Wie zijn we?

Reeds 50 jaar draagt onze club zijn motto hoog in het vaandel. De heren De Wit, Muyshondt, Van Puyvelde en Renders deden het al in ons oprichtingsjaar 1970 en wij zetten deze traditie nu verder.

  

Onze vereniging staat open voor jong en oud, man en vrouw: iedereen kan een Wikker worden. Een Wikker onderscheidt zich dan ook door zijn gezellige sportiviteit, zijn voorliefde voor de fiets en zijn familiegevoel. Dit zie je dan ook aan de grote verscheidenheid onder de leden: het jongste lid is geboren eind jaren 90, het ouderdomsdeken eind jaren 40.

 

Jaar na jaar wordt er door vrijwilligers hard gewerkt aan de ontwikkeling van de club. Deze positieve vibe in de groep vertaalt zich elk jaar in een stijgend ledenaantal. We doen er dan ook alles aan om gestaag verder te blijven groeien naar dé referentieclub in Klein-Brabant en daarbuiten.

 

Elke zondagochtend kan je ons op de baan vinden. Om alle Wikkers optimaal te bedienen werd er in 2013 beslist om in twee groepen te fietsen, met eigen volgwagen en aangepaste snelheid. Na de rit wordt er door iedereen samen nagekaart in ons clubhuis. Elke maand rijden beide groepen samen een ritje zodat iedereen elkaar kent op het einde van een seizoen.


We zijn er fier op dat we ons hebben kunnen profileren als een club met een groot familiegevoel, dit gaan we ook zo behouden !

In het jaar 2020 bestonden we 50 jaar en vroegen we onze Koninklijke titel aan!