-2018

ERIC

ERIC Met 28 renners reden we de rit naar Grimbergen. Een gemengde groep van A en B wikkers, enkele Scheldetrappers en enkele testrijders reden de 70km uit aan een gemid van 24,6km/u.
Het weer zit ons dit seizoen nog niet echt mee. Ook vandaag trotseerden we regendruppels, lage temperaturen en heel wat frisse tegenwindvlagen. Gelukkig waren de paasklokken ons telkens juist gepasseerd en werden we niet bekogeld met paaseitjes.
In de regio rond Grimbergen voelden we precies wat heuveltjes onder onze wielen, zeker die 10% omhoog klimmen voelden we in onze beenspieren. De ene heeft iets meer klimcapaciteiten dan de andere. Binnen onze heterogene groep komt ieder zijn fietskwaliteiten zeker eens tot uiting tijdens dit wielerseizoen. Belangrijk is dat we samen genieten van de rit, dat we samen terug thuis heelhuids aankomen en dat we samen na de rit gezellig iets drinken.
Leuk is dat we iedere week wel enkele nieuwe renners mogen verwelkomen. Opvallend is dat vele dames samen met ons willen fietsen. Onze mannen zetten ze indien nodig graag uit de wind, geven soms al eens een duwtje en geven tips bij het schakelen. Het mag gezegd worden dat de dames perfect passen in onze club en dat sommigen zelfs beter rijden dan sommige van onze mannen.

Vanaf volgende week starten de ritten om 8u30!

Volgende rit ‘De Heuveltjes van het Waasland’ zit in het hoofd van Jan DH. Maw de rit is niet uitgetekend via de GPS en kan dus niet gedownload worden. Jan is dan ook de leider van de groep as zondag. En volgend weekend voorspelen ze eindelijk goed fietsweer, 20°.

Geplaatst op: 02-04-2018

François Buyst

François Buyst Proficiat aan alle ronde rijders van vandaag,ook voor Pierre die zijn rondje gereden heeft.

Geplaatst op: 31-03-2018

François Buyst

François Buyst Proficiat met je verjaardag.

Geplaatst op: 31-03-2018

Andre G

Andre G Proficiat Garry met je verjaardag.

Geplaatst op: 30-03-2018

Eric Van den Berge

Eric Van den Berge Mochten er A en B WIKrenners zijn die morgen De Ronde van Vlaanderen rijden, dan wensen we ze van harte veel fietsplezier en doorzettingsvermogen! Toi Toi

Geplaatst op: 30-03-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel De openingsrit van onze collega's Scheldetrappers was een schot in de roos. Met totaal 30 deelnemers mogen we een mooi deelnemersveld aanschouwen. 10 wikkers, 4 dames en een hoop nieuwe potentiële leden.

Aan een egaal tempo van 28 km/h op de teller reden we richting St Gillis naar café Fille in 't Parc. Bij een 'Terpstra' jump belande onze Hollander Dennie niet over het obstakel, maar recht in de put met een lekke achterband tot gevolg.

Fille had naar jaarlijkse traditie broodjes voorzien. Er werd nog een kaasblok aangesneden en een pint gedronken alvorens nog eens 25km af te malen. Nog even wat showen door de Boomstraat om vervolgens afscheid te nemen van onze wielervrienden van Branst.

Van Bornem naar Puurs kan er slechts 1 ding geschreven worden : de koers is van ons. Sprong na sprong vlogen we aan 40-41 km/h over de Puursesteenweg. De mannen met ervaring en parcourskennis kwamen als laatste in Puurs doch als eerste aan Vrededaal waar we nog een pint dronken met onze collega's van het B-team.

Een leuke zondagvoormiddag voor beide teams van de WIK. Sfeer, lachen, gezelligheid troef op het terras van onze sponsor VREDEDAAL

Geplaatst op: 28-03-2018

Andre

Andre Iedereen nog eens bedankt voor zijn schriftelijke of mondelinge steunbetuigingen bij de beklimming van bergtop 71.
De benen zijn nog goed, het is gelukt !

Geplaatst op: 27-03-2018

Eric Van den Berge

Eric Van den Berge Eindelijk waren de weersomstandigheden perfect om te fietsen. Een frisse start maar al vrij snel kwam het zonnetje tevoorschijn waardoor we konden genieten van warme zonnestralen tijdens de rit. Hierdoor voelde iedereen wat meer adrenaline in zijn aderen en genoten we van de vitamine D kuur.

Met 26 B-wikkers reden we de rit aan een tempo van gemid. 25km/u. Voor enkelen waren het de eerste kilometers van het jaar. Leuk is wederom nieuwe leden en testrijders te verwelkomen.

Omdat de groep groter is moeten we wat ‘strenger’ zijn en alzo verwachten we bv. dat we met 2 naast elkaar rijden, dus niet alleen en ook niet met drie naast elkaar. Ook het rijden op fietspaden vermijden we best. Dat we de wegcode moeten respecteren is evident. Om iedereen vlot mee te nemen, zullen de kopmannen de bochten wat rustiger aansnijden en de heuveltjes iets minder krachtig op rijden. In de loop van het seizoen zal het voor iedereen steeds wat vlotter gaan.

De rit Rijmenam was 73km lang. Onderweg kwamen we enkele wegwerkzaamheden tegen waardoor we creatief moesten omgaan met de route. Doch het was een leuke, mooie rit die voor herhaling vatbaar is.
We vermoeden dat we dit wielerseizoen heel wat wegwerkzaamheden zullen tegen komen. Deze werken kunnen we helaas niet op voorhand inschatten, dus spreken we af dat we gewoon de omleidingsroute volgen en dat ‘de leider van dag’ de weg aangeeft. Rijden we dan toch nog ergens vast dan is het de leider alvast vergeven.

Pechvolgels tijdens deze rit waren twee dames (Marina en Karine). Ze reden plat en konden genieten van de achterwielen in Freddy’s volgwagen. Karine reed zelfs 2 keer plat en moest daardoor noodgedwongen de laatste 2km plaats nemen in de volgwagen.

Op het terras van Hervé konden we genieten van het zonnetje, van wat lekker fris en elkaars gezelschap.

Volgende week starten we om 9u en rijden we de rit Grimbergen (74km). Hopelijk komen we de Paasklokken tegen maar worden we niet bekogeld met paaseitjes.

Geplaatst op: 27-03-2018

Ingrid

Ingrid Te laat... maar toch nog ne gelukkige verjaardag André :-)

Geplaatst op: 25-03-2018

Andre

Andre Bedankt iedereen voor het medeleven.
Ik ga nu slapen of ik kan er morgen niet uit !!!


Geplaatst op: 24-03-2018

Wim Vereycken

Wim Vereycken Gelukkige verjaardag Andre ,geniet ervan,groetjes Wim

Geplaatst op: 24-03-2018

Danny

Danny N en hele gelukkige verjaardag André ! Zondag bubbels bij de rit 😂

Geplaatst op: 24-03-2018

Francois

Francois Op de valreep, gelukkige verjaardag André van mij en Lucie

Geplaatst op: 24-03-2018

eric

eric André,
Als je morgen komt fietsen mag je voor je verjaardag de kop doen. Wel je kroontje afzetten en je helm opzetten hé!

Geplaatst op: 24-03-2018

dehertogh jan

dehertogh jan André een gelukkige verjaardag gewenst.

Geplaatst op: 24-03-2018

Hermans Robert

Hermans Robert André , ne gelukkige verjaardag gewenst.
Nog vele jaren.

Robert

Geplaatst op: 24-03-2018

Herman Vermoesen

Herman Vermoesen proficiat André met Uw verjaardag morgen

Geplaatst op: 23-03-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Bedankt Keuninske uit naam van de goede kopmannen ;-))
We doen ons best om steeds zo veilig mogelijk het peloton te begeleiden. Leuk te horen dat het geapprecieerd wordt.

Geplaatst op: 22-03-2018

Bart De Coninck

Bart De Coninck Zeer goed werk afgeleverd door de kopmannen in deze gure wind. Blijf steeds goed aangeven en in de smalle baantjes beter eentje voorop rijden. Binnenkort terug beginnen met woensdagavondtour; het stuk in steendorp is nu prachtig geasfalteerd zodat we nog een tandje groter daar kunnen?

Geplaatst op: 19-03-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Het A peloton scheurde met 8 renners vergezeld van 6 Scheldetrappers doorheen de wind. Het eerste deel ging vlotjes aan egaal tempo en een zuchtje in de rug. Bart DC, uwe sire (banaan voor de insiders), gooide een bommetje op den Droeshout. Al snel begreep hij dat hij niet uit de greep van het peloton kon blijven en wijs als hij was liet hij zich terug inlopen

De zuurstof vloeide naar de spieren om deze warm te houden tegen de koude en tegelijkertijd brandstof te geven om te blijven doorstompen in de gure tegenwind. Hier en daar kwam er een breuk in het peloton waardoor we snelheid opnieuw naar beneden haalde. Olivier die bijna zijn voordeur voorbijschoof, besloot, bevangen door de kou, toch maar de short cut te nemen.

Een drinkbus sprong weg, een handschoen werd gegooid. Pi-air had alles onder controle en zoals een echte sportdirecteur zorgde hij ervoor dat zijn renners niets tekort kwamen. Zelfs een natte bevroren broek kon hem niet deren. Banaan had nog een cartouche gespaard veu de final maar door een strak tempo kon hij zijn jump niet meer plaatsen.

Na 77km, aan een mooi tempo van 27,8km/h, stonden we tevreden aan Vrededaal om ons op te warmen met een lekkere chocomelk.

De samenwerking verliep vlot, iedereen met een voldaan gevoel naar huis en volgende week rekenen we op beter weer, minder wind en meer aanwezigheid. Zondag 8h30!! , opgelet vergeet het zomeruur niet aan te passen. We rijden dan de openingsrit van de trappers naar hun ere-voorzitter Fille in 't Parc.

Geplaatst op: 18-03-2018

Eric Van den Berge

Eric Van den Berge Ondanks de vrieskou(- 2) waren 9 wielrenners (7 Bwikkers en 2 testrijders) paraat om te rit Meldert aan te vangen. Al van bij de eerste kilometers begonnen onze handen en tenen de kou te voelen. We moeten toegeven dat het geen gemakkelijke tocht was. De afstand 72km, de paar kleine hellingentjes maar vooral de harde windstoten en de koude maakten onze fietstocht wel een pak moeilijker. Enkelen zaten op hun limiet. We hebben dan ook het tempo wat aangepast, 22,5km/u was het gemiddelde, niet snel maar gezien de weersomstandigheden, voor elke fietser vandaag een dikke proficiat.
Er reden vandaag 3 dames mee en 6 mannen. Alvast een leuk gezelschap om met mee te rijden. Hopelijk worden de weersomstandigheden snel beter en kunnen we terug met meer leden de ritten aanvangen. Nu waren we verplicht om op de fietspaden te rijden.
Tot zondag 9uur? Dan rijden we via Rijmenam zo’n 70km.

Geplaatst op: 18-03-2018

Eric

Eric Beste,
Ondanks het aangekondigde vriesweer rijden de Bwikkers de rit van morgen. Indien het toch te koud zou zijn onderweg, kunnen we de rit eventueel inkorten. We zien wel.
Goed aankleden in laagjes is morgen zeker een must.

Geplaatst op: 17-03-2018

jan dehertogh

jan dehertogh Ik bedank het bestuur en alle leden voor hun medeleven voor het overlijden van mijn vader.

Geplaatst op: 17-03-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel We melden met droefenis het overlijden van Karel De Hertogh, vader van lid Jan De Hertogh. De afscheidsplechtigheid heeft plaats in de Onze-Lieve-Vrouw Ten Traan te Kalfort op VRIJDAG 16 MAART 2018 om 10h00. Aansluitend gevolgd door de bijzetting in het urneveld op de begraafplaats te Kalfort.

Samenkomst en laatste groet in de kerk vanaf 9h30.

Namens de club, het bestuur en zijn leden wensen we de familie van Jan De Hertogh veel sterkte.

Geplaatst op: 15-03-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel A groep heeft whattsapp groep. Enkel Bart Banaan heeft de app niet. Bij B moet je eens bekijken of je dat ook kan doen. Ik vrees wel niet iedereen een smartphone heeft en de app Whattsapp. Maar zeker te bekijken. We zullen ook proberen ten laatste 30 minuten voor aanvang beslissing te nemen over aanpassing vertrekuur en dan meedelen op gastenboek. Alle middelen zijn goed om de leden te verwittigen.

Geplaatst op: 15-03-2018

Winckelmans Benny

Winckelmans Benny Mag ik namens alle WIK-leden onze Eric bedanken om als een haast gediplomeerde journalist, elke week een perfect relaas te geven van de voorbije rit met alles erop en eraan.
Bedankt Eric !

Geplaatst op: 13-03-2018

Ingrid Brems

Ingrid Brems Dat is een heel goed idee, krijg je instant een melding. T was wel uitzonderlijk gisteren he! Maar voor t geval het toch nog nodig moest zijn :-)

Geplaatst op: 12-03-2018

Eric Van den Berge

Eric Van den Berge Gisteren reden we met 7 renners (2 B wikkers, 4 A wikkers en 1 testrijder) de voorziene rit naar Sint Gilles Waas. We vertrokken uitzonderlijk om 9u30 omdat de buienrader had aangegeven dat het zou stoppen met regenen. En dat bleek dan nog te kloppen ook. Geen regendruppels gezien en gevoeld.
De 70 km reden we aan een tempo van gemid. 26km/u. We testen onze MIO’s en Gramins en deze werkten perfect maw de rit was perfect uitgetekend. Een mooie rit. Ook Freddy is enthousiast met onze ritten op de auto GPS. We maakten nieuwe afspraken met de volgwagen waar we wachten op elkaar na het passeren van de Temse brug.
Bedankt Freddy om ons te begeleiden met de volgwagen. Opgelet, het aantal fietsers wordt geteld door de Politie als we op de baan rijden. We moeten dus zorgen dat we steeds met 15 renners zijn!
Bedankt A wikkers om kop te trekken en rekening met de B wikkers te houden.
Volgende week wordt er goed fietsweer verwacht en vetrekken we zoals voorzien om 9uur aan het Vrededaal en rijden we richting Meldert.

Geplaatst op: 12-03-2018

eric

eric Zondag 11 maart, 8uur in de morgen. Regen a volenté in het Klein Brabantse. Ik hoorde van Frank en Sabine dat het de hele morgen zou blijven regenen Ik stel me de vraag of ga ik fietsen? Gaan er nog Wikkers staan aan het Vrededaal om 9uur?
Ik trek toch mijn koerskledij aan en vertrek met Halil (testrijder) om 8u40 naar Kalfort, in de regen. Daar werd ik, Halil en Benny en opgevangen door Xavier en Freddy met hun parasol. Blijkt dat er een bericht werd rondgestuurd via het gastenboek, via telefoontjes… dat de rit wordt gereden om 9u30, samen met de A wikkers, omdat dan de buien zouden ophouden en we alsnog droog zouden konden gaan fietsten.
Met 7 fietsten we de voorziene rit B rit naar Sint Gilles Waas. We hebben géén druppel regen meer gezien. Een verstandige keuze van Tim om wat later te starten met de rit.
We nemen mee dat we onze communicatie eens moeten belkijken naar onze leden. Nu kiezen we voor een bericht via het gastenboek, via de mail, sommige worden gebeld… de A wikkers communiceren via Whats app. Misschien moeten we ook met de B wikkers een Whaps app groep aanmaken? En wat met de leden die iets verder wonen, die moeten we iets sneller kunnen verwittigen als we vb iets later willen starten door omstandigheden.
We bekijken dit en staan openen voor suggesties. Gelukkig is dit écht uitzonderlijk en vertrekken we zoals op voorhand afgesproken.

Geplaatst op: 12-03-2018

Ingrid Brems

Ingrid Brems Dat is een heel goed idee, krijg je instant een melding. T was wel uitzonderlijk gisteren he! Maar voor t geval het toch nog nodig moest zijn :-)

Geplaatst op: 12-03-2018

François Buyst

François Buyst Is het geen optie om een Whatsapp groep te maken voor de B Ploeg, de geinteresseerden zijn onmiddellijk op de hoogte

Geplaatst op: 11-03-2018

Ingrid Brems

Ingrid Brems Jammer, ik heb lang de site in de gaten gehouden. Misschien in de toekomst diegene die van ‘verder’ moeten komen sneller verwittigen.
Ik heb dan een plaatselijk tourke gedaan. Tot volgende week, hopelijk met droog weer ;-)

Geplaatst op: 11-03-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel wegens regen B-rit vertrek 9h30 . Xavier zal de renners die er staan om 9h eventueel reeds op de hoogte brengen

Geplaatst op: 11-03-2018

Tim

Tim donderdag 8/3: kijk jullie email na. Wie mee kans wil maken om zaterdag mee te gaan naar show van Ruben, moet vandaag voor middernacht reageren op email. Indien meer dan 5 gegadigden zijn, zal,onschuldige hand de 5 gelukkigen trekken

Geplaatst op: 08-03-2018

ERIC

ERIC Gisteren een ritje, uitgetekend door Jan DH (thanks), doorheen Klein Brabant gereden. Met 43 A en B wikkers reden we 55km aan een gemid. 24,5km/u.
We mochten genieten van een heerlijk zonnetje onderweg, doch was het opletten want hier en daar lagen er nog ijsplekken op de weg. Net daarom reden we langs iets bredere wegen dan voorzien.
Gelukkig niemand gevallen en geen platte banden of andere materiaal pech. Benny en Karel kregen een bloedneus onderweg en Wim verloor zijn fietscomputer en krijgen hiervoor elk een punt voor de pechvogelprijs.
Voor enkele renners waren het de eerste kilometers in 2018. Zij waren tevreden dat we terug waren in Kalfort en dat ze nadien konden genieten van een lekkere maaltijd in het Vrededaal.
We mochten ook 5 nieuwe rijders verwelkomen (1 dame en 4 mannen). Hopelijk vonden ze het een leuke rit, ons een toffe groep en sluiten ze zondag as weer aan.
De persfotograaf was stipt om 8u50 aanwezig en zeer waarschijnlijk zijn we deze week te bewonderen in Publinieuws. Bij de overhandiging van de nieuwe outfit voorzien we een nieuw moment voor de officieel foto ‘seizoen 2018’.
De kop is eraf en vanaf heden rijden de B en A wikkers elk hun rit op zondagmorgen. Het gaat wederom een tof wielerseizoen worden, dat staat nu al vast!

Geplaatst op: 05-03-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Nieuwjaarsdrink + openingsrit zijn aangevuld in klassement.

Geplaatst op: 05-03-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Website bleef hangen op de homepage.
Oorzaak : Mio gpx track bij B-rit 11/03/2018. Googlemaps kan dit niet aan.
Oplossing : ik heb rit St Gillis Waas verwijderd en opnieuw aangelegd zonder gpx bijlage.

Best practise : mail de Mio gpx'n naar de Mio users. Zet mij (secretariaat@wik-puurs.be) mee in CC. Ik zal de Mio gpx omzetten naar gewone gpx en bekijken of we deze op de site kunnen delen voor googlemaps doeleinden

Geplaatst op: 05-03-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel RITTEN A groep Maart-April staan op website. Enkel de WBV ritten moeten we nog correcte tracks verkrijgen.

Geplaatst op: 03-03-2018

Eric

Eric Beste,

Nog 2 keer slapen en dan start het nieuwe wielerseizoen van onze geliefdeclub WIK70. Het zal opnieuw een schitterend wielerjaar worden, dat beloven we.
Omdat het een bijzondere dag is hebben we de pers uitgenodigd om een groepsfoto te maken die nadien zal verschijnen in Publinieuws. Een moment om de club aan een ruim publiek te tonen.
Om 8u50 komt de persfotograaf Gunther. Hij liet me weten dat de benen niet geschoren moeten zijn, een lach en de sportieve uitstraling zijn wel een must.
Graag willen we ten laatste starten met de rit om 9u05, dus wees allen goed op tijd voor de foto!
Het weer ziet er redelijk goed uit. Een mooi ritje door Klein-Brabant, nadien een heerlijke etentje en dat in leuk gezelschap, dat belooft een leuke dag te worden!


Geplaatst op: 02-03-2018

Eric

Eric Beste,
Ik geraak door allerlei omstandigheden vandaag toch niet op de fiets!
Werkomstandigheden, gezondheidszorgen, het vriesweer, persoonlijke omstandigheden, familiale verplichtingen, 3 lekke banden en vastgevroren ketting... zijn de oorzaken dat ik vanmiddag forfait geef.
Tot morgen op de infoavond en of tot zondag op onze eerste rit.

Geplaatst op: 28-02-2018

Eric

Eric Dag Bart,
Jij bent de eerste die dit opgemerkt hebt!!
PROFICIAT .
Het moet natuurlijk woensdag 28/02 zijn ipv woensdag 29/02.

Geplaatst op: 24-02-2018

Bart De Coninck

Bart De Coninck Eric,
29/02 ? Denk dat ge schrikkelijk mis bent!

Geplaatst op: 24-02-2018

eric

eric Beste Wikker,
*Op vraag van enkele wikkers rijden we ondanks de voorspelde koude temperaturen ook zondag as, 25 februari, een rit van ongeveer 55km. We kozen voor een ritje naar het Waasland, als heuveltjes komen we daar enkel de bruggen over de autostrade tegen. Op advies van onze wik artsen rijden we aan een tempo van gemiddeld max 25km/u. We starten net als vorige week om 9u30 aan het Vredesdaal. Ook nu geen volgwagen ter beschikking.
*Volgende week woensdag 29/02, vertrekken we ook weer om 13u15 aan de parking van het kerkhof Puurs, voor een ritje. Gisteren waren we met 7 renners en reden we richting Kruibeke 60 km aan een gemd. van 24km/u. We kiezen om terug ongeveer 60km te rijden. Swa of Andre tekenen de rit uit.
Tot morgen op de ledenvergadering?

Geplaatst op: 22-02-2018

herman vermoesen

herman vermoesen Hey Mannen en Madammen,niet vergeten infoavond rond fietsen in groep en wat te doen na een fietsongeval
1 Maart om 19.30 uur in de Nieuwe Ark in Ruisbroek
warm aanbevolen!!!!
ingericht door WIK70

Geplaatst op: 20-02-2018

Eric

Eric Vandaag een ‘warming-up’ ritje doorheen Klein Brabant. Ondanks dat het -1C° was op de thermometer mochten we 12 goed ingepakte (11 wikkers en 1 bevriende) renners verwelkomen.
Voor sommige hun eerste fietskilometers in 2018. Met wat schrik vertrokken ze maar ze kwamen volt maar een beetje moe maar zonder zorgen terug aan in Kalfort.
We reden de 51,6 km aan een gemid. van 23,9km/u. Xavier had een rit uitgetekend waardoor we Ruisbroek, Breendonk, Londerzeel, Malderen, Opdorp, Sint-Amands, Branst, Weert, Buitenland, Bornem, Oppuurs, Puurs passeerden om zo terug Kalfort binnen te rijden. Met de zon die van de partij was de kou goed te verteren en onderweg konden we genieten van onze prachtige streek.
Vredesdaal was nog gesloten en daarom gingen we nadien er ene drinken bij onze wielervrienden van Daghet in hun kantine.

Deze week een drukke WIK week: maandag pasdag voor de dames, woensdag middagritje en ’s avonds pasdag voor de mannen en op vrijdagavond is het ledenvergadering. Zondag plannen we zeer waarschijnlijk opnieuw een ritje is. Meer info via dit gastenboek en via de mail.

Geplaatst op: 18-02-2018

Eric

Eric Onze Valentijn rit reden we doorheen Klein-Brabant. Met 7 wikkers reden we via het fietspad naast de spoorweg naar Sint-Amands. Daar den dijk op tot in Ruisbroek en via Klein Willebroek terug naar Puurs. In het totaal reden we 51,2345km aan een rustig tempo van 23,3 km/u. Onderweg kwamen we heel wat tegenwind tegen en dan was het wel even puf, puf. Voor enkelen waren het de eerste fietskilometers in 2018. Samen nadien iets gaan drinken in café Excelsior omdat den Herve gesloten was. Zowel Xavier, Andre, Marina, Jan, Nancy, Eric en Tom hebben genoten van de rit en elkaars gezelschap. Bedankt Tom voor het uittekenen van de leuke rit.

NOOT:
-nu zondag 18/02 rijden we een ritje van ongeveer 55 km op het Klein Brabantse wegen. Xavier denkt deze keer de rit uit. We vetrekken om 9u30 aan het Vrededaal.
-op woensdag 21/02 rijden opnieuw een rit van ongeveer 55km. Vertrek aan het Kerkhof van Puurs om 13u15.

Alle leden van onze geliefde WIK 70 fietsclub en ook niet leden zijn van harte welkom op beide ritten! Opgelet, op beide ritten is er géén volgwagen voorzien en er zijn ook géén punten te verdienen .

Geplaatst op: 14-02-2018

André

André Nog een gelukkige verjaardag JAN. Hopelijk zien we je (met je fiets) snel terug. Groeten van onze groep.

Geplaatst op: 14-02-2018

Eric

Eric Kiekeboe,
Mijn goesting was te groot om te fietsen. Ik ben vanmiddag dan toch maar een toerreke gaan fietsen (35km). Dwz de nul is van mijn fietscomputer.
Wind, regen en wat hagel kwam ik wel tegen op de Scheldedijk.
Beetje moe en tevreden!
Tot woensdag of op een ander moment.

Geplaatst op: 11-02-2018

Eric VdB

Eric VdB Beste Wikker,

Vandaag stond mijn eerste rit gepland in het jaar 2018. Een korte rit om me toch wat voor te bereiden op de start van ons nieuw wielerseizoen op zondag 4 maart. Doch ik voel me niet goed, mijn benen doen pijn, mijn banden stonden nog niet opgepompt, de ketting was nog niet gesmeerd, het weer ziet er niet goed uit, ik heb last van lage rugpijn, mijnen MIO is nog niet opgeladen, ik moest thuis nog iets doen, mijn kledij was nog niet gewassen… Ik kan genoeg uitvluchten bedenken waarom het me vandaag niet gelukt is om op de fiets te stappen. Foei! Foe! Foei!

Mààr WOENSDAG 14 FEBRUARI, rijd ik zeker en vast een Valentijns-tochtje doorheen Klein Brabant. Wie heeft zijn om mee te rijden? Ik start om 13u15 aan het Kerkhof van Puurs. Het weer kan me niet deren om te starten.

Ook niet Wikkers zijn welkom en als je mee zou rijden dan mag je gerust de kop doen. Opgelet, het tempo is aangepast want ik heb zelf nog geen meter gereden vanaf november 2017.

Misschien tot woensdag?

Eric
______________________________________________________________________

Geplaatst op: 11-02-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel rit 11/2 : Lede. 35km (27 Branst) inlopen en dan wat vals plat tussen km 40-55 (300 htm)
Op km 66 (58 Branst) kunnen we eventueel de grotere baan nemen naar Appels, bolt zeer goed met rugwind.
Op km 79 (69 Branst) kan er eens spielerei gedaan worden tot km 83 (vlak voor Dendermonde, naast het water)
Op km 92 (84 Branst) bekijken om eventueel via St Amands direct naar Branst te rijden. (Vrededaal is weekje gesloten)

Geplaatst op: 10-02-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel GPX Waver (rit 4/2) : kan eens iemand dat downloaden op een mio en zien of dit werkt ?

Geplaatst op: 03-02-2018

Wim Vereycken

Wim Vereycken Wie rijdt er zondag nog mee mtb in Puurs ,we zijn al met 3 ,wij vertrekken aan de kerk in Liezele om 8u30,om 9 u in puurs,30 km mooi parcour en er wordt rustig gereden rond 20 km /u,groetjes Wim

Geplaatst op: 18-01-2018

ERIC

ERIC Merk op dat de A wikkers reeds goed bezig zijn op zondagochtend.
Ik zelf ga zondagmorgen naar de Velo beurs in Kortrijk. Misschien kom ik daar wel één van jullie tegen?

Geplaatst op: 15-01-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel De stroom van nieuwe leden komt op gang.

Kris Lemy proefde eind vorig seizoen al van de WIK sfeer. Hij tekende ambitieus in voor seizoen 2018.

Marina Ysewyn heeft zopas haar WIK-contract ondertekend. We zijn blij met een extra dame met pit. B renners begin maar al te trainen ;-)

Olivier Kerkhofs, een jonge renner met ambitie kijkt reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen. Zijn roots liggen in Bree waar menig topsporter geboren en getogen is. Hij zal bij de A groep aansluiten.

Michiel Van den Berge, zoon van onzen Eric zal in de voetsporen van zijn vader treden. Zoals Eddy en Axel Merckx, PeeVeedeeHaa & TeeVeedeeHaa is de WIK meer dan eens een wielerclub met familiaal karakter. Michiel zal warm lopen bij B om de knepen van zijn vader vakkundig aan te leren. Zijn ambitie is een vlotte doorstroom naar de A.

Allemaal welkom. Wij kijken alvast uit om jullie te verwelkomen.

Geplaatst op: 10-01-2018

Eric

Eric Hoera,
Vandaag sloot een nieuw lid aan bij de Wikkers.
Michiel koos om te starten bij de B Wikkers. Misschien stroomt hij nadien wel door naar de A ploeg.
Michiel is 26 jaar, heeft al een paar keer meegereden bij de Kom Op Tegen Kankerhappenings, de 1OOkm dodentocht...
Hij is mijn oudste zoon en kan vééééééééééééééél beter fietsen dan zijnen kalen daddy.
Eric

Geplaatst op: 09-01-2018

Eric

Eric Gisteren kreeg ik telefoon van Herman dat het AED toestel voor in de volgwagen van onze B renners volledig opnieuw werd geupdate door dokter Herssens. Hij nam ook de kosten op zich.
Bedankt Herman en Michel!

Hopelijk hebben we het toestel niet nodig.

Geplaatst op: 09-01-2018

Eric

Eric Beste,

Voor diegene die niet aanwezig waren in de Winterbar Puurs donderdag ll.
EEN GEZOND EN ZEER SPORTIEF 2018 GEWENST!

Geplaatst op: 09-01-2018

Wim Vereycken

Wim Vereycken Wie rijdt er mee mtb Puurs?30 km

Geplaatst op: 09-01-2018

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel De nieuwe banner Fleche D'Aspeche staat er weer. Bedankt John en Kevin

Geplaatst op: 08-01-2018

dehertogh jan

dehertogh jan Dank u wel andré.

Geplaatst op: 05-01-2018

Genijn Andre

Genijn Andre Hey Jan ... een gelukkige verjaardag ...het gaat u goed op alle gebied.

Geplaatst op: 04-01-2018

jan ysewyn

jan ysewyn weet niet of opties mogelijk zijn , maar fietstest wel
Weet dat Michel samenwerkt met sportarts Frank Pauwels SKA sportarts
google maar eens naar deze dokter

Geplaatst op: 31-12-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Jan, ik ga al paar jaar bij Nottebohn te Brecht omdat niemand in de streek een fietstest kan afnemen waarbij men tijdens de fietstest lactaattesten en VO2 max afneemt. Als Michel dit kan aanbieden: graag, dan ben ik de eerste om bij hem de test af te leggen.

Het is niet de longarts die de test doet. Dat wordt blijkbaar verkeerd begrepen! Pieter is gewoon de persoon die centraal voor beide ploegen de namen verzamelt. Of hij nu longarts is of niet, maakt niet uit.

Er zijn prijzen opgevraagd bij Nottebohn en bij 360 sport. Recent is er in Ruisbroek ook nog iemand van Energylab met een eigen zaak gestart (nichtje van F De Greef), volgens mij de eerste in eigen streek die zulke testen doet.

In ziekenhuizen van Edegem en Gent kan het ook met lactaattesten. Ik dacht niet dat Bornem dit aanbood.

Geplaatst op: 31-12-2017

jan ysewyn

jan ysewyn Beste wensen voor alle wikkers ,een gezond 2018 en veel ritten met goed weer.
Maar snap niet dat bestuur van wik een mail wil rondsturen om fietstesten te doen bij een longarts terwijl er bij ons een mee fietsende dokter is waarbij men diezelfde testen kan doen, en die dan nog gedeeltelijk worden terugbetaald door het ziekenfonds . Blijkbaar heeft nog niemand al een fietstest bij die dokter gedaan anders zouden ze er meer kennis over hebben.

Geplaatst op: 31-12-2017

dehertogh jan

dehertogh jan Wenst elke wikker een gelukkig nieuwjaar, een goede gezondheid en veel fietsplezier.

Geplaatst op: 31-12-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Als jullie aanloggen onder 'Mijn Gegevens' vervolgens documenten staat helemaal onderaan een update van de login voor Cycling Vlaanderen en Cycling magazine. Ik zou zeggen try it out. Veel leesplezier

Geplaatst op: 30-12-2017

Lieven Dierckx

Lieven Dierckx WIK'70 wenst iedereen prettige feesten en een gelukkig nieuwjaar!

En TOT DONDERDAG 04/01/2018, in de Winterbar Puurs.
!! opgelet, graag om 19u30 bijeenkomen ipv de afgesproken 20u.
Reden Komedie avond vol grappen en moppen begint blijkbaar om 20u)

Geplaatst op: 29-12-2017

Wim Vereycken

Wim Vereycken Prettige eindejaarsfeesten

Geplaatst op: 28-12-2017

3 keren 3x4

3 keren 3x4 Mogen we komen luisteren?

Geplaatst op: 14-12-2017

cire

cire LEDENVERGADERING OP VRIJDAG 15 DECEMBER 2017 om 20u niet vergeten he!!!
Bij den Hervé.

Geplaatst op: 10-12-2017

Wim Vereycken

Wim Vereycken Vanavond toerke gedaan met den Bart,ritje naar Ruisbroek en in totaal 30 km

Geplaatst op: 06-12-2017

Wim Vereycken

Wim Vereycken Gisteren avond terug toerke gaan doen met den Bart 30 km

Geplaatst op: 23-11-2017

Eric

Eric Beste,
Blijkbaar zijn er ook dit jaar geen stoute kinderen, dus véél werk voor de oude man en zijn Pieten. De postbode heeft dus heel wat extra werk om de brieven/mails van alle kindjes aan de Sint op te halen en die van de Sint aan alle kindjes te verzenden.
We willen gewoon even meegeven dat de facturen ivm deelname TEERFEEST een beetje later zijn in jullie brievenbus of mailbox te vinden zijn.
Geen probleem als je storting daardoor iets later bij ons zal arriveren.
Alvast van harte welkom zaterdag.

PS:
-we zijn met 42 feestvierders.
-ik ken toch een paar Wikkers die vroeger al eens in de zak moesten van de Sint

Geplaatst op: 20-11-2017

Wim Vereycken

Wim Vereycken Vanavond met den Bart toereke gaan doen ongeveer 25 km ,snelheid 25 km,

Geplaatst op: 15-11-2017

Wim Vereycken

Wim Vereycken Ja Eric,ik ben niet gaan rijden ,teveel last van mijn knieen van tweekend gehad,tis te hopen dat het beterd e,groetjes

Geplaatst op: 13-11-2017

Eric

Eric En Wim, de regen en de wind hebben die je niet tegengehouden vandaag om te gaan fietsen ?

Geplaatst op: 12-11-2017

Wim Vereycken

Wim Vereycken Ik ga zondag in Humbeek mtb 30 km 12/11/17,Londerzeel 30 km 19/11/17,Bornem 3/12/17,wie rijd er mee ?8u30 vertrekken aan de kerk van Liezele ,tempo is max 22 km,groetjes Wim.

Geplaatst op: 08-11-2017

Aan André Genijn

Aan André Genijn Bedankt voor de verjaardagswensen, zal,ik zeker doen mijn fiets en de benen en de rest goed verzorgen😛😄🚴🚵🏻‍♀️ Grtjes Francois

Geplaatst op: 01-11-2017

André G

André G Hallo Swa, nog een late toffe verjaardag toegewenst.
Verzorg uw koersbenen ... en ook de rest !
Groeten,
André

Geplaatst op: 01-11-2017

herman vermoesen

herman vermoesen we gaan ons kleuren verdedigen hé

Geplaatst op: 28-10-2017

Willy Peeters

Willy Peeters Herman en Wim Ik rij ook mee morgenvroeg en zal om 8u45 aan de sporthal zijn.

groetjes en tot dan

Geplaatst op: 28-10-2017

Eric

Eric Boys,
Morgenvroeg eindelijk een moment voor ontbijt op bed, wat langer genieten onder de warme dons en naast...
Naast mijn vrouw he!
Maw morgen voor mij geen kledij, euh geen koerskledij.
Bedankt voor de uitnodiging en als jullie passeren en ik ben uit mijn bed, van harte welkom. Koffie en Choco Chaud staan klaar.

Geplaatst op: 28-10-2017

Vereycken Wim

Vereycken Wim He Herman ,ik rij zeker mee zondag ,8u45 aan sporthal en 9u vertrekken,is da goed voor u?Groetjes Wim

Geplaatst op: 27-10-2017

herman vermoesen

herman vermoesen wie gaat er zondag MTB 'en bij de muddevils in Sint Amands??

Geplaatst op: 26-10-2017

Eric

Eric Ik heb gisteren voor de eerste keer meegereden met een duotijdrit. Ik mocht meerijden met onze den Denni. Als duo vertrokken we gretig, doch na 2 km ben ik wel in zijn wiel moeten gaan hangen. Ik heb nadien nog 2 keer overgenomen. Na een goede 6km heb ik hem toegeroepen dat hij alleen verder moest rijden. Ik kon zijn tempo niet meer aan, sorry Denni.
Wat voor een beest is den Denni. Zijn kuiten waren strak gespannen, perfect lichaamshouding, perfecte dosering …. Maw een renner met klasse!
Ik had de EER op met Denni te rijden, een terechte nummer 1 van het seizoen!
Voor mij en leuke ervaring en zal tegen volgend jaar wat oefenen op tijdrijden.

Geplaatst op: 23-10-2017

nonkel njam

nonkel njam sluitingsrit , prachtig georganiseerd vandaag, mooie tijdrit met een persoonlijk record 211 hartslag!!!
gemiddelde??????..... pffff één record is al genoeg.
iedereen moet leven (en eens kunnen winnen)
na de rit bijkomen bij een perfecte brunch met dank aan Hervé en zijn ganse team om ons in de watten te leggen na al onze ritten

Geplaatst op: 22-10-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Parcours slotrit online !!!!

Geplaatst op: 21-10-2017

bolleken

bolleken Wat een prachtige uitnodiging voor ons teerfeest. Daar heeft iemand veel tijd ingestoken.

Geplaatst op: 17-10-2017

kire

kire Beste Wikkers,

Kijk deze week zeker eens in je brievenbus!!

Geplaatst op: 16-10-2017

Eric

Eric De voorlaatste rit (74km) van het seizoen van de B wikkers leidde ons naar Lokeren. Langs landelijke wegen reden we via oa Temse, Waasmunster naar Lokeren. Via Zele, Berlare, Grembergen, Dendermonde en via Baasrode en Sint Amands terug naar Kalfort. Aan een rustig tempo, 25,4km/u, konden we genieten van een heerlijk opkomende, warmgevende zon.
Op het terras van het Vredesdaal konden we genieten van koffie, frisdranken, gerstenvocht en chocolademelk. Hervé zorgde voor een heerlijk verfrissend hapje.
Vandaag waren we met slechts 11 B wikkers, doch enkele reden de rit van UNIZO en enkelen genoten elders van het heerlijke fietsweer. De beide ritten van vandaag werden als uitstekend bevonden. Dwz dat we deze mogelijks volgende seizoen opnemen in ons programma. Onze vrouwelijke B wikkers, de Wikkerinnen, gaan in 2018 eveneens zorgen voor een prachtige rit. Een primeur voor onze club!
Volgende week de laatste rit van het seizoen. Zie info hiernaast!
Voor diegene die er vandaag niet bij waren, inschrijven voor den brunch van zondag as, kan nog tot woensdag as tot 13u33!! Bij Eric, Tim of Lieve.
Extra dank aan André om met de volgwagen te rijden.
Alvast tot volgende week zondag!!

Geplaatst op: 15-10-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Denis, proficiat met de 1e plaats in de rangschikking. Je reed een topseizoen.
Knappe top 3 met Jan DH en Xavier. Het geeft aan dat de opkomst in B-team optimaal is. De sfeer in het team zit goed.

Volgende week apotheose van het seizoen met voor ieder wat wils. En dan gezellig nakaarten.

Geplaatst op: 15-10-2017

Francois Buyst

Francois Buyst Hoi Denis, ik heb je ingeschreven voor de Unizo rit van 25km/h
9.10u verzamelen met de Biking Ladies bij Jan Schelfhout - Beukelbaan Bornem

Geplaatst op: 09-10-2017

Eric

Eric Veel reis plezier in Frankrijk, Spanje en Marocco !!
Ik vermoed Freddy aan het stuur van de camper en Marina aan het stuur van haar fiets?
Geniet van jullie reis en van elkaar!!!!

Eric, B wikker

Geplaatst op: 09-10-2017

Mailtje ontvangen van Marina en Freddy

Mailtje ontvangen van Marina en Freddy Hallo wik van de B ploeg😎

Veel groetjes van ons vanuit Salamanca morgen gaan we verder rijden zo gaat dat tot aan de grens en dan 17 oktober de oversteek naar Marokko.🤗
Bedankt ook nog voor fijne attentie ,dat was een leuke verassing wij hadden dat niet verwacht .💐🍾🚵🏾🚴🏼‍♀️
Nog veel fietsplezier aan gans de club.
Marina & Freddy👍🙋🏼‍♂️🙋🏼🚴🏼‍♀️🚵🏾

Ps: hoe gaat het met de Pierre?????????????
Wens hem veel beterschap !.💐💐💐💐💐💐

Geplaatst op: 08-10-2017

Eric

Eric Vandaag rit richting Rupelstreek, met 2 keer de ‘beklimming’ van de Bostraat op het programma. Vijftien B wikkers reden de 64 km aan een tempo van 24,8km/u de rit uit.
Het weer zat ons wel mee dwz niet al te veel wind en vooral geen regen. Beetje pech onderweg:2 lekke banden en een lichte val ,na surplas, van Ingrid. Gelukkig zonder al te veel schade.
Een rit die we volgend seizoen niet meer gaan inplannen omdat de wegen niet echt fiets vriendelijk waren.
Volgende rit naar Lokeren. Sommigen B wikkers rijden de B Unizo toer. We verzamelen net als vandaag op 9uur op het terras van den Herve (=Vredesdaal).
Diegene iets te lang op het terras zijn blijven hangen, hebben nadien bij het naar huis rijden wel een fikse regenbui mogen trotseren.
PS: wie rijdt er de laatste rit mee? Gelieve jullie namen door te geven want den Herve moet weten met hoeveel we zijn ivm den BRUNCH. Mailtje naar Eric voor de B wikkers, naar Tim of Lieve voor de A wikkers.
@ eric: vandenberge.vercauteren@gmail.com

Geplaatst op: 08-10-2017

Eric

Eric Top!
Geen Wikker die om 8u30 stond te wachten aan de startplaats !
Goede communicatie gebruikt.
Sebiet genieten van de rit.

Geplaatst op: 08-10-2017

Eric

Eric Beste A en B wikkers,

vanaf nu ZONDAG 8/10 vertrekken we op 9u ipv 8u30!!! en dit tot het einde van het seizoen.

Men zegge het voort.

Zondag geven ze alvast goed fietsweer maw allen op post!

Geplaatst op: 05-10-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel door de Kruibeke rit in te vullen, komt Denis Daelemans alleen op kop van het klassement. Het worden nog spannende ritten. Jan en Xavier volgen in zijn zog. Johan Hofmans moet wat terrein prijsgeven.
De rest staat niet op de fotofinish ;-)))

Geplaatst op: 03-10-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Eric, ik heb de lijst overgenomen zoals jij hebt doorgegeven. Merci voor het speurwerk ;-)
Reden Kruibeke 17/09/2017 niet : Andre Genijn, Nancy Melsen en Ingrid Brems. De rest hadden we correct dan.

Geplaatst op: 03-10-2017

Eric

Eric Beste,

Wie zoekt die vindt!
Ik heb de deelnemerslijst rit KRUIBEKE gevonden tussen mijn werkagenda!!
Oef oef
Sorry voor de vertraging en onrust :-)

T & P bekijken de lijst en passen eventueel aan

Geplaatst op: 03-10-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Ik heb met Pierre rit Kruibeke van zondag 17/9 van B groep ingevuld. Naar best vermogen. Denis komt alleen op kop.
Hopelijk ben ik niemand vergeten!! Laat me anders weten
Pierre dacht dat er 4 cardiab waren (leen, Greet, Marina, en 1 iemand van Breendonk die ook op bbq was). Hij dacht 17 in totaal. Maw 13 wikkers, we hebben 14.... Iedereen zelf even nakijken aub

Geplaatst op: 02-10-2017

Eric

Eric Met slechts 8 B wikkers, 1 gelegenheidsrenner en Xavier in de volgwagen trokken we via Boom, Duffel richting Koningshooikt. Daar reden we verder langs landelijke wegen richting Bonheiden, Muizen, Mechelen, Hombeek en Willebroek terug richting Kalfort. In het totaal verteerden we 79km aan een gemiddelde van 26km/u.
We vermoeden dat de voorspelde regen zorgde voor wat minder renners. We hadden geluk want slechts enkele regendruppels kwamen we tegen. De aanwezigen genoten van een heerlijk herfstzonnetjes.
In Koningshooikt passeerde we een ‘gestoorde’ bende in het blauw en wat renners in het groen. Gelukkig konden we onze Pierre herkennen in zijn volgwagen. Toevalling passeerden we dus onze A renners en de collega’s De Scheldetrappers.
Nog 3 ritten op de agenda dit seizoen. Deze zouden we graag met zoveel mogelijk renners willen afsluiten. Dus zondag iedereeeeeeeeeeeeeeeeen op post!! En breng gerust een ‘test’ rijder mee. Geert en Xavier verkennen deze week de rit nog eens speciaal voor ons. Thanks Boy’s!

Geplaatst op: 01-10-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel B-rit Kruibeke is nog niet aangevuld in het klassement. Wie heeft deze gegevens ?

Geplaatst op: 30-09-2017

Denis

Denis Als het een beetje weer is rijd ik ook mee met Unizo B groep

Geplaatst op: 29-09-2017

Francois Buyst

Francois Buyst Unizo rit op 15 oktober kan zowel met A groep als met B groep gereden
worden er zijn 2snelheden met een afstand van 65 km. Er is een begeleiding met motards voorzien .De snelheid is voorA groep28 en voor de B groep 25 km per uur voorzien.Ik ben voor SWA.

Geplaatst op: 26-09-2017

ERIC

ERIC OPGELET B-WIKKERS !!!

ZONDAG IS GEWOON ZOALS ANDERS, STARTUUR 8u30 !!!!

Geplaatst op: 24-09-2017

Eric

Eric Met 16 B wikkers reden we richting het zuiden. Een prachtige rit waar we heel wat heuveltjes en afdalingen tegen kwamen. Aan een tempo van 24,8km/u reden we de 77km uit. Pechvogels vandaag waren Marc en Karel, bij beiden moest hun voorwiel vervangen worden na een val. Marc had nadien wel wat last aan zijn ribben en nam plaats bij Eric in de volgwagen. De heuveltjes ten noorden van Brussel verteerden we netjes zonder een boertje te laten. Iedereen geraakte op eigen tempo over de toppen. Wederom een rit om volgend seizoen in te plannen.
We vertrokken met 7° op de thermometer, tijdens het fietsen kregen we het steeds maar warmer en konden we genieten van een heerlijk herfstzonnetje. Zoals gewoonlijk konden we na de rit, moe en voldaan, genieten met een temperatuurtje van ongeveer 20° op terras bij den Herve.
Volgende 3 weken is Herman de volgwagenchauffeur. Leden die gekwetst of ziek zijn wensen we alvast snel beterschap.
Tot ZONDAG 9u30 !!

Geplaatst op: 24-09-2017

Eric, van dienst in de volgwagen

Eric, van dienst in de volgwagen Bedankt Xavier en Herman voor het ophalen van de volgwagen bij Van Achter.
Ik was het zelf vergeten!? Ik was mijn gras aan het afrijden met een grasmachine van Van Achter en plots viel mijne euro, maar te laat.

Bedankt Boys

Geplaatst op: 24-09-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel net nog nieuwe track voor A rit Fille in Parc opgeladen. Er bleken werken op de vorige route. De rit is iets korter geworden hierdoor.

Geplaatst op: 23-09-2017

Eric

Eric Beste B-Wikker,
De rit van zondag 24/09 is aangepast. De rit naar Vremde werd via heel wat kanaaldijken opgemaakt. Dus niet volgbaar voor de volgwagen. Sorry.
Daarom beslist een nieuwe rit te voorzien. Onze keuze werd Kobbegem. Zie plannetje op site
Een rit naar Kobbegem wil zeggen dat er wat op en bergaf zal gereden worden. Doch geen paniek het gaat ons allemaal vlot lukken. De weergoden zijn alvast van plan om de zon te laten schijnen.
Jan, Garry en Denni zorgen voor een vlotte rit. Eric kijkt mee vanuit de volgwagen.
Tot zondag!

Geplaatst op: 22-09-2017

Eric

Eric Beste B-Wikker,
De rit van zondag 24/09 is aangepast. De rit naar Vremde werd via heel wat kanaaldijken opgemaakt. Dus niet volgbaar voor de volgwagen. Sorry.
Daarom beslist een nieuwe rit te voorzien. Onze keuze werd Kobbegem. Zie plannetje op site
Een rit naar Kobbegem wil zeggen dat er wat op en bergaf zal gereden worden. Doch geen paniek het gaat ons allemaal vlot lukken. De weergoden zijn alvast van plan om de zon te laten schijnen.
Jan, Garry en Denni zorgen voor een vlotte rit. Eric kijkt mee vanuit de volgwagen.
Tot zondag!

Geplaatst op: 22-09-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Vertrekuur voor A groep vanaf zondag 8h30 !!!! Opgelet

Geplaatst op: 22-09-2017

Tim Desplentere

Tim Desplentere Spijtig! Speciaal komend weekend vrij gehouden voor deze lange rit...

Ik rij toch de rit in de Condroz. Kandidaten mogen zich melden. Alvast nog 2 plaatsen in de aanbieding in mijn auto!

Geplaatst op: 18-09-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Op algemeen verzoek van de A-renners zullen we de rit Condroz verplaatsen. Er wordt geopteerd voor een plaatselijke rit te rijden.
Afstel is zeker geen uitstel want deze Condroz rit is zeer prachtig.

We zetten zo alvast de laatste weken in gang. Wat hebben we nog in petto : .... Unizo slotrit(15/10), een tijdritkampioenschap en ontbijtrit (22/10) voor A&B, een ledenfeest (25/11). Dus noteer alvast deze data.

Geplaatst op: 17-09-2017

herman

herman ik ga mijn best doen om jullie te volgen, hopelijk zijn de CCT'ers dan ook vertegenwoordigd zoals vandaag, met 8 van de sterkste beren en berinnen waren ze vertegenwoordigd om letterlijk hun mannetje en vrouwtje te staan
chapeau voor die hart-diabetisch patiënten, enkel tempo houden moeten ze nog leren!! 26,2 gemiddeld over +/- 80 km met veel bochtenwerk........... vrij hoog tempo deze keer, wel een zéér prachtige rit!!!!! (zoals altijd)

Geplaatst op: 17-09-2017

Eric

Eric Bedankt Freddy om dit jaar met de volgwagen te rijden. Geniet van je (lang) verlof!!! Volgend seizoen kunnen we opnieuw op je rekenen. Thanks.

Volgende week is het Eric zijn beurt om achter het stuur te kruipen. De 3 weken erna rijdt onze Herman met onze volgwagen. Hopelijk kan den Herman dan wel eens volgen. :-)

Geplaatst op: 17-09-2017

kire

kire Vandaag een prachtige rit gereden van zo’n 76km, uitgetekend door Tim D. We reden met 15 (11 B Wikkers en 4 cardioleden) via Ruisbroek naar Bornem, de Scheldebrug over en via landelijke wegen kwamen uit in Kruibeke. Daar had Tim voor ons iets uitgetekend waardoor we het landelijke Kruibeke konden verkennen en bewonderen. Een parcours met heel wat bochten, lussen… geen gemakkelijk opdracht voor de kopmannen. Doch reden we de rit uit zonder een metertje fout te rijden. Onze GPS had alvast veel werk vanmorgen. Terug naar huis reden via Weert en Oppuurs.
De eerste koude was goed te voelen, doch enkele warmbloedleden verschenen in korte broek, korte mouwtjes en zonder handschoenen aan de start. Anderen vertrokken in winteruitrusting. We genoten van een heerlijke zonnetje, op de fiets en nadien op het Herve terras.
Een leuke rit die iedereen kon smaken en die we volgende jaar zeker opnieuw programmeren. Tof dat er 4 cardioleden aansloten en dat we weer 3 talentvolle en ervaren fietsdames mochten verwelkomen. Leuk om elkaar beter te leren kennen!
Volgende week rijden we naar Vremde. Eveneens een rit via heel wat landelijke wegen. Hopelijk zijn de weergoden ons weer goed gezind.

Geplaatst op: 17-09-2017

dehertogh jan

dehertogh jan Jess we dit it, proficiat aan erik en denis !!!!

Geplaatst op: 17-09-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel @Geert proficiat met de geboorte van je kleinkind. Wens Dina proficiat van ons.

Geplaatst op: 17-09-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Kruibeke B rit : een uitdaging voor de GPS mannen. Als je twijfelt het is in in de eerste rithelft rechts aanhouden als er parcourskruisingen zijn. Zo onthou ik dat ook want de GPS zal niet altijd even doeltreffend werken.
OPROEP : iedereen met GPS rit opladen en zien of je ook ziet wat een ander ziet ;-)))) Denis heeft met Tervuren rit reeds bewezen hij zelfs achterstevoren nog mee is. Succes. Het is een prachtige rit van de hand van Tim DS, niet ver van huis.

Geplaatst op: 14-09-2017

Eric

Eric Met 17 Wikkers reden we gisteren de rit ‘Klein-Brabant’. Jan DH zorgde ervoor dat we onze mooie streek weer wat beter leren kennen. Via mooie fietswegen reden we de 76 km aan een tempo van 26km/u. Garry in de volgwagen had een rustige ochtend; geen valpartijen, geen lekke banden en geen fietsmankementen. De eerste echte frisse ochtend veranderde snel in prachtig fietsweer. Iets drinken deden we bij den Excelsior omdat Herve gesloten was.
OPROEP: volgende week verwachten we enkele WIK renners die we al enig weken niet meer gezien hebben. We rijden dan richting Kruibeke (zie website).

Geplaatst op: 11-09-2017

Nancy

Nancy Vandaag ritje Klein-Brabant. Hoeft niet altijd verder weg te zijn. Was zaaaalig! Merci.

Geplaatst op: 10-09-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Proficiat aan de Allround Flandriens. Met een 8e en 11e plaats op 55 teams haalden we een mooie score met 1 gouden en 1 zilveren medaille.
Promotiebeelden volgen nog. De sfeer zat er in een mooie teambuilding.

Geplaatst op: 07-09-2017

Eric

Eric Voor de Kalfortrit kozen we om mee te rijden met de Classic van de Merkcxboys. Met 14 (12 Wikkers en 2 Daghet) rijders vertrokken we in Kalfort en reden in het totaal een 90km langs de startplaats in Branst naar Asse, Meldert, Opwijk… een knappe rit met hier en daar een heuveltje. We plannen deze rit alvast in het volgend seizoen. Met een gemid snelheid van 26km konden we genieten van de streek en hadden we nog wat adem om wat te praten, te roddelen… en vooral om te genieten van de streek.
Graag volgende week iedereen terug van de partij, Kalfort Kermis is dan gedaan hé!, om te rit van Jan DH doorheen Klein-Brabant te rijden. Garry is onze chauffeur en Jan DH is de leider.

Geplaatst op: 04-09-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Amaai Wim serieus gemiddelde. Ge overtreft uzelf jaar na jaar.

Keuningske, misschien kunnen we nog 1 keer rijden op woensdag als weer wat mee zit. 20h30 moeten we binnen zijn. Als we 19h00 kunnen vertrekken, is het haalbaar. Of anders moeten we parcours beetje inkorten (zoals ik met Danny deed). Dat scheelt 10-tal minuten. Te bekijken nu woensdag : bv 19h15 vertrek en korte tour. Op het hoogste naar Branst voetbal en zo de dijk op.

Geplaatst op: 02-09-2017

Ingrid Brems

Ingrid Brems Nancy & ik komen morgen rechtstreeks naar Branst. Tot dan!

Geplaatst op: 02-09-2017

Bart De Coninck

Bart De Coninck Proficiat Wim, ge rijdt hem altijd rapper.

Vandaag de laatste woensdagavondrit gereden wegens te vroeg donker aan het worden.
Aan al de brommerkens die mee hebben gereden; merci het was plezant.
Rendez-vous half april. Vandaag hebben we wel een kans op ons snelheidsrecord laten liggen.
De wind zat ideaal van sluis naar pompstation 55,1 km/u topsnelheid alleen, in groep hadden 70 ??

Geplaatst op: 30-08-2017

Wim Vereycken

Wim Vereycken Zaterdag Petit Criç gereden,97 km,4u40 en 24,4 gemiddeld,voor de 5 keer uitgereden,weekendje verlof genomen.Zondag rij ik terug mee.

Geplaatst op: 29-08-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Een nieuwe leider in het klassement: Xavier.

Geplaatst op: 27-08-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Wie van A groep reed Lier-Ranst?
De gegevens ontbraken. Kijk het even na en laat me weten

Geplaatst op: 27-08-2017

herman vermoesen

herman vermoesen vandaag een mooi stevig ritje gereden, niet volgens de agenda omdat we maar met 8 waren, 70 km aan 27,1 gemiddeld.
Bedankt Geert voor de alternatieve rit, chapeau aan Tuur, Swa, André, Xavier, Geert, Eric, onze gastrijder en Herman voor het mooie tempo waar iedereen mee kon, intervallekes noem ik dat en volgens onze sportdokter (Dr.Herssens) is dat héél goed voor de conditie!!

Geplaatst op: 27-08-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Eric, zeker voor herhaling vatbaar. De rit was mooi ook achterstevoren.
Voor de A renners was het een lange extensieve training. Het moet niet altijd intensief gaan

Geplaatst op: 27-08-2017

Eric

Eric Zondag vertrokken 16 moedige A & B Wikkers richting Terneuzen. Een rit van bijna 150km, door het Waasland en de Hollandse Polders. De B Wikkers bepaalde het tempo zoals afgesproken. Uiteindelijk reden we aan een tempo van 26,5km/u, iets sneller dan anders, maar iedereen kon mee. Enkele B Wikkers verbeterden hun persoonlijk record, nl op één dag 150km op de fiets. Proficiat. Ook een extra chapeau voor Marina. Het was prettig om nog eens met alle Wikkers en ritje (?) te rijden!

Geplaatst op: 21-08-2017

Herman Vermoesen

Herman Vermoesen vandaag mooie rit naar Terneuzen gehad, 152 km op de teller tegen dat ik thuis was, nog nooit zoveel km gedaan op 1 rit, prachtige wegen en een gemiddelde om U tegen te zeggen 26,4 dikke proficiat aan Marina!!!!

Geplaatst op: 20-08-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel De H Vermoesen classic is een schot in de roos om samenwerking met de andere ploegen te stimuleren. Een kleine 35 man/vrouw die met gietende regen zijn vertrokken is uniek. Veel vrouwelijke deelnemers.

Dikke duim naar de organisatoren Herman en Eric om dit in goede banen te leiden. 15/8/2018 = 3e editie.

Geplaatst op: 16-08-2017

herman vermoesen

herman vermoesen bedankt mannen aan allen die er bij waren, uitgeregend of kletsnat na 20 km
rit dus noodgedwongen afgebroken, dan maar naar Herve waar we in de grote zaal konden napraten en opdrogen.
den BBQ in de namiddag, 60 aanwezigen en daar hebben we goed gegeten en gedronken waarvoor dank aan Herve, Eric en zijn ganse familie was present om alles in goede banen te leiden, Bedankt Eric en familie

Geplaatst op: 16-08-2017

dehertogh jan

dehertogh jan Herman vandaag uitgeregende rit spijtig spijtig!!!

Geplaatst op: 15-08-2017

Geert Tersago

Geert Tersago Vandaag een mooie en goed voorbereide rit van Jan De Hertogh naar Waasmunster en omgeving. Goed gedaan Jan. Veertien B-renners en twee testrijders: Marc Borra en Karine.

Geplaatst op: 13-08-2017

Bart De Coninck

Bart De Coninck Dat de sfeer goed is bij de b is duidelijk te zien aan de talrijke, wekelijkse opkomst. Dit ontgaat de a niet. Helaas is het voor ons moeilijk om qua aantal in de buurt van de b te komen.
Doe zo verder.

Geplaatst op: 07-08-2017

dehertogh jan

dehertogh jan Gisteren vlekkeloze rit duffel-mijlstr. Dankzij geert tersago, die hart gewerkt heeft om gps goed te krijgen.....sfeer zit goed bij de b.

Geplaatst op: 07-08-2017

Geert Tersago

Geert Tersago Aan alle B-renners. Omdat de Garmin-tracks slecht of niet leesbaar zijn op de MIO-toestellen en de meeste B-renners een MIO-apparaat hebben, zullen vanaf 6 aug. 2017, de B-ritten als MIO-track op de website geplaatst worden voor download. B-renners, die in het bezit zijn van een Garmin (Denis b.v.), kunnen de Garmin-track bij mij opvragen via mail. MIO-tracks zijn om een mij onbekende reden niet zichtbaar op de Google-maps kaart. Ik meld dit aan de ontwerper van onze website, Kevin Smet.

Geplaatst op: 04-08-2017

Hermans Robert

Hermans Robert Tim,
zal ik overwegen. Als ik meerijd met de A, zie je me wel verschijnen om 7u30.
Heb je nog geen truike, XXL korte mouw??

Robert

Geplaatst op: 02-08-2017

Lieven Dierckx

Lieven Dierckx GPS: verbindingsprobleem is tussen onze Cyclo-apparaten en de nieuwe Windows 10 Creators 1703-update :
Geachte Mio Cyclo gebruiker,
Via deze weg willen we u mededelen dat er een verbindingsprobleem is tussen onze Cyclo-apparaten en de nieuwe Windows 10 Creators 1703-update, waardoor uw Cyclo-apparaat niet herkend wordt. Als u overweegt te upgraden naar de nieuwe Windows Creators-update, dient u eerst uw Cyclo bij te werken om eventuele verbindings problemen te vermijden.

De Cyclo Update wordt aangeboden via CycloAgent (2.2.13.1) en omvat:
•OS image fix voor het Windows 10 Creators update 1703 verbindingsprobleem
• Nieuwe functie 'Kaartbeheer’ voor opslagruimtebeheer

Deze update kan alleen worden geïnstalleerd als u uw pc nog niet heeft bijgewerkt naar de Windows 10 Creators-versie 1703, of als u uw systeem heeft teruggezet naar versie 1607. Als alternatief raden wij u aan de update uit te voeren op een pc die niet op de laatste update (Windows 10 Creator 1703) draait.

Update installatie instructies:
1. Sluit uw apparaat aan op een pc en open Cyclo Agent.
2. Accepteer alle aangeboden updates.
3. Als u het bericht 'onvoldoende geheugen' ziet, klik op OK en ga naar het tabblad ‘Kaartbeheer’.
4. Selecteer de landen die u niet gebruikt worden en die u wilt verwijderen van uw apparaat, om ruimte voor de update te maken.
5. Selecteer 'Installeer' om de update te installeren.

Geplaatst op: 02-08-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Robert, vertrek met A en zie wat tempo is. Zet je goed vooraan in groep. Op moment je te snel vindt kan je eigen tempo rijden. Licht dan wel de ritverantwoordelijke even in.
Ik ben er vrij zeker van je niet de enige interesseerde bent. Je kan als groep starten en erna zien om in 2 tempo's te rijden.

7h30 vertrek Puurs zodat jullie 7h45 aan Tennis Bornem zijn om in te schrijven. Dat is het meetingpoint met de trappers.

Geplaatst op: 02-08-2017

Hermans Robert

Hermans Robert Rijdt er iemand van de B-groep graag ook de fietsdodentocht ?
Ik wil wel, maar de A-groep is te snel voor mij.
Dus ik zoek compagnons.

Robert


Geplaatst op: 31-07-2017

De Wikkers

De Wikkers Beste,

We wensen onze gekwetsten Wikkers een vlug herstel.
Weldra zitten jullie terug op de fiets.
Uiteraard zijn jullie van harte welkom na de zondagsrit op het terras van den Hervé en op onze BBQ op 15/08.

Toi Toi

Geplaatst op: 31-07-2017

Wikkers A & B

Wikkers A & B Beste,

Vergeet niet om jullie in te schrijven voor de BBQ op 15 augustus nav van de 2de Herman Vermoesen klassieker.
Meer info op jullie jullie uitnodiging via de WIKmail.

Geplaatst op: 30-07-2017

Eric

Eric Zondag 30 juli reden we met 14 B-Wikkers richting Lede. Een rit met heel wat hindernissen: onze fietsGPS’en vonden blijkbaar de weg niet vlot naar Lede en sommigen gaven er de brui aan, de rit heen was zwaar vanwege de tegenwind, de terugrit ging sneller doch toen kregen we enkele regenbuien te verwerken tot in Oppuurs.
We reden 76km aan een gemid. van 25,4 km/u.
Moe maar voldaan smaakte al het lekkere vocht bij den Herve en konden we wat uitdruppen.
Proficiat voor het doorzettingsvermogen van onze B-Wikkers.
Geert/Xavier/Jan en Eric bekijken hoe we onze GPS’en nog beter kunnen maken.

Geplaatst op: 30-07-2017

Francois Buyst

Francois Buyst Hey Peter,hopelijk niet te veel last van je val gisteren,spoedig herstel en vlug weer op de fiets,
Groetjes Swa

Geplaatst op: 24-07-2017

François Buyst

François Buyst Proficiat met je 40ste verjaardag

Geplaatst op: 13-07-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Jan Dehertogh proficiat met je leidersplaats in de rangschikking. Er zijn al 18 renners die + 1000 km gefietst hebben. 20 ritten ver, het seizoen is halverwege.

Geplaatst op: 04-07-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel gelukkige verjaardag aan Jef De Schepper, ons erelid. Hij blaast vandaag 79 kaarsjes uit.

Geplaatst op: 04-07-2017

Tim Desplentere

Tim Desplentere Te koop: Scott CR1 , maat 52

Mochten jullie iemand kennen die op zoek is naar een goede koersfiets, de mijne gaat in de verkoop ;-)

Wordt perfect in orde afgeleverd:
- Scott CR1 (comfort racer), volledig carbon, maat 52
- volledig ultegra 10 speed: ketting, cassette, tandbladen, derailleurtandwieltjes, ... >> allemaal splinternieuw!
- Ritchey WCS comfort carbon stuur (breed steunvlak), met nieuw stuurlint inclusief silicone comfortpads en nieuwe gummies op de shifters
- Mavic cosmic wielset 50mm, nieuwe bandjes (continental 4000s II)
- (optioneel: extra lage wielset)

Prijs: €999

Tim
0498/61.30.96

Geplaatst op: 04-07-2017

Wim Vereycken

Wim Vereycken Schoon ritje 2 keer de Bosstraat in Boom en dan die regen op het laatste

Geplaatst op: 04-07-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Zeer prachtige pittige rit weer van Koen De Schepper. Wij en ook Scheldetrappers waren zeer tevreden. Aan de 20 deelnemende renners : sterk werk manne. Ook diegene die wat minder geslapen hadden. Sterke beren.

Geplaatst op: 27-06-2017

Bart De Coninck

Bart De Coninck Weer een mooie, uitdagende rit door en rond Anzegem uitgetekend door onze plaatselijke gids Koen. Ook Jef en Mitte waren van de partij. Mooie bosrijke, dunbevolkte boerestreek met kuitebijters. Dat ik maar 2 uur geslapen had, deed al pijn maar die 4 uur op de dansvloer werd ik zeker gewaar op de Calvarieberg.

Geplaatst op: 26-06-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel de juiste track staat op de site nu 24/6 16h50.

Op einde kunnen we afsluiten zoals elk jaar met de Kasterberg. Hopelijk heeft Bart Banaan voldoende drank dan. Of we maken nog klein ommetje moet finale op de Tiegemberg om vanaf de top samen rustig naar Anzegem te rijden. Keuze kan gemaakt worden na 90km.

Geplaatst op: 24-06-2017

Wim Vereycken

Wim Vereycken He wikkers,ik rij zondag mee naar Anzegem,wie rijdt er mee van de B-wikkers?Groetjes Wim

Geplaatst op: 23-06-2017

Eric

Eric Met 16 B-wikkers reden we gisteren richting Asse. Dwz dat we op het parcours van 85 km enkele kuitenbijters te verwerken kregen. Iedereen is er opgeraakt, op eigen tempo, met veel gepuf, veel zweet en met veel wilskracht.
Het warme weer maakte het extra moeilijk, gelukkig konden we nagenieten op het terras van Herve.. De extra drinkbusvulstoppen en de peperkoeken waren welgekomen. Bedankt Xavier. Ons gemid. was 25,6km/u, dwz goed gereden iedereen! Ik geef toe dat ik me ’s middags even heb platgelegd en in …….. gevallen.
Klassement van de pechvogel is ongewijzigd. Gelukkig.
Volgende week vrij platte rit, dus iedereen terug op post.

Geplaatst op: 19-06-2017

winckelmans benny

winckelmans benny zondag door mijn onstuimigheid en eigen schuld gevallen. Gelukkig niets gebroken en de schaafwonden zijn aan het genezen. Bedankt voor de steun van dokter Roeland, de opvang van Eric en de ( ludieke ) bezorgdheid van de andere ploegmakkers.
Tot zondag !

Geplaatst op: 14-06-2017

Wim Vereycken

Wim Vereycken Jan Bogaert classic nieuw parcour top!117 km.Geen ongevallen alleen soms wa snel voor die ouwe rakker ,toch overleeft en conditie is al wa verbeterd,op laatste 300 meter nog sprintje gedaan tot aan den Herve,zondag breng ik nieuw lid mee,onze gebuur de christof,gene gewone zene,groetjes Wim

Geplaatst op: 13-06-2017

Eric

Eric Zoals aangekondigd prachtig weer en een knap parcours gereden.
We reden een rit naar door het Waasland langs prachtige, rustige en auto stille wegen. Bedankt Jan!
Met 15 B-Wikkers reden we de 80km aan een tempo van 25,6 km/u.
Geen lekke banden doch onze Benny maakte kennis met betontegels op een voetpad ergens in Temse. Gelukkig bleef het slechts bij wat schaafwonden, doch voor alle zekerheid en op doktersadvies nam Benny plaats in de volgwagen en dit op 10 km van de streep.
Den Benny stijgt dus in de rangschikking van de pechvogels.
Volgende week graag iets minder warm want we rijden richting Asse. Geen paniek we passen ons tempo wel aan en zorgen dat we terug met sen allen een terrasje kunnen doen bij de Herve.
Leiders van dienst volgende week: Geert T, Jan DH, Andre G, Marc DW, Eric VdB en allen die een GPS bij hebben. Xavier is chauffuer van dienst

Geplaatst op: 11-06-2017

Eric

Eric Morgen voorspellen ze perfect wielerweer.
Jan DH heeft weer een leuk, mooi en veilig parcours uitgetekend.
Eric is chauffeur van dienst.
Tot morgenvroeg!

Geplaatst op: 10-06-2017

Keeningsken

Keeningsken 34,6 km/u gemiddelde op onze woensdagavondtour, met dank aan locomotieven Tim DS, Peter DS en Raoul DD. We kunnen nog beter, 1 of 2 brommerkens te weinig.

Geplaatst op: 01-06-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel WIE RIJDT MEE NAAR SCHERPENHEUVEL. LAAT TEN LAATSTE WOENSDAG 31/5 IETS WETEN AAN TIM VDH

Geplaatst op: 29-05-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Ook proficiat aan Bruno DM, Bart DR, Ingrid en Johan B voor hun deelname zondag aan KOTK. WIK A zorgde voor een kleine erehaag voor Johan B ;-)

Geplaatst op: 29-05-2017

Andre G

Andre G Hey, was dat een leuke ontmoeting onderweg, nu zondag. "den Eric" kwamen we al zwaaiend tegen. --> Hij reed mee met Kom op tegen kanker.

Geplaatst op: 28-05-2017

Noel

Noel Vandaag schitterend weer om te fietsen! Met 18 B-Wikkers reden we de Wase Heuveltjestocht van Jan DH. 75km aan een gemid. van 25,7km/u reden we door het mooie Waasland.
Bedankt voor goede opkomst, jullie wekelijkse aanwezigheid doet ons plezier. Tof dat de volgwagen er is en goede chauffeurs heeft.
Kortom, het is plezant om met die leuke groep mee te fietsen.
Volgende week zondag rut naar Meerdonk en chauffeur van dienst is Jan DH. De leider is Geert T.

Geplaatst op: 21-05-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel de gpx van Kruibeke zal nog even aangepast worden

Geplaatst op: 19-05-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel wijziging rittenplanning A groep
zon 21/05 94km Kruibeke
don 25/05 90km Aalst
zon 04/06 130km Scherpenheuvel ism Breendonkse Trappers
maa 05/06 100km Wakkerzeel
zon 27/8 140km Terneuzen

Geplaatst op: 19-05-2017

Eric

Eric Gisteren met 17 B-Wikkers en één volgwagen (Dennis) reden we 75km via landelijke wegen naar Rijmenan en terug naar het zonnigste terras van Kalfort. Met een gemid. van 25,5km/u, met af en toe wat tegenwind kwamen we allen voldaan en veilig terug thuis.
Geen dames deze keer, we vermoeden dat moederkesdag hiervoor de reden was?
Plezante groep, goed tempo voor de B'wikkers, tijd voor een babbel... en genieten van de inspanning en de omgeving.

Geplaatst op: 15-05-2017

Geert Tersago

Geert Tersago Op vraag van enkele B-renners, die het openingsconcert van de Puurse beiaard willen bijwonen, wordt de rit naar Terneuzen verplaatst naar een latere datum.

Geplaatst op: 14-05-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Wie moet nog bijbestelling hebben kledij : laat me asap weten
Ik heb al genoteerd voor Robert Hermans, Jan DH, Tom De Pauw, Bart VA, Ingrid. Zijn er nog die iets nodig hebben of nog niet ontvangen hebben. Laatste oproep. Zondagavond gaat bestelling buiten zodat we voor de zomer deze extra bestelling mogen ontvangen

Geplaatst op: 13-05-2017

El Presidente

El Presidente Alle complimenten aan de organisatie voor de voorbije editie van de PuursePijl! Topparcours, topbegeleiding, toporganisatie. Ook een mooi bewijs dat een bevoorrading geen 10 tafels moet bevatten maar de juiste alternatieven op de steeds voorgeschotelde klassiekers.

Perfect alternatief op de andere georganiseerde toertochten in de buurt. Dezelfde wegen maar met motobegeleiding!

Super.

Geplaatst op: 11-05-2017

Eric

Eric INFO volgwagen VAN ACHTER, B Wikkers:
-zondag 14 MEI, rit Rijmenam : chauffeur Denis D
-zondag 21 MEI, rit Terneuzen : chauffeurs Marc DW & Xavier W

Geplaatst op: 09-05-2017

een deelnemer aan de FLECHE D'ASPECHE 2017

een deelnemer aan de FLECHE D'ASPECHE 2017 Beste,
In naam van vele wielrenners die zondag meereden in de A & B groep willen we Tim en Lieven extra BEDANKEN en PROFICIAT wensen voor de goede organisatie. Uiteraard ook diegene die op één of ander manier hebben meegeholpen, van harte PROFICIAT!
Tijdens en na het rijden kregen van vele niet Wikkers een PROFICIAT omdat het een prachtige rit was. Soms eens een morretje omdat we iets te hard reden en omdat er enkele heuveltjes in kwamen maar reden met sen allen de rit uit! Dus ook aan hen PROFICIAT!
Rijden in grote groep, begeleiding met motards, een volgwagen, elkaar helpen met een duwtje of aanmoediging, de groepsdiscipline, een uitgebreide bevoorradingspost, alleen stoppen voor een rood licht of spoorweg… is toch wel iets bijzonder. Het zou leuk zijn omdat elke week te hebben, doch dan is het niet mee uniek en bijzonder!
Ik hoorde alvast dat er velen volgend jaar opnieuw van de partij zullen zijn en ze gaan alvast voor onze FLECHE D'ASPECHE 2018 reclame maken.

Geplaatst op: 09-05-2017

Wim Vereycken

Wim Vereycken He Jan ,vanaf 9 mei wordt mijn 53 ste verjaardag gevierd,den 10 mei verjaart mijn vrouw ,nu zondag feestje familie ,smorgens de 14 mei 8u30 zal ik er zijn hoop ik,nm big party,groetjes Wim

Geplaatst op: 09-05-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Speciale dank aan
- de motards om de veiligheid te garanderen
- de chauffeurs Pierre en André in de volgwagens
- Hervé&Martine voor de ontvanst en de culinaire verwennerij
- Kevin, Xavier, Chris&Michiel (vrouw&zoon Eric): de bevoorradingspost
- Tim DS om gezinstochten na te kijken
- Bart DR om gezinstochten perfect te pijlen
- Herman voor de ditjes en de datjes
- Bart 'Keeningske' voor de bananen
- Rudi Stroobants voor de sportsdrank SPORTS2
- Rudi Cleymans, Peter DS, Ingrid voor de inschrijving
- Lieven voor de algemene coordinatie van het evenement.
- alle ploegmakkers die deelnamen aan de Fleche!

Geplaatst op: 08-05-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Bedankt aan alle deelnemers. We hopen dat iedereen een leuke ervaring rijker is. Het is niet makkelijk om zich te onderscheiden van andere organisaties. We proberen uniek te zijn in ons evenement fleche d'aspeche.

Gekende wegen... een andere belevenis, veiligheid...primordiaal, bevoorrading...een nieuwe dimensie, gezinstochten... op culinaire wijze.

Volgende editie nemen we alvast de zon mee en een pak enthousiaste deelnemers. Als het goed is, men zegge het voort. De beste reclame komt van jullie allemaal.

Bedankt

Geplaatst op: 08-05-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Bedankt Herre, Walter en zijn collega Mobiele Seingevers. Het was weer een waar genoegen om met jullie te mogen samenwerken. Iedereen is onder de indruk van jullie professionaliteit, de rust waarmee jullie onze veiligheid garanderen is uniek. We ontvangen zeer positieve reacties over jullie. Een schouderklopje aan elke Motards.
Tim Vd Heuvel - Secretaris WIK '70 vzw

Geplaatst op: 08-05-2017

SMS van Herre - motardbegeleider groep 24 (B)

SMS van Herre - motardbegeleider groep 24 (B) Mag ik u en de volledige club proficiat wensen met de organisatie van het evenement en vooral ook bedanken voor de prima ontvangst van de motards!!! Het is een evenement waar we graag naartoe werken !!!
Mvg Herre - Mobiele Seingevers

Geplaatst op: 08-05-2017

Jan Ysewyn

Jan Ysewyn Verjaardagsfeestje nog in de benen Wim????

Geplaatst op: 07-05-2017

Wim Vereycken

Wim Vereycken Schoon ritje gereden,na 69 km bij stop was ik bijna ne choco geworden ,toen hadden we 29,3 gemiddeld op den teller en toch wa hoogte meters gereden,dus maar meegereden met b ploeg ,met mijn 100 km ben ik blij vandaag,toch de collegas en vrienden die mij voort geduwd hebben eventjes bedanken,groetjes Wim

Geplaatst op: 07-05-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel AFPIJLING GEZINSTOCHTEN : check

Geplaatst op: 06-05-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Vanavond 20h briefing Eikevlietbaan 38 - 2870 Puurs. Voor diegene die betrokkenheid tonen of taken hebben. Draaiboeken zijn verzonden naar jullie mailbox. Vanavond kan ik toelichting geven over elk aspect

Geplaatst op: 05-05-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Nog op zoek naar
- 2 mensen die maandag 45km pijlen willen ophalen in Klein Brabant
- 1 of meerderen mensen die zaterdagnamiddag de gezinstocht(en) willen rijden om te zien of de pijlen correct hangen

Geplaatst op: 05-05-2017

Lieven Dierckx

Lieven Dierckx Zijn er nog kandidaten die een handje willen toesteken op de bevoorrading zondag? Ook niet fietsende helpers worden beloond ;-)

Geplaatst op: 04-05-2017

Herman Vermoesen

Herman Vermoesen bedankt André, we gaan zo proberen door te gaan!!!

Geplaatst op: 02-05-2017

Genijn Andre

Genijn Andre Herman, sterke "coureur" een gelukkige verjaardag toegewenst.
We zijn goed bezig !

Geplaatst op: 01-05-2017

Geert Tersago

Geert Tersago Rit Duffel-Lier van zondag 30 april goed verlopen. Geen ongeval en geen pech. Twee testrijders, Nancy De Pauw en Jan De Decker. Aantal deelnemers: 18. Deze hebben alle een 1ste consumatie genomen in Vrededaal.

Geplaatst op: 01-05-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel @Keeninske : is het straks om 19h15 trainingsrit ??

Geplaatst op: 26-04-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Knappe prestaties van 2 CCT'ers. Ze kleuren het klassement. Jan en Herman. Ze zijn de 'oudjes' tussen al het jong geweld.

Chapeau aan de nieuwe leden Johan en Tom die wekelijks paraat staan.

Denis, knappe prestatie gisteren heb ik gehoord. Een mooie plaats in het klassement. Maximaal normaal 32 km/h op de teller. De wind zat goed heb ik horen zeggen😋

Geplaatst op: 24-04-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel OPGELET A renners : Zondag vertrek 8h15.

De trappers vertrekken Branst 8h. We kunnen maw 15 minuten langer in ons bed blijven liggen.

Ritten naar het oosten (Lier, Mechelen) is samenkomst Puurs. Hierdoor kunnen we niet op zelfde uur vertrekken. Als we Temse rijden ligt brug mooi in de midden voor beiden en ook als we naar Zuiden rijden ligt garage Ceustermond als middelpunt.

Geplaatst op: 21-04-2017

Bart Banaan

Bart Banaan Woensdagavond is voor mij ook ok. Zeer goed initiatief om mensen die niet elke zondag kunnen toch de kans te geven de conditie aan te scherpen. Genieten was het zeker als we den Danny ne keer kunnen doen afzien.

Geplaatst op: 19-04-2017

Lieven Dierckx

Lieven Dierckx Het eerste WIK-A trainingsritje op een weekavond zit er ook op. Het was genieten! Volgende week meer van dat.

Geplaatst op: 19-04-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel @Kenningske : Ik heb ook lichte voorkeur voor woensdagavond ritjes. Tempo wel niet te hoog leggen. Trainingsrit. Misschien vast parcours proberen te maken et spielereimoment ??

Geplaatst op: 18-04-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel ik heb de rit Opwijk B aangepast en Tom toegevoegd.

Geplaatst op: 18-04-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Ledenverantwoordelijke is Lieven. Hij vervult deze taak zeer goed. Tom De Pauw staat reeds van begin seizoen als lid bij WIK, ook op de site. Staat in top 10 v/h klassement.

Tijdens de ritten hoeft 'testrijder' niet meer ingevuld te worden. Na de rit belangrijk (voor de statistieken) door te geven de afstand, gemiddelde en aantal deelnemers (incl niet wik). + Hoeveel mensen een 1e concumptie namen in Vrededaal (hiervoor leggen we 1€ uit de kas bij)

Geplaatst op: 18-04-2017

Tim Desplentere

Tim Desplentere Vanavond avondritje voor de A-wikkers.
Om 19u15 aan Hervé. Ritje van 50km

Geplaatst op: 18-04-2017

Geert Tersago

Geert Tersago Er waren met Pasen 2 testrijders: Tom De Pauw en zijn echtgenote. Ik heb maar één van beide kunnen ingeven als testrijder (er is maar 1 testrijder). Nieuwe leden zo snel als mogelijk toevoegen aan de ledenlijst a.u.b. Wiens verantwoordelijkheid?

Geplaatst op: 17-04-2017

Eric

Eric Ondanks Pasen reden we met 13 B-wikkers de 75km.
Aan een tempo van 25,2km/u reden we richting Opwijk/Merchtem en via Londerzeel/Tisselt zo terug naar Kalfort.
André lekke achterband, omdat we voor de eerste keer de volgwagen Van Achter mee hadden, konden we snel het reservewiel steken.
Leuk dat we weer een nieuwe dame mochten verwelkomen!
Onderweg zagen we heel wat Paasklokken en Paashazen passeren, thuisgekomen mochten we beginnen te zoeken en te rapen.

Geplaatst op: 16-04-2017

ERiC- volgwagen voor de B-Wikkers

ERiC- volgwagen voor de B-Wikkers Alvast bedankt Xavier en vooral Bart Van Achter!

Geplaatst op: 11-04-2017

ERiC- volgwagen voor de B-Wikkers

ERiC- volgwagen voor de B-Wikkers We zijn volop bezig om een volgwagen achter de B-Wikkers te laten rijden. Xavier nam hiervoor het initiatief. Weldra hopen we met een wagen van Tuinmachines Van Achter achter de B-Wikkers te rijden op onze Vlaamse wegen. Hierdoor kunnen we reservewielen, een AED toestel, rugzakken etc meenemen. Ook onze veiligheid vergroot hierdoor.


Geplaatst op: 11-04-2017

Eric

Eric Zondag was het wederom zalig Fietsweer.
Met 24 Wikkers reden we 72km via de Bosstraat richting Kessel/Lier. Terug via Duffel en Ruisbroek naar het terras van den Hervé.
Onderweg konden we genieten van de prachtige bloesems en vele pisbloemen langs de weg.
Met een gemid. van 25km/u kon iedereen vlot volgen.
Onze eerste lekke banden, 2 tegelijkertijd, van het seizoen waren een feit. Juist na de blauwe brug van Boom is er een diepe put in de weg…

Geplaatst op: 11-04-2017

Tim Desplentere

Tim Desplentere Bart, ik zie dat (af en toe) wel zitten, zo'n midweek-avondrit.
Lichte voorkeur voor de woensdagavond.

Geplaatst op: 10-04-2017

keeningsken

keeningsken Zou het niet mogelijk zijn om met de A-ploeg op dinsdag of woensdagavond een wekelijks tochtje te maken ? Is hier interesse voor ?

Geplaatst op: 08-04-2017

Herman Vermoesen

Herman Vermoesen hey mannen, ik, rij alvast mee met de "B" ploeg, te drukke agenda en ouder worden verplichten mij hiertoe, heuveltjes,dat is (nog) niet aan mij besteed of het moesten die van Erica zijn,

Geplaatst op: 04-04-2017

Eric

Eric Ik merk op dat er nog enkele B-Wikkers dit seizoen niet op post zijn geweest op zondagmorgen. Zondag as is het ideaal om terug aan te sluiten. een rit naar de regio Lier. Dwz genieten van kronkelende, goede fietswegen en een prachtige streek. Zie homepagina voor de juiste route.
VERTREK VANAF ZONDAG OM 8u30!

Geplaatst op: 04-04-2017

Eric

Eric Zondag 2 april reden we met 20 Wikkers de Heuveltjes van het Waasland.
We vertrokken met slechts 5 graden op de thermometer en kwamen aan onder een stralende zon (18 graden) op het terras van den Hervé. Maw ideaal fietsweer!
Jan DH had voor ons een verrassing voorzien in Sint Niklaas. Hij zorgde ervoor dat we de doortocht live konden meemaken van de klassieker 'De Ronde van Vlaanderen'. Velen onder ons dachten toen: waren we maar wat jonger dan konden we meerijden met al die profs en misschien wel mee sprinten voor de overwinning.
We reden de rit (71km) met een gemid. van 25,1km/u uit.
PS; We mochten ook deze rit een dame verwelkomen. Zij genoot eveneens van de rit en onze aandacht.

Geplaatst op: 04-04-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Morgen A ploeg 8h30 nuuf uur.

In het JOC is er een taartennamiddag van Ziekenzorg. Een vereniging die ook ons warm hart krijgt. Dus wie niet weet waar naartoe, ga eens een gebakje eten in het JOC !

Geplaatst op: 25-03-2017

Kire

Kire Beste Andre,
Juist op tijd om je een GELUKKIGE VERJAARDAG te wensen !
Plezant om 60 te worden op een zonnige vrijdag!!👍😜🚴🏿
Alvast nog veel fiets genot.

Geplaatst op: 24-03-2017

dehertogh jan

dehertogh jan André, een gelukkige verjaardag. Wikkers v. D. Bploeg opgepast zomer uur, we vertrekken wel om 9u.

Geplaatst op: 24-03-2017

Lieven Dierckx

Lieven Dierckx Een ideetje voor diegenen die aan onze 300km nog niet genoeg hadden: Pajotse 400 (of 200)
Meer info: https://www.pajotse400.be/nl/hoofdpagina/

Geplaatst op: 22-03-2017

Wim Vereycken

Wim Vereycken He wikkers,toffe rit vandaag ,beetje wind en droog winter weer,volgende week goe weer hopelijk voor kms te doen ,groetjes wim

Geplaatst op: 19-03-2017

Eric

Eric De regen, vanmorgen om 8u15 heeft heel wat Wikkers laten besluiten om thuis te blijven. Toch waren 17 Wikkers wel paraat om de regen en de wind te trotseren. We besloten allen samen te rijden, dus B en A samen. Een vlakke rit met verdomme soms heel wat tegen wind. We pasten het tempo aan zodat iedereen, wel moe maar voldaan, de rit heeft uitgereden. We hadden geluk want we hebben maar enkele regendruppels gevoeld.
Een toffe rit, zonder ongelukken en zonder platte banden. Nu nog even de tuinslang boven halen want zowel onze fietsen als onze kledij kregen heel wat modder te verduren.

Geplaatst op: 19-03-2017

Eric

Eric Vandaag waren we met 31 wielervrienden op tocht in het Waasland.
Onder zonnetje reden we 70km, netjes per 2 naast elkaar, met repect voor de verkeersregels, zonder platte banden, aan gemid. 24,7km/u... Kortom, een ideale rit bij het begin van het seizoen.
Tot zondag !Geplaatst op: 12-03-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel zondag Nokere koerse nemen we normaal gezien 125km parcours. Na 95km kan er eventueel reeds binnengereden worden zodat totale afstand 102 bedraagt ipv 125. Het verschil 23km zijn weliswaar volledig vlak. Ik geef het maar mee dat er voldoende opties zijn

Geplaatst op: 10-03-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Wie nog kledij wil bestellen. Graag me bellen deze week. Ik zou graag nog bestelling plaatsen tegen einde deze week.

Geplaatst op: 06-03-2017

Eric

Eric Aan iedereen een leuk wielerseizoen gewenst.
Morgen de eerste, hopelijk droge rit.
Kan er zelf niet bij zijn, spijtig.
En lekker eten nadien.
Eric

Geplaatst op: 04-03-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Aan al diegene die morgen het fietsseizoen starten :

VOORZICHTIG OEP DE BAAN HE

Geplaatst op: 04-03-2017

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Rittenplanning in Excel is ook terug te vinden na aanloggen op de site onder rubriek Mijn gegevens/Documenten/Rittenplanning 2017

Geplaatst op: 04-03-2017

Keeningsken

Keeningsken Dank u vriendelijk. Gisterennamiddag de spieren al een beetje getraind. Zat tussen de amateurs in Brussel-Opwijk in de kopgroep, nadien een ronde gedaan van het parcours van de Kleicross in Lebbeke om tenslotte in de carnavalstoet van Baasrode te eindigen.

Geplaatst op: 27-02-2017

Genijn André

Genijn André We wensen onze BART een gelukkige verjaardag ... en evenveel sterke spieren als vorige jaren !

Geplaatst op: 27-02-2017

Herman Vermoesen

Herman Vermoesen zaterdag laatste MTB rit van het CCT
zij die graag meerijden of nog eens meerijden, om 13.00u aan de kliniek in Bornem (oude parking)
+/-50 km
groetjes Herman

Geplaatst op: 24-02-2017

een andere incongito

een andere incongito Wanneer staren we op woensdag, mijn vrouw en ik hebben de kriebels

Geplaatst op: 18-02-2017

Een incognito fietsende Wikker, cire BdV

Een incognito fietsende Wikker, cire BdV Beste,
Ik spot fietsende Wikkers op de dijken. Ze zijn dus aan het trainen om zondag 5/3 mee te kunnen!👍🚴🏿

Wie weet wanneer de woensdagmiddag fietsers beginnen te rijden? Zij verzamelen op de parking aan het kerkhof van Puurs.

Geplaatst op: 15-02-2017

Wim Vereycken

Wim Vereycken Nu zondag 12 feb ritje maken met de mtb,vertrek aan Liezele kerk 8u45,rond 9u kunnen we aan herve zijn ,2u rustig afzien ,wie rijd er nog mee ?In Liezele zijn we al met 3 vertrekkers,groetjes Wim

Geplaatst op: 06-02-2017

dehertogh jan

dehertogh jan Sorry rudi te laat gelezen, oprechte deelneming.

Geplaatst op: 22-01-2017

Eric

Eric Nog 46 slapen en hebben we onze 1ste rit van het jaar 2017 👍🚴🏿

Geplaatst op: 20-01-2017

Peter De Smet

Peter De Smet Tegen 8u45 zal ik er zijn en Raoul komt ook mee.

Geplaatst op: 09-01-2017

Wim Vereycken

Wim Vereycken Mtb in Puurs ,De Kollebloem ,kloosterhof 1 Puurs ,18 km ,32 km,46 km,62 km

Geplaatst op: 09-01-2017

Wim Vereycken

Wim Vereycken He Peter,ik rij zondag mee in Puurs,ik vertrek in Liezele om 8u30,aan de kerk, in Liezele is er parking genoeg,tegen 9u vertrekken in Puurs Kollebloem,gisteren in Londerzeel 3 wikkers,parcour was redelijk berijdbaar,groetjes Wim

Geplaatst op: 09-01-2017

Peter De Smet

Peter De Smet Wie rijdt er zondag mee mtb in Puurs?


Geplaatst op: 09-01-2017

dehertogh jan

dehertogh jan Dank u wel andre............aan alle wikkers nog de beste wensen voor 2017.

Geplaatst op: 06-01-2017

André

André Hey Jan, ik wens u een zeer vlotte, gelukkige verjaardag toe.

Geplaatst op: 04-01-2017

Wim Vereycken

Wim Vereycken Zondag mtb Londerzeel 35 km,ik rij met de fiets tot in Londerzeel,vertrek aan kerk liezele om 8u30,zijn er nog liefhebbers?Nog de beste wensen voor 2017 ,groetjes Wim.Volgende week in puurs mtb.

Geplaatst op: 03-01-2017

Genijn André

Genijn André Bedankt iedereen voor de mooie wensen ... en ook mijn sportieve wensen voor al onze kameraden op de fiets. Veel fietsplezier op en naast de fiets.

Geplaatst op: 02-01-2017

eric

eric Beste A en B renners van onze WIK70 ploeg,

Aan allen een GEZOND en SPORTIEF 2017 gewenst.
Een jaar waarin vriendschap, hoffelijkheid, plezier, uitdagingen, veiligheid, groepsgevoel, dorst laven, elkaar begrijpen, soms eens afzien, samen uit en terug thuis... begrippen die centraal zouden mogen/moeten staan!
Ieder van ons heeft hierin zijn verantwoordelijkheid.
Laten we er een TOF wielerjaar van maken!

PS:
-Zowel voor de A als voor de B ploeg zijn we volop aan het werken aan het rittenschema van 2017. Meer info volgt weldra.
-En er is nog plaats voor nieuwe fietsliefhebbers in beide pelotons. Iedereen is van harte welkom!

Geplaatst op: 02-01-2017

Winckelmans Benny

Winckelmans Benny Aan alle ploegmaten,

Een sportief, hoffelijk, vriendschappelijk en heel plezierig wielerjaar 2017. Prosit

Geplaatst op: 02-01-2017

Hermans Robert

Hermans Robert Hallo Wikkers,
Een gezond en voorspoedig 2017 gewenst aan ieder van jullie.
En een jaar met veel kilometers.

Robert


Geplaatst op: 31-12-2016

Herman Vermoesen

Herman Vermoesen Bericht van het CCT (Cardiab-Cycling-Team) voor de liefhebbers van MTB vandaag 24/12 en zaterdag 31/12 wordt en NIET gereden, we hebben wel een rit op woensdag 28/12; om 13.00 uur komen we bijeen aan de kliniek in Bornem iedereen welkom
Groetjes Herman 0475/85.43.12
P.S. een zalig kerstfeest voor iedereen

Geplaatst op: 24-12-2016

Wim Vereycken

Wim Vereycken He Tim,maak me maar terug lid in 2017,groetjes Wim

Geplaatst op: 17-12-2016

Andre Genijn

Andre Genijn Voor ons ook een geslaagd teerfeest.
De huldiging van JEF vond ik een fijn moment en ... Jef, jij bent niet enkel een STER, maar ook een voorbeeld. We komen je nog wel tegen.

Geplaatst op: 13-12-2016

Bart De Coninck

Bart De Coninck Geslaagd teerfeest met een terechte huldiging van Jozef De Schepper. Hij is een voorbeeld voor ons dat je deze hobby heel lang kan uitoefenen en dat je na een tegenslag kan terugkomen zelfs op gevorderde leeftijd. Jef, je bent voor ons een " ster" voor altijd.

Geplaatst op: 11-12-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Vanavond 19h30 in VREDEDAAL Brasserie voor het ledenfeest. We zullen met 30 zijn.

Geplaatst op: 10-12-2016

Wim Vereycken

Wim Vereycken Wij komen ook met 4 personen 19u30

Geplaatst op: 10-12-2016

Winckelmans Benny

Winckelmans Benny We zijn op de hoogte dat het jaarfeest doorgaat bij Hervé nu zaterdag 10 dec. om 19u30. Laten we het gezellig maken !

Geplaatst op: 08-12-2016

Pierre Van den Heuvel

Pierre Van den Heuvel Te koop nieuwe zadel proloog kappa 2.0 verkoopprijs:68,95 EURO nu:50,00 EURO

Geplaatst op: 06-12-2016

Wim Vereycken

Wim Vereycken Gisteren met 3 wikkers vertrokken in Bornem,ritje van 50 km ,Robert Hermans en Jan ysewyn, ook onze collegas van cardio tegen gekomen ,twas een frisse toffe rit ,volgende ritten al zeker ;Londerzeel 32 km 8 jan 2017 en Puurs 30 km 15jan 2017,groetjes Wim

Geplaatst op: 05-12-2016

Wim Vereycken

Wim Vereycken Zondag mtb Bornem 25km of 45 km ,9u vertrek in Bornem,we zij al met 2 mtb ers ,wie rijd er nog mee ?Groetjes wim

Geplaatst op: 01-12-2016

Lieven Dierckx

Lieven Dierckx Oproep deelname Warmathon 21 december: zie nieuwsberichten

Geplaatst op: 21-11-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Ledenfeest 10 december !!!

Geplaatst op: 19-11-2016

Wim Vereycken

Wim Vereycken 4 december mtb Bornem, vertrek in Bornem 25km of 45 km,groetjes Wim

Geplaatst op: 18-11-2016

André G

André G Swa, nog snel een gelukkige verjaardag gewenst !!!

Geplaatst op: 14-11-2016

Wim Vereycken

Wim Vereycken He TIm ,heel goe ,ik laat op tijd nog weten welke ritten ik ga doen ,groetjes Wim

Geplaatst op: 14-11-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Johan, ere wie ere. Jij staat er elke week door weer en wind. Knap en verdiend.

Geplaatst op: 13-11-2016

johan

johan bedankt mannen maar de verdiensten zijn niet allen voor mij .maar voor heel de wik

Geplaatst op: 12-11-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Wim, MTB tocht staat op de site onder ritten

Geplaatst op: 12-11-2016

wim Vereycken

wim Vereycken 20 nov Rotselaar 30 km mtb vertrek rond 7u30 ,wie rijdt er mee ?Groetjes Wim

Geplaatst op: 08-11-2016

André G

André G Ook van mij een dikke "proficiat" en ook bedankt om de groep te leiden aan een gepast tempo.

Geplaatst op: 07-11-2016

herman vermoesen

herman vermoesen héél mooi gezegd Tim, ik ben het volledig met jou eens, ook bedankt om de CCT activiteit ( mountainbiken) op de site te zetten
groetjes Herman

Geplaatst op: 06-11-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel De kogel is door de kerk, we rijden in 2017 in A en B aparte groepen.

Eerstdaags zullen de verantwoordelijken van A (Tim-Lieven) en B (Jan DH-Eric-Geert) samenzitten om de ritten te bespreken.

Herman, idd een gemiddelde snelheid is relatief. Afstand, parcours, wind, vormpeil van de dag bepalen of je een ontspannen rit hebt. Ieder overschat of onderschat zichzelf soms. Er is altijd een minste in de groep. Vandaag ben ik dat, morgen jij. We moeten altijd zorgen dat we de snelheid aanpassen aan de zwakste schakel in de ketting zodat iedereen kan genieten. Zo kan zelfs een stukje doortrekken, een spielereimoment ook genieten zijn hé. Iedereen moet durven zeggen tijdens de rit dat het op dat ogenblik niet meer ontspannend is zodat de groep op dat zelfde ogenblik kan reageren. Nadien erover zeuren of niet meer deelnemen aan volgende ritten is geen optie. Iedereen moet zorgen dat ze met een gezonde inspanning een ontspannende dag hebben, een antistress moment, de zorgen van zich kunnen afrijden om zodoende met een supergevoel de werkweek te kunnen aanvatten.

Bedankt voor de organisatie van de MTB tochten op zaterdag. Ik zal hier steevast ook een rit voor maken op de site. (vertrek ziekenhuis bornem om 13h)

Geplaatst op: 05-11-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel De kogel is door de kerk, we rijden in 2017 in A en B aparte groepen.

Eerstdaags zullen de verantwoordelijken van A (Tim-Lieven) en B (Jan DH-Eric-Geert) samenzitten om de ritten te bespreken.

Herman, idd een gemiddelde snelheid is relatief. Afstand, parcours, wind, vormpeil van de dag bepalen of je een ontspannen rit hebt. Ieder overschat of onderschat zichzelf soms. Er is altijd een minste in de groep. Vandaag ben ik dat, morgen jij. We moeten altijd zorgen dat we de snelheid aanpassen aan de zwakste schakel in de ketting zodat iedereen kan genieten. Zo kan zelfs een stukje doortrekken, een spielereimoment ook genieten zijn hé. Iedereen moet durven zeggen tijdens de rit dat het op dat ogenblik niet meer ontspannend is zodat de groep op dat zelfde ogenblik kan reageren. Nadien erover zeuren of niet meer deelnemen aan volgende ritten is geen optie. Iedereen moet zorgen dat ze met een gezonde inspanning een ontspannende dag hebben, een antistress moment, de zorgen van zich kunnen afrijden om zodoende met een supergevoel de werkweek te kunnen aanvatten.

Bedankt voor de organisatie van de MTB tochten op zaterdag. Ik zal hier steevast ook een rit voor maken op de site. (vertrek ziekenhuis bornem om 13h)

Geplaatst op: 05-11-2016

herman vermoesen

herman vermoesen Proficiat Johan, zulke mannen moesten er meer zijn!!
P.S. 1 Vandaag een heel constructieve vergadering gehad, ik heb er veel van opgestoken, echter één bedenking, ontspannen en genieten van de ritten primeert bij mij nog steeds boven " het gemiddelde" per uur, snelheid komt automatisch,het weer, de afstand, en zeker niet te vergeten de wind bepaald in veel gevallen het gemiddelde.
één ding weet ik zeker, ik ben blij dat ik Michel (onzen Dokter) zijn uitdaging aangenomen heb en dat ik bij Jullie ben komen rijden het is echt de moeite waard en samen uit samen thuis is een leuze die jullie ( onze ) club siert.
P.S.2 zoals Dr.Herssens reeds gezegd heeft iedereen van de WIK is op zaterdag om 13.00 uur welkom om mee te gaan mountainbiken we vertrekken steeds aan de kliniek in Bornem
mannen die graag mee rijden stuur me een mailtje zodat ik jullie op de hoogte kan houden van de ritten op zaterdag
Het zijn géén extreme ritten, landwegen naast de dijk enz. is de doelstelling dus géén modderbaden.
snelheid zit er zeker en vast niet in maar wel een degelijk tempo
ik hoop jullie één dezer te mogen verwelkomen
groetjes Herman
0475/85.43.12

Geplaatst op: 05-11-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Klassement up-to-date met verdiende kampioen Johan Brusselmans. 2jaar op rij bijna alles gereden. Door weer en wind. Een echte flandrien, kopman.
Fél-écitationes.

Geplaatst op: 04-11-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Merci Jan!

Geplaatst op: 04-11-2016

dehertogh jan

dehertogh jan Aan alle wikkers, kom zaterdag masaal naar de vergadering dat iedereen zijn gedacht eens kan zeggen. Wegblijven is geen optie!!!!

Geplaatst op: 31-10-2016

Wim Vereycken

Wim Vereycken He boys ,diegene die graag meerijden in St amands mtb 8u30 vertrek in sporthal voor 36 km,groetjes Wim

Geplaatst op: 29-10-2016

Bart De Coninck

Bart De Coninck Spoedig herstel van lumbago toegewenst aan Wim Vereycken.
Steeds uw rug goed warm houden.

Geplaatst op: 25-10-2016

Eric

Eric Sluit me aan bij de reactie van Andre!
👍🚴🏿

Geplaatst op: 24-10-2016

André G

André G Toffe laatste rit en mooie afsluiter, gezellig samen aan de tafel.

Geplaatst op: 24-10-2016

Winckelmans Benny

Winckelmans Benny Ik neem nu zondag deel aan de slotrit en nadien aan de brunch.

Sportieve groeten,

Benny.

Geplaatst op: 20-10-2016

ikke

ikke Euh,

Is de Lieve al gearriveerd?

Geplaatst op: 18-10-2016

Wim Vereycken

Wim Vereycken Zondag 30 okt mtb St Amands ,wie rijd er mee?36 km.Groetjes Wim

Geplaatst op: 17-10-2016

Wim Vereycken

Wim Vereycken Dag Tim,ik rij mee zondag en brunch mee,groetjes Wim

Geplaatst op: 17-10-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Voor diegene die nu zondag meefietsen en willen brunchen, gelieve mij te laten weten zodat ik ten laatste donderdag Hervé kan op de hoogte brengen over de aantallen.

Geplaatst op: 17-10-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Eric, volgende zondag slotrit in eigen streek. Hopelijk weer hier en daar een nieuwe weg en niet teveel zelfde als deze week. En afsluiten doen we met een lekkere brunch.

Geplaatst op: 17-10-2016

Eric

Eric Leuke alternatieve rit gereden ipv deelname UNIZOrit.
Bedankt Jan voor de mooi plaatselijke rit. Heb nieuwe wegen ontdekt.
En het weer was schitterend om te fietsen.
Bedankt Pierre voor de wekelijkse ondersteuning
Tot zondag.

Geplaatst op: 16-10-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Ik ben momenteel verkouden en zal verstek geven nu zondag zodat ik zeker de wik slotrit van de partij kan zijn.
Indien de A renners een andere optie willen hebben dan de slotrit Unizo, kan er altijd geopteerd worden om aan te sluiten op het Scheldetrapperspeloton die een tourke naar Hombeek zullen maken.

Johan en Joeri kunnen dan met de WIK groep A richting Branst fietsen of afspreken met de trappers waar samengesmolten kan worden. Ik drop dit bericht ook in de groep vd trappers.

Lieven zal zijn eerste marathon lopen. Alvast veel succes

Geplaatst op: 15-10-2016

herman vermoesen

herman vermoesen vandaag weer een mooie rit gereden zelfs de 3(drie) aanwezige CCT'ers konden héél goed volgen, ik hoop van harte dat we volgende week en zeker met de afsluitingsrit kunnen rekenen op een massale opkomst (ge weet niet wat ge mist en slapen......als ge tussen 4 planken slaap dan uit!!!! )
groetjes van een gedreven CCT'er en ook van harte een WIK'er
Herman

Geplaatst op: 09-10-2016

Wim Vereycken

Wim Vereycken Dag Herman,ik ga er rekening mee houden op 22 /10,hier mijn e mail:wim_ vereycken@hotmail.com.Twas tof 2 maal bosberg ,mijn pijp was uit na 5 weken niets fietsen,groetjes wim

Geplaatst op: 26-09-2016

Herman Vermoesen

Herman Vermoesen beste vrienden,vanaf 22/10 starten we bij het CCT met montaan biken,
Graag nodig ik jullie hier voor uit om zij die graag blijven fietsen deze ritten met ons mee te maken.
Het gaat hier niet om extreem MTB wel om vb 50 km ritten met 35 km baan en 15 km bos/landwegen ik wil jullie hiervan op de hoogte houden via het gastenboek van de WIK
Wij starten steeds aan de kliniek in Bornem vermoedelijk dit winterseizoen om 13 u let wel op: iedere ZATERDAG rijden we zolang het weer OK is
P.S. ik heb vandaag weer volop afgezien en genoten van de mooie rit
groetjes Herman
0475/85.43.12

Geplaatst op: 25-09-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel op einde seizoen krijgen we (denk ik) niet veel volk warm voor nog es een trip van 165km. Misschien deze challenge beter te doen bij aanvang van het volgend seizoen.

Bij trappers idem. Veel van huis geweest dit jaar met hun RVV, KOTK, stage, en andere nevenactiviteiten.

Geplaatst op: 23-09-2016

Lieven Dierckx

Lieven Dierckx sorry Tim, ik moet eerst die andere challenge nog afwerken

Geplaatst op: 23-09-2016

Peter De Smet

Peter De Smet Sorry Tim, heb weer geen tijd.
Gr

Geplaatst op: 22-09-2016

Tim Desplentere

Tim Desplentere Last call !!

Zaterdag de laatste echte nazomerdag van september. Ideaal voor een laatste lange rit! Wie komt?

Geplaatst op: 22-09-2016

Tim Desplentere

Tim Desplentere Challenge #1

Onmiddellijk woord bij daad voegen! Een paar berichten terug deed ik een algemeen voorstel, bij deze de eerste officiële challenge!!

- Challenge #1: "Waaiers"
- Datum: zaterdag 24 september
- Tijdstip vertrek Puurs: 7u15 aan parking Vrededaal
- Verplaatsing auto: ja! 75 km
- Afstand op de fiets: 165 km
- Hoogtemeters: 0 hm
- Tempo: A-groep
- Lunchstop voorzien: ja (broodje of pasta)

Aangezien het verplaatsing is met de auto, graag een bericht aan mij wie meegaat: 0498/61.30.96
We spreken naargelang het aantal deelnemers dan verder onderling af hoe we het vervoer doen. Ik kan alvast 3, eventueel zelfs 4, fietsen meenemen.

Geïnteresseerd: laat het snel weten. Zowiezo bekijken we op het moment zelf wel of de weersomstandigheden fijn genoeg zijn of niet.

Geplaatst op: 11-09-2016

dehertogh jan

dehertogh jan Sorry ik kan zondag niet meerijden, familie verplichting.

Geplaatst op: 09-09-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel voor 11/9 2 ritten mogelijk, kies zelf maar wat jullie willen doen. De Elewijtse Pijl is afgepijld. Moeten jullie wel ter plaatse inschrijven en betalen. Inkomsten gaan naar opbouw lokalen scouts Elewijt. Is organisatie van mijn schoonbroer.

Geplaatst op: 07-09-2016

Benny Winckelmans

Benny Winckelmans zondag 4 sept. rit via Branst ( Merckxboys ) :
ik geef toe absoluut een rit voor Flandriens ( sterke wind en hevige buien ), maar op een ledenaantal van circa 60 slechts 3 aan de start en dat is toch bitter weinig:
Johan Brusselmans, François Buyst en ikzelf,
Sportieve wielergroeten,
Benny.

Geplaatst op: 04-09-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Beste leden, nu zaterdag moeten we Vrededaal uitbaten. We hebben nog heel wat helpende handen nodig om te tappen, te bedienen,... Het is puur café (met een kaasje en salamieke).

Voor de dagshift hebben we 5 mensen en voor de avondshift hebben we ook 5 mensen (waarvan er 2 hele dag zijn).

Een ploeg van 60 leden waarbij onze cafébaas en trouwe sponsor onze hulp vraagt.... en dan halen we 8 helpers bij elkaar???

Gelieve mij dringend iets te laten weten zodat ik het werkschema kan aanvullen. Mijn GSM is jullie bekend.

Geplaatst op: 31-08-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Tim gradioos idee. Verrassing effect ;-)

Eric, hopelijk kunnen we ook een bijdrage leveren vanuit de WIK. Ik denk dan bv aan een fietstocht waarbij een fietser een mindervalide mee op sleeptouw neemt op de special bikes. We willen ook graag een financieële bijdrage leveren.

Geplaatst op: 31-08-2016

Tim Desplentere

Tim Desplentere Challenge!

Ik zou graag een nieuw ritconcept lanceren binnen de WIK: De “Challenge” (of ‘uitdaging’)

Het concept is als volgt: een lid van WIK (de uitdager) werkt een rit uit die voor de deelnemers eraan een uitdaging betekent. Goede voorbeelden zijn de GRR trips van het verleden. Bijvoorbeeld: de GRR van vorig jaar “Tour de Bruxelles” en “Hellend vlak van Ronquieres”. De bedoeling is echter dat de uitdager NIET verklapt wat de effectieve uitdaging is, maar wel een aantal parameters op voorhand bepaald. De geïnteresseerde deelnemers kiezen dus op basis van de info uit deze parameters, maar zetten op zich nog een stap in het onbekende. De combinatie van afstand/hoogtemeters/tempo zou normaal wel voldoende moeten zijn om te weten of het iets is voor jou, ongeacht de locatie waar je fietst.

Een challenge probeert altijd wel iets bijzonders in zich te hebben: de locatie, de bestemming, de afstand, ... .

Het is zowiezo de bedoeling dat deze Challenges niet in het vaarwater komen van de normale rittenplanning. Kortom: een Challenge wordt niet op de zondagen gelegd van het WIK-seizoen, waar de normale ritten geprogrammeerd staan. Je kiest dus voor een zaterdag, een weekdag (moeilijk natuurlijk) of evt een feestdag. Na afloop van het seizoen kan een zondag uiteraard wel.

Er wordt altijd afgesproken aan Vrededaal. De rit kan per fiets starten vanuit Puurs, maar het kan evengoed dat er eerst een verplaatsing wordt gemaakt met de wagen (denk maar aan de “De Schepper Classic”). Dit moet duidelijk vermeld worden in de parameters.

Er wordt ook indicatie gegeven voor het tempo dat gereden zal worden: A, B of C. Het is de uitdager die het tempo bepaald! Als “testrijder 1” bijvoorbeeld een challenge voorziet aan tempo C, dan kan een A-rijder wel deelnemen, maar hij moet zich wel volledig aanpassen aan het opgelegde tempo. En vice versa.
A = A-groep, B = B-groep, C = Cardiab CT

In principe wordt er nooit een volgwagen voorzien. Elke deelnemer voorziet dus reparatiemateriaal (bandje + bommetje) en voldoende drank & voedsel. Aangezien het vaak om een iets langere rit zal gaan, voorzie je best een restaurantje waar je ’s middag een spaghetti kan eten. Als je dit voorzien hebt, dan noteer je dat ook bij de parameters (lunchstop voorzien?). Zo weet elke deelnemer of hij koffiekoeken moet meenemen of niet. Liever niet! ;-)

Je kondigt jouw Challenge best minstens een 2-tal weken op voorhand aan.
Challenges mogen uiteraard ook opengesteld worden voor bevriende clubs van de WIK (Scheldetrappers, CCT, ...). Je wordt wel in WIK-fietsoutfit verwacht op de challenge.

De parameters (alle onderdelen worden best altijd vermeld):
- Challenge #1
- Datum:
- Tijdstip vertrek Puurs:
- Verplaatsing auto: neen OF ..... km
- Afstand (fiets): ....km
- Hoogtemeters: ....hm
- Tempo: A-groep , B-groep, C-groep
- Lunchstop voorzien: ja of neen

REMINDER: de bestemming blijft geheim! Enkel de parameters invullen, de rest blijft een verrassing voor de deelnemers!

Geplaatst op: 31-08-2016

Eric - Flegado

Eric - Flegado Iedereen van harte bedankt om de lijst GSportfan in te vullen .
Flegado bedankt jullie om hun Fietsproject op deze manier te ondersteunen.
Thanks

Geplaatst op: 30-08-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel indien er nog aanpassingen, vergetelheden zouden zijn. Laat me weten.
Momenteel top5 : Johan-Lieven-Tim-Swa-André (Pierre heeft als sportbestuurder een apart statuut)

Geplaatst op: 24-08-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel resultaten zijn aangevuld van de vakantieperiode.

Geplaatst op: 24-08-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Bart, ik zag het niet zitten met het weer. Het begon serieus te gieten iets voor 8h.
Jan, ik zit op ander event. Anders graag.

Geplaatst op: 24-08-2016

dehertogh jan

dehertogh jan Wie rijdt er nu zaterdag mee de drie prov. In st.amands 70km. Ik vertrek aan de sporthal zo rond half 9.

Geplaatst op: 23-08-2016

Bart De Coninck

Bart De Coninck De harde kern van de Wik stond zondag om 8.00 uur klaar om te vertrekken.
Helaas met te weinig.

Geplaatst op: 22-08-2016

Eric

Eric Ik vermoed dat de geplande rit gisteren niet gereden is?
Was ook slecht weer he!

Geplaatst op: 22-08-2016

Joeri

Joeri Herman! Herman! Zeer goeie rit!

Geplaatst op: 16-08-2016

Lieven Dierckx

Lieven Dierckx Bedankt aan Herman Vermoesen voor de verbroederingsrit met het Cardiab Cycling Team en de Scheldetrappers! Het was een prachtig initiatief en een leuk samenzijn! Zeker voor herhaling vatbaar!

Geplaatst op: 16-08-2016

Eric

Eric Leuk initiatief van Herman, op maandag 15/08.
Leuke fietstocht gewenst, helaas moet ik zelf verstek geven.

Geplaatst op: 14-08-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Lees aandachtig rittenkalender voor beide ritten!!!!

Geplaatst op: 03-08-2016

Buyst Francois

Buyst Francois Gezien de dodentocht voorzien is enkel voorAfietsers ga ik
deze rit rijden met vrienden die elkaars tempo evenwaardig zijn.

Geplaatst op: 01-08-2016

Erik

Erik
Ik rijd Dodentocht mee en sponsor daardoor een goed doel.
Tempo is wel slechts 18km/u 🚴🏼😎
Misschien komen we elkaar tegen.
Leuke rit gewenst.

Geplaatst op: 01-08-2016

Robert Hermans

Robert Hermans Ik ben van plan de fietsdodentocht te rijden.
Vertrekken vanuit Liezele nr Bornem rond 7u30.
Goesting?

Geplaatst op: 01-08-2016

Lieven Dierckx

Lieven Dierckx Wim, we zullen zondag nog eens rondvragen, maar ik vermoed dat we gewoon zelf een rit voorzien. Diegenen die willen, kunnen wel (samen) de Dodentocht rijden. We voorzien geen voorinschrijvingen, maar schrijven dan ter plaatse in. Begin volgende week volgt meer info.

Geplaatst op: 29-07-2016

wim vereycken

wim vereycken Dag Tim,wordt er op zondag 7 aug dodentocht gereden?Groetjes Wim

Geplaatst op: 28-07-2016

Benny Winckelmans

Benny Winckelmans zondag 24 juli : mooi parcours, toffe sfeer, geen te overdreven tempo, goed zo !

Geplaatst op: 26-07-2016

Lieven Dierckx

Lieven Dierckx Geen rit op donderdag 21 juli

Geplaatst op: 17-07-2016

Vele clubleden

Vele clubleden Tim,
Een gelukkige verjaardag gewenst!!
En goe bezig he!

Geplaatst op: 13-07-2016

Buyst Francois

Buyst Francois Welke rit nu zaterdag 9-7-16 waar rijden wij naar toe?
groeten Swa

Geplaatst op: 04-07-2016

Winckelmans Benny

Winckelmans Benny ik, leider van de rit nu zaterdag 9 juli, moet een vergissing zijn.

Geplaatst op: 04-07-2016

Tim Desplentere

Tim Desplentere Even iets helemaal anders: als er kandidaten zijn om woensdag 6 juli en/of donderdag 7 juli samen te rijden, geef dan een seintje. Ik rij 2 ritten vanuit Lanaken: eentje richting parcours Amstel gold, eentje richting parcours L-B-L. telkens ritjes van rond de 140km. Vervoer is geen probleem, je kan kosteloos mee met mij.
Interesse > 0498613096

Geplaatst op: 03-07-2016

Bart De Coninck

Bart De Coninck Terug naar vroeger : de B-renners laten vertrekken om 8.30 uur aan hun eigen tempo, de A om 8.00 uur. De A-renners eerst een extra lus laten rijden en dan de B inhalen.Geplaatst op: 02-07-2016

André G

André G Een gelukkige verjaardag toegewenst aan onze "maat" Roeland.

Geplaatst op: 01-07-2016

André G

André G Benny heeft het juist geformuleerd.
Een groot gedeelte van onze WIK-groep is voorstander van rijden in A en B.
(leeftijd, beperking, limieten ...)
Nu zondag kan ik er niet bij zijn, maar denkelijk wordt er aan een oplossing gewerkt.

Geplaatst op: 01-07-2016

Winckelmans Benny

Winckelmans Benny 1- Mijn laatste rit met de wielerclub dateert al van zondag 22 mei. Wegens verjaardag, vakantie en andere evenementen kon ik de volgende zondagen dus niet aanwezig zijn. Het gevolg is een heel grote conditionele achterstand en dus niet verantwoord nu al opnieuw te starten met waarschijnlijk een rit van ongeveer 90 km en dit aan een redelijk hoog gemiddelde. Eerst dus stevig trainen.

2- Ik ben eind vorige maand 65 jaar jong of oud geworden en heb mij voorgenomen, niet altijd even strikt maar toch doorgaans, mijn limieten wat aan te passen zoals nog vlakke ritten van max. 85 km en zwaardere tochten van max. 65 km. Uiteraard is het gemiddelde tijdens deze ritten een heel belangrijke factor. Deze beperkingen die ik, denk ik verantwoord me zelf opleg, kunnen dus inhouden dat ik meerdere zondagen verstek geef.

3- Is het toch niet opportuun om nogmaals een splitsing van de groep te overwegen in een A en B gedeelte. In het begin zal die B groep heel beperkt zijn, maar het kan uiteindelijk de terugkeer van meerdere leden bevorderen, die nu thuis blijven omwille van het ( hoog ) aantal kilometers gepaard gaande met een ( hoog ) gemiddelde.
Sportieve wielergroeten,
Benny

Geplaatst op: 01-07-2016

Buyst Francois

Buyst Francois Welke rit wordt er nu zondag gereden?
Graag info.
Groetjes Swa.

Geplaatst op: 30-06-2016

ferre

ferre sorry ik ben wat laat sterke voor de twee jongsens van de wik allerbeste voor deze twee grt ferre puurcycling.

Geplaatst op: 16-06-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Slachtoffers van de dag: Wim Vereycken met kleine fractuur in elleboog (weekje pleister) en Geert Cordy met snijwond boven oog die zondag nog genaaid werd. We vernamen ook Carine (Puurcycling) een 3dubbele sleutelbeenbreuk opliep. En ook Duveltrappers kwamen niet ongeschonden (schaafwonden) terug uit het waasland.

De organisatie is zich bewust dat de 'kasseistroken' geen meerwaarde geven aan hun tourtocht.

Ze worden gevaarlijk door de regen (glad), het tegenliggend verkeer (waardoor de linkergoot niet ten zonder risico kan gebruikt worden) en door kamikaze-renners die van links naar rechts kwakken om toch maar één plaatsje op te schuiven alvorens ze de stervende zwaan spelen.

Een ge-organiseerde tocht is even gevaarlijk of ongevaarlijk als een normale rit. Het gaat om afspraken. Op een hindernis (bergje, kassei,...) mag er al eens doorgetrokken worden. Ieder rijdt zijn eigen tempo, naar eigen vermogen binnen zijn eigen risicogrens. Na de hindernis moeten we wachten tot de laatste renner. Dit was in JB classic niet evident.

Er waren geen afspraken omtrent wie het slotstuk van peloton was. Het busje zat bij de kleinste groep en plots terug in zicht op de laatste kasseistrook. We moeten erop toe zien dat 'vreemde eenden' niet in ons peloton (WIK+Scheldetrappers)nestelen. Ze moeten achteraan aanpikken zodat het risico beperkt blijft.

Het is niet altijd even evident om een groot peloton op kleine wegen voorbij enkelingen te sturen. (denk maar aan Fietsdodentocht) We proberen steeds enkel in te halen waar het kan (rechte stukken, grotere wegen). We merken op dat aangepikte 'vreemde eenden' of andere pelotons ongehoorde inhaalmanoeuvres maken waardoor het gevaarlijk wordt voor onze groep. Bovendien rijden die vaak dan maar 1-2 km/h harder.

Fietsen op zondag is geen koers. Het blijft met gezonde inspanning ontspannen. Af en toe moet je eens kunnen afzien, op de tanden bijten, een gaatje dichtrijden. Maar het moeten antistress momenten blijven.

We wensen snel hersel aan de gewonden en blijven als ritbegeleiders toezien op een maximale veleigheid van de groep.

Geplaatst op: 15-06-2016

wim vereycken

wim vereycken Dank u wikkers en scheldetrappers,een klein voorstel voor geen kasseistroken in ritten te leggen,die trillingen op stuur zorgt voor problemen bij het oprijden van zoon strook en je bent er niet op voorzien wegens de snelheid ,je gaat links of rechts rijden en zoekt naar beter rijvlak en daar liggen meestal kleine keitjes en da kan ook gevaarlijk zijn ,bij het links rijden kan je tegenliggers tegen komen en dat is ook gevaarlijk zoals zondag met die ambulance die er aan kwam en sirene opzette en er komt een paniekreactie voor naar rechts te gaan en dan ga je de kasseien kussen ,schaafwonden bij mij ok maar arm tot vrijdag in plaaster en een weekje stijve spieren en 5 dagen thuis,groetjes en tot zondag !Wim

Geplaatst op: 14-06-2016

Geert Tersago

Geert Tersago Spoedig herstel toegewenst aan alle gewonden. Wat is er eigenlijk allemaal gebeurd? Wie heeft een overzicht?
Ik stel nog maar eens vast dat die ge-organiseerde wielertoeristenorganisaties gevaarlijke bedoeningen zijn. Ik heb voor mezelf uitgemaakt niet meer deel te nemen aan deze activiteiten.

Geplaatst op: 14-06-2016

Pierre

Pierre Een spoedig herstel gewenst aan Wim en Geert

Geplaatst op: 12-06-2016

ERIK

ERIK VLUG HERSTEL GEWENST AAN ONZE GEWONDE PLOEGMAKKERS VAN ZONDAG LL.
BEN WAT DE TEL KWIJTGERAAKT, WIE ER ALLEMAAL GEVALLEN IS.


Geplaatst op: 12-06-2016

wim vereycken

wim vereycken he wikkers,ben naar spoed geweest en ik zit met een klein fractuur op elleboog,week plaaster ,misschien tot zondag ,wim

Geplaatst op: 12-06-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Reeds 4 renners behaalden de kaap van 1000km.

Geplaatst op: 04-06-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Beste Bjorn, onze fleche gaat dit jaar niet door omdat deze zelfde datum valt als de Great Breweries. Onze datum was reeds doorgegeven aan WBV en alle instanties. Jammer genoeg vernamen we nadien datum van het Golazo event.

Geplaatst op: 03-06-2016

Bjorn

Bjorn Op de grinta website staat jullie rit de 'fleche d'aspeche' vermeld,
Wel wat jammer dat ik er hier nergens iets over kan vinden. :-/

Geplaatst op: 02-06-2016

Wim Vereycken

Wim Vereycken Dag Tim,op 10 juni kan ik mij niet vrij maken voor Bornem,mijn excuses hiervoor,groetjes Wim

Geplaatst op: 18-05-2016

Wim vereycken

Wim vereycken He Tim,kan je iets vlugger de ritten doorgeven aub ?Groetjes Wim

Geplaatst op: 18-05-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Idd Swa zeer jammer dat we geen grotere opkomst konden noteren.

Geplaatst op: 18-05-2016

Buyst Francois

Buyst Francois Spijtig Paul maar dit is eens van de mooiste ritten van het hele seizoen

Geplaatst op: 14-05-2016

Lieven Dierckx

Lieven Dierckx Bedankt Paul! Zullen we zeker doen !

Geplaatst op: 14-05-2016

Paul Vanesse

Paul Vanesse beste wikkers, mooi weer gewenst volgende zondag voor de rit met mijn favoriete bestemming !!! Doe ze de groenten in de Pelgrim ;-)

Geplaatst op: 10-05-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel RIT 15/5 Scherpenheuvel staat online

Geplaatst op: 08-05-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel maandag 16/5 is er geen rit.

Geplaatst op: 08-05-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel rit staat online !!!!

Geplaatst op: 07-05-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Gezocht dringend enkele wikkers die uurtje willen spinnen voor goede doel KOTK.
Zaterdag 7 mei, morgen dus!!! Nog 2 gezocht voor 16-17h ... en nog veel vrije plaatsen 17h15-18h15. 7€ incl cava wordt dr de club betaald (sponsoring goede doel). Bel snel met Tim 0476/61.27.35. Je ziet de passage van de renners kom op tegen kanker. Het is misschien ook ineens een kennismaking met go fit team

Geplaatst op: 06-05-2016

Eric

Eric Doe de Hollanders daar de groetjes!
Fijne rit gewenst.

Geplaatst op: 03-05-2016

André G

André G Om welk uur is het vertrek donderdag 1 mei ? (ik denk 8u ?)

Geplaatst op: 02-05-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Proficiat Raoul De Decker die 275 Luik-Bastenaken-Luik reed. Knappe prestatie!

Geplaatst op: 30-04-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Prachtig gereden in LBL toestanden. Chapeau flandriens. Ook aan onze Majesteit De Coninck die zijn eerste rit aflegde. Hopelijk blijft hij gepaard van rugpijnen en zien we hem volgende week weder.

Geplaatst op: 26-04-2016

Lieven Dierckx

Lieven Dierckx Proficiat aan de 12 dapperen die vanmorgen opdaagden! Bij de start viel het nog mee, later werd het een rit om niet te vergeten: regen, hagel, wind, koude, ... Met vooral ijskoude, natte handen en voeten als gevolg.

Geplaatst op: 24-04-2016

Pierre Van den Heuvel

Pierre Van den Heuvel Gelukkige verjaardag Kevin

Geplaatst op: 24-04-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Bedankt Tim DS voor de rit

Geplaatst op: 10-04-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Leuk ritje naar kobbegem met extra lusje en klimmetje. Iedereen reed vrij vlot mee. 25 renners, nog niet genoeg voor een splitup momenteel.
Nog even meegeven: belangrijk om de rit te downloaden op gps voor ieder die gps heeft. Ik probeer best te doen om donderdagavond de rit online te plaatsen. Soms door omstandigheden al eens later.

Geplaatst op: 10-04-2016

André G

André G Hey mannen, waar gaat die EHBO-cursus door ?

Geplaatst op: 31-03-2016

André G

André G Karel, ik wens je een gezonde en gelukkige verjaardag toe.
Nog veel fietsgenot.

Geplaatst op: 31-03-2016

Genijn Andre

Genijn Andre Garry nog een gelukkige verjaardag.

Geplaatst op: 30-03-2016

Danny Nuyens

Danny Nuyens Paaszondag RIT5: Verbazend aantal die zomerklok ingesteld hebben :-( N'en halve Tim (bovenste deel fietstenue, onderste jeansbroek) zonder fiets wel met auto ? (Pierre ...pff zo slecht weer!) Benny, Jan, Lieven en ondergetekende. Waar zat de rest? +/- 50 man met hun voeten onder de paastafel ? Te slecht weer? Mannekes buiten wat wind geen druppel regen, zalig embryonaal lenteweertje met een piepend zonneke. Gelukkig op Temse brug onze vrienden Scheldetrappers ontmoet en samen met hen gereden. Recht naar hun erevoorzitter Gilles in't Park Cafe in Sint Gilles Waas (n'en stop waard bij grote ritten!) mee mogen genieten van sandwiches tafel, dan in draf terug naar Temse / Puurs. Alle afwezigen (weeral) ongelijk!
Tip: beslis niet op basis van weerbericht op tv of radio, of je zondags rijdt, gebruik accuweather.com of klik hier http://www.accuweather.com/nl/be/puurs/957171/morning-weather-forecast/957171?day=7
Is tot op het uur accuraat en de percentages kans op regen zijn juist, zelf gebruik ik deze app al één jaar. Allez tot de 55 die verstek hebben gegeven, tot zondag 3 april. PS/ we vertrekken om 08: 00 !!!

Geplaatst op: 28-03-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel RIT4: miezerig deze ochtend.... maar talrijke opkomst. 30wikkers + 6 Scheldetrappers. Leuk ritje van Tim DS tot Emblem. Bosstraatje erin, waar er velen dachten dat we die 3x zouden doen ;-)), Prayon kassei als spielerei moment. 1 lekke band zodat Pierre ook iets te doen had ;-)) Volgende week paasweekend met dubbele rit (let op winter wordt zomeruur dat weekend, maar vertrekuur blijft nog steeds 9h). Vanaf april 8h

Geplaatst op: 20-03-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Rit 3 gegevens staan online. Totaal 25 wikkers en 4 scheldetrappers, totaal 29 renners, mooi peloton in opbouwende lijn.

Geplaatst op: 19-03-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel kleine aanpassing aan RIT4 gemaakt, nieuwe update gpx online. Vertrek ligt iets anders, en Kontich rijden we anders door om km te beperken tot 75 en Keizershoek te vermijden door wegenwerken.

Geplaatst op: 19-03-2016

Lieven Dierckx

Lieven Dierckx De presentatie van op de ledenvergadering van februari kan teruggevonden worden bij 'Mijn gegevens / Documenten' als je aanlogt.

Geplaatst op: 11-03-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel http://www.scheldetrappers.be/rvv2016-4-geen-avalon-wel-een-wikske/#comment-55

Leuk verslag van onze rit vandaag ;-)

Geplaatst op: 06-03-2016

Eric VdB

Eric VdB De kop is er af voor mij!
Hopelijk volgende week iets beter in 't vorm😜

Geplaatst op: 06-03-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Vandaag, ondanks de slechte weersvoorspellingen, toch 11 officiële wikkers, 2 nieuwe leden, 1 gastrijders en 6 Scheldetrappers waardoor we met 19 renners + chauffeur op pad konden. Eerst tegenwind vertrekken en dan meewind terugkeren. Een kleine bui in Nieuwkerken en eentje vlak voor aankomst konden de pret niet bederven. Iedereen, incl Danny die deze keer toch maar had gekozen voor banden met 8 bar, hield een goed gevoel over aan deze 2e rit. Volgende zondag ritje met Droeshoutberg spielerei-moment

Geplaatst op: 06-03-2016

Tim Van den Heuvel

Tim Van den Heuvel Koning, ik vernam het deze ochtend. Ai ja ai. Snel beterschap toegewenst. Ni te veel heffen en sleuren met de bananen.

Geplaatst op: 06-03-2016

Bart De Coninck

Bart De Coninck Kom juist van dokter: sinds unizo-rit niet meer gereden en toch al fietsverbod voor maart. Opspelende hernia eist zijn tol. Hoop bij come-back toch mee te kunnen met de C.

Geplaatst op: 03-03-2016

dehertogh jan

dehertogh jan
André,veel sterkte in deze moeilijke dagen van het overlijden van je broer.

Geplaatst op: 10-02-2016

Wim vereycken

Wim vereycken He Tim,volgende week vrijdag sta ik met de late shift,kan dus niet aanwezig