WIK '70 lanceert een tweede ploeg

01-08-2012 - De laatste tijd zijn de leden van WIK '70 druk bezig geweest met de organisatie van een tweede WIK '70 ploeg. Sinds begin mei beschikt WIK '70 over een A en een B ploeg. Met de opstart van een tweede ploeg willen we nog meer leden kunnen aantrekken, en vooral de drempel verlagen om aan te sluiten bij een wielerclub. Want vaak wordt gezegd "in zo'n club rijdt men toch veel te snel". WIK '70 wil de mogelijkheid creëren om iedereen het nodige fietsplezier te geven, van jong tot oud.
Ook jij kan nog aansluiten!


Met de opstart van een tweede WIK '70 ploeg willen we zoveel mogelijk fietsliefhebbers aanspreken om op zondag en feestdagen in groep de Vlaamse wegen te verkennen.
De A-ploeg start in de zomer een uurtje vroeger dan de B-ploeg (meestal 8 uur) en zal dan ook meestal 20 à 25 km extra fietsen, aan een gemiddelde snelheid van 28 - 29 km/h.
De B-ploeg start om 9 uur en richt zich op ritten rond de 70 km, aan een snelheid van 25 km/h op de teller. Het is de bedoeling dat iedereen mee kan fietsen!

In beide groepen zijn volgwagens voorzien met reservemateriaal. Via onze website kan u de ritten van beide ploegen op de voet opvolgen.
Heeft u zelf interesse om ook eens te komen meerijden? Dat kan, stuur ons een mailtje op info@wik-puurs.be of kom naar 1 van onze ritten op zondag. Het vertrek vindt plaats op de parking van Café Excelsior te Puurs.